Lauantai 25.5.2019

Pohjois-Korealta suora uhkaus USA:lle: ”Tämä on todellisuutta”

Luotu: 
1.1.2018 09:47
  • Kuva: EPA
    Kuva
    Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut Kim Jong-unin uhkausta vain lyhyesti.
|

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on varoittanut Yhdysvaltoja uudenvuodenpuheessaan.

–Koko Yhdysvaltain maanosa on ydinaseidemme kantaman päässä ja niiden laukaisupainike on aina pöydälläni. Heidän pitäisi olla tietoisia siitä, että tämä ei ole uhkaus, vaan todellisuutta”, hän sanoi puheessaan CNN:n mukaan.

Amerikkalaisen Lowy-instituutin turvallisuustutkija Euan Graham kommentoi Kim Jong-unin puhetta CNN:lle toteamalla, ettei siinä oikeastaan ollut mitään uutta.

–Hän ei sanonut mitään, mitä emme olisi kuulleet aikaisemmin. Kyseessä on vain Kim Jong-unin tapa vakuuttaa kaikille, että hän on vallassa.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut puhetta vain lyhyesti.

–Katsotaan, hän vastasi BBC:n mukaan kysymykseen siitä, aikooko Yhdysvallat vastata uhkaukseen.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Aki Terentjeff

Kim, "Uudenvuoden sanomassa Yhdysvaltojen uhkailemisen jälkeen Kim Jong-un tarjosi jonkin verran toivoa sulautumisesta suhteissaan Etelä-Koreaan, kun sanotaan, että Pyongyang on avoin neuvotteluille ja haluaa menestystä 2018 Pyeongchangin talviolympialaisille.
"Koko Yhdysvallat on ydinaseemme alueella ja ydinpainike on aina pöydälläni. Tämä on todellisuutta, ei uhka ", hän sanoi televisiossa puheenvuorossaan ja lisäsi, että" näitä aseita käytetään vain, jos turvallisuus on uhattuna ".

Kim"Kun ajatellaan pohjoisen ja etelän välisiä suhteita, meidän pitäisi alentaa sotilaallisia jännitteitä Korean niemimaalla luoda rauhallinen ympäristö", Kim sanoi. Hän lisäsi, että "sekä pohjoisen että etelän olisi tehtävä ponnistuksia [rauhan puolesta]".