Sunnuntai 18.11.2018

Pentagonin nolo Twitter-moka hämmentää: ”Pitäisikö uskoa, että tämä oli vahinko?”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.11.2017 10:42
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
|

Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin Twitter-tilillä jaettiin torstaina viesti, jossa vaadittiin presidentti Donald Trumpin eroa. Twiitti poistettiin tililtä nopeasti, mutta se on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa laajoja arvailuja siitä, oliko oikeasti kyseessä vahinko. Asiasta uutisoi muun muassa BBC.

Alkuperäisessä @PorudResister-twiittajan viestissä vaadittiin kahden seksuaalisesta häirinnästä syytetyn amerikkalaispoliitikon ja myös Trumpin eroa. 

Pentagonin edustajan Dana Whiten mukaan kyseessä oli puhdas vahinko, eikä viestiä ollut tarkoitus uudelleentwiitata Pentagonin tilillä. Moni Twitter-käyttäjä on kuitenkin epäillyt selitystä.

–Pitäisikö meidän todella uskoa, että tämä oli vahinko, Twitterissä on ihmetelty.

 

 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Oskari Pettersson

Eli jenkki halinto tekee samanlaista trollausta ja mielipidemuokkausta omia kohtaan, mitä täällä media kertoo, että Venäjä tekee meille. Jenkkien hallinto ei hyväksy demokraattisesti ja heidän omien lakien mukaan valittua Presidenttiä ja ja trollien ja mielipidevaikuttamisen avulla yrittävät savustaa Trumppia pois. Niin kuka kuvittelee, että jenkit kunnioittavat muitten maitten demokraattisia järjestelmiä ja lakeja? Tässä kannanotossa ei ole kyse Trumpin pätemättömyydestä tai henkilön ominaisuuksista, vaan puheista, teoista demokratiasta ja lakien kunnioituksesta. Ja kaikkein kurjinta on se että kun totuus häviää suurvaltojen ja kaupallisten toimijoitten takia mielipidevaikuttamisen taakse, niin samalla hautaamme sen vähäisen demokratian, kun EU,ssa aletaan rajoittamaan sananvapautta mielipidekirjoittelussa sosiaalisessamediassa Saksan malliin.