Lauantai 25.5.2019

YK:n turvallisuusneuvosto koolle – Donald Trump: ”Täydellisesti toteutettu isku”

Luotu: 
14.4.2018 15:40
Päivitetty: 
14.4.2018 15:49
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Donald Trumpin mukaan Syyriaan tehty ohjusisku ei olisi voinut onnistua paremmin.
|

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu hätäistuntoon lauantaina kello 16 Suomen aikaa Syyriaan tehdyn ohjusiskun takia.

Venäjän presidentti Vladimir Putin pyysi kokousta Yhdysvaltojen, Ranskan ja Britannian tekemän iskun jälkeen.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kuvaili hetki sitten iskun onnistuneen täydellisesti.

–Täydellisesti toteutettu isku viime yönä. Kiitos Ranskalle ja Britannialle viisaudesta ja sotavoimien vahvuudesta. Tulos ei olisi voinut olla parempi. Tehtävä suoritettu, hän tviittasi.

Lue myös:

Oliko ohjusisku Syyriaan turha? ”Poliittisesti kaikki voivat olla tyytyväisiä - tilanne jatkuu ennallaan”

Tässä Vladimir Putinin vastaus: ”USA pahentaa humanitaarista katastrofia”

Sauli Niinistö: ”Uskon, että Venäjä pitää mahdolliset vastatoimensa harkittuina”

Yle: Timo Soini varoittaa kostonkierteestä Syyriassa – ”Jos tämä purkautuu hallitsemattomalla tavalla, se olisi todella iso kriisi”

Geopolitiikan asiantuntija ohjusiskusta: ”Venäjän suoran sotilaallisen vastauksen todennäköisyys on nolla”

 

 

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Hannu Rautomäki

YK:n turvallisuusneuvoston ympäripyöreät päätöslauselmat ovat yhtä tyhjän kanssa, kun pysyväisjäsenet voivat veto-oikeudellaan kumota minkä hyvänsä muotoilun.
Eikä USA:n, Ranskan ja Britannian ohjusiskuillakaan ollut mitään merkitystä, vaan tappaminen jatkuu entisellään Venäjän ja USA:n tukiessa vastakkaisia osapuolia.

Reijo Heikkilä

Tottakai jatkuu, et kai kuvittele, että tähän jäisi. tämä kuolemankolmikko haluaa sotaa, kaikkensa yrittivät, että eikö se tuo venäjä ala sotimaan meitä vastaan, mutta eihän se alkanut. Nyt joutuvat haastamaan riitaa lisää. Eikö sitä millään saa suuttumaan, tarpeeksi jos ärsytetään, jospa se kävisi aseisiin vielä kiinni. Kuolemankolmikko kyllä kaikkensa taas yritti, mutta ikävä kyllä taas, taas, taas, ihan turhaa.

Reijo Heikkilä

Kuolemankolmiohan pomitti omat myrkkyhuoneensa maan tasalle, ja kohta menee sinne tarkistajat, ja sanovat, että mitään myrkkyjä ei löytynyt. Ei tietenkään löytynyt, kun KK, ilmoittaa, että syyria ja venäjä ehti ne viedä suojaan pommituksen ajaksi. No, aina se KK, tarvii syyn tehdäksen hyökkäyspäätöksen. Näin se oli nytkin. Siitähän puhutaan uutisissa nytkin, että pommituksia tule lisää. Aina tarvitaan syy, ja taas päästään tappamaan, taas syy, ja tappamaan. Tämä on erityspiirre KK, lle.

Reijo Heikkilä

Syyria on venäjän ja assadin hallussa, siihen on paha mennä. Tietysti voi barbaarimaisesti pommittaa satojen kilometrien päästä., muta KK, ei ole saanut maailmalla pisteitä, sillä KK,sta kaksi maata on EU, maita. TIEDOKSI. Se on EU,LLE suuri häpeä. Että, tällainen rauhan EU.

Reijo Heikkilä

Ei se huono isku ollut se lentsikkaiskukaan niihin torneihin. Hienoja kaartoja oli, ei ollut eilisen teeren poikue puikoissa. Suhahti vain. Muistan kun joku sanoi, sieltä tulee taas yksi, on komea kaarto. Täydellisesti suoritettuja iskuja olivat nämäkin. Kai näillä saa kehua, kehuttehan nuita syyriankin iskuja. Jokaisella saa olla oma mielipide. Taitavia olivat.