Keskiviikko 26.9.2018

Donald Trump: ”Vladimir Putin loukkaantui syytöksistä eikä se ole hyväksi maallemme”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
11.11.2017 16:25
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Donald Trump ja Vladimir Putin tapasivat lauantaina Vietnamissa.
|

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo Venäjän presidentin Vladimir Putinin loukkaantuneen toistuvista syytöksistä, joiden mukaan Venäjä sekaantui Yhdysvaltain viime vuoden presidentinvaaleihin.

–Hän sanoi, etteivät he sekaantuneet. Hän sanoi uudelleen, etteivät he sekaantuneet. Ja minä kysyin uudelleen. Uskon, että Putin loukkaantui syytöksistä eikä se ole hyväksi maallemme, Trump sanoi Air Force One -lentokoneessa Aasian-matkallaan antamassaan lausunnossa BBC:n mukaan.

Vladimir Putin puolestaan on ilmoittanut haluavansa virallisen tapaamisen Yhdysvaltojen kanssa asian selvittämiseksi.

–On tärkeää, että saamme tilaisuuden istua alas presidenttien tasolla ja selvittää asian. Suhteemme on edelleen kriisissä. Venäjä on valmis kääntämään sivua ja jatkamaan eteenpäin, Putin sanoi tiedotustilaisuudessaan uutistoimisto Bloombergin mukaan.

Trump sanoi Bloombergin mukaan, että tapaaminen järjestetään.

–Me tapaamme, meillä on mahdollisuus erittäin hyviin suhteisiin.

Yhdysvalloissa tutkitaan parhaillaan Trumpin lähipiirin Venäjä-kytköksiä.

Lisää aiheesta:

Tämä mies on Donald Trumpin uhka nro 1: Ainoa, joka vasikoi kampanjan Venäjä-kytköksistä

Asiantuntija Venäjä-tutkinnan uudesta käänteestä: ”Trumpilaisten toiminta viittaa siihen, että syyttäjä tietää liikaa”

 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Matti Loikkanen

”Vladimir Putin loukkaantui syytöksistä eikä se ole hyväksi maallemme”
Trumppi on Trumppi, vaikka voissa paistais.

Venäjä varmaan loukkaantui myös Suomelle, kun sille huomautettiin venäläiskoneiden törkeistä rajanylityksistä.

Venäjä varmaan loukkaantui, kun Olympiakomitea huomautti sille veäläisurheilijoiden dopingin käytöstä.

Venäjä varmaan loukkaantui, kun sille huomautettiin hollantilaisen matkustajakoneen alasampumisesta.

Venäjä varmaan loukkaantui, kun sille huomautettiin, että Krimin miehitys on vastoin kansainvälisiä lakeja. jne, jne.

Ralf Karlsson

Luetun ymmärtäminen ei näköjään ole Jari Mikkolan vahvin ominaisuus. Eihän kommentissa väitetty muuta kuin että Venäjä loukkaantui dopingsyytöksistä. Muista ei puhuttu mitään kosdka kyseeessä nyt sattumalta oli Putinin oletettu loukkaantuminen.

Jari Mikkola
Vastaus kommenttiin #5

Luetun ymmärtäminen ja kokonaisuuden hahmottaminen. Jos kokonainen maa suljetaan ulos kisoista samasta syystä mitä muutkin maat kilpaa tekevät, niin onko se oikeus ja kohtuus?

Lapsikin varmaan ymmärtää mitä asialla ajetaan takaa, eikä lillukan varsilla vääntäminen paljoa auta Ralf

Antero Kuortti
Vastaus kommenttiin #6

Eihän kukaan täällä eikä tuolla ole väittänytkään, että Venäjä on ainut dopingin käyttäjä.

Kyllä se nyt olet Sinä, Jari Mikkola, jolla on vaikeuksia luetun ymmärtämisessä - ja kokonaisuudenkin hahmottamisessa. Muta lillukan varret Sulta hyvin vääntyy. Siis jotain hyvin.

Mutta et ole näemmä ymmärtänyt sitä, että Venäjä sai rangaistuksen sellaisesta, josta muita valtioita ei ole nykyaikana syytetty. Aikoinaan Neuvostoliittoa ja DDRää sekä muita "Kansan Demokratioita" kylläkin.

Nimittäin syytetty "valtiojohtoisesta dopingohjelmasta". Se on mennyt läpi komiteoissa, joilla on enemmän tietoa asiasta kuin Sinulla koskaan tulee olemaan. Ja silti kärkkäästi otat raivokkaan kannan asiaan, vaikka jopa luetun ymmärtämisesi on kehnonlainen. Taidat vain trollina asettua Venäjän puolustajaksi, ja vähin eväin, tavaritš Juri Mikkovitš

Oiva Luosujarvi

Kun on vallassa, niin on kestettävä kritiikki oli sitten johtajana yhdysvalloissa, venäjällä tai eu-maassa.

Eihän se ole kansojen tai tavallisten kansalaisten vika, jos johto tekee päätöksiä, joilla ajavat vain rikkaiden etuja.

En usko kovin monen kansalaisen olevan suutuksissa, jos olisi kansainvälinen lait ja sopimukset, että monikansalliset firmat maksaa jokaisesta tuotteesta tai palvelusta siihen valtioon, josta saavat tuloa myydessään tuotteen tai palvelun.

En usko monen kansalaisen olevan pahoillaan, jos ulkomailta tulleelle työntekijälle olisi maksettava sellainen palkka / etuisuudet, joita saavat kyseisen valtion omat kansalaiset vastaavasta työstä. Ei saisi maksaa pienempää tai suurempaa palkkaa vaan samansuuruisen palkan ainoastaan kaikkine etuisuuksineen.

En usko kovin monen kansalaisen eri puolilla maailmaa olevan pahoillaan, jos huumeidenmyyjä saisi aina kuolemantuomion ja se toteutettaisiin alle viikossa kaikissa valtioissa. En usko kansalaisten pahoittavan mieliänsä, jos elinkautinen tarkoittaisi koko maailmassa aina elinkautista ilman vapautumisen mahdollisuutta. En usko raiskaajien kuohitsemisen suututtavan muita kuin raiskaajia, jos se olisi aina rangaistus raiskauksesta. En usko pedofiilien julkisen kivittämisen toreilla suututtavan ihmisiä, jotka ei suvaitse pedofiilien toimintaa ja eivät itse ole pedofiilejä.

En myöskään usko kovin monen kansalaisen suuttuvan, jos rikkaat tehdessään petoksia tai muita talousrikoksia tuomittaisiin menettämään koko omaisuus ja vankilaan 30 vuodeksi ilman terveydenhuoltoa asumaan sellissä, jossa maalattia ilman mukavuuksia.

Mutta poliitikot ja rikkaat tekevät kaikkensa, jotta nakkipaketin varastaminen nälkäänsä on suurempi rikos kuin 500 miljoonan petos, koska tavallinen kansalainen ei koskaan pysty tekemään rikoksia, joihin vain poliitikoilla / rikkailla on mahdollisuuksia.

Jukka Mikkola

Trumpin kehonkieli Putinin tapaamisen yhteydessä tuntuu aina kertovan siitä, että on käyty salaa ”piparilaatikolla.” Amerikan mailla tutkimukset ovat täydessä käynnissä ja uskon, että tulosta syntyy. Oppi-isän oppipojat tulevat varmasti tekemään ”diilejä”. Se on osa amerikkalaista oikeusjärjestelmää.