Tiistai 18.6.2019

Bill Gates puhui suunsa puhtaaksi Donald Trumpista – ”Kammottava” yksityiskohta tapaamisessa

Luotu: 
27.5.2018 09:15
  • Kuva: All Over Press / EPA
    Kuva
    Bill Gates saapuessaan Donald Trumpin Trump Toweriin tämän tultua valituksi USA:n presidentiksi.
|

Microsoft-miljardööri Bill Gates on tavannut Yhdysvaltain presidentin useita kertoja, eivätkä kohtaamiset ole häntä vakuuttaneet.

NBC on saanut hyväntekeväisyyteen keskittyvän Gates Foundationin henkilöstölle suunnatun videon, jolla Bill Gates puhuu surkuhupaisista tapaamisistaan Donald Trumpin kanssa.

Gates kertoo videolla esimerkiksi ensimmäisestä tapaamisestaan Trumpin kanssa. He kohtasivat joulukuussa 2016. Sitä ennen Trump ja Gates olivat olleet samassa tilaisuudessa, mutta siellä Gates pyrki välttelemään Trumpin kohtaamista ilmeisesti siinä onnistuen.

Sitten tuli vuoden 2016 joulukuu, jolloin Trump oli jo valittu presidentiksi. Gates meni häntä tapaamaan.

Gatesin Jennifer-tytär oli kuitenkin tavannut jo aikaisemmin Trumpin. Kun isä-Gates ensimmäisen kerran puhui presidentille, hänestä oli ”kammottavaa”, kuinka paljon Trump tiesi ja oli kiinnostunut Gatesien tyttären ulkonäöstä.

- Kun puhuin hänen kanssaan, oli todella pelottavaa, kuinka paljon hän tiesi tyttäreni ulkonäöstä. [Gatesin vaimo] Melinda ei pitänyt siitä lainkaan.

Microsoftin perustaja paljasti myös, että Trump oli poistunut yllättäen  autolla eräästä tilaisuudesta. Näin hän oli voinut lennättää itsensä helikopterilla 20 minuutin kuluttua uudelleen paikalle ja tehdä näyttävän paikalletulon.

Gates oli myös äimän käkenä kommenteista, joita Trump esitti kahdessa kokouksessa Trump Towerissa. Niiden mukaan Trump vaikutti olevan rokotevastainen.

- Molemmissa kokouksissa hän kysyi minulta, ovatko rokotteita huono asia. Hän harkitsi komission perustamista tutkimaan rokotteiden huonoja puolia. Robert Kennedy Jr. oli sanonut hänelle, että rokotteet aiheuttivat huonoja asioita. Minä sanoin, että se on umpikuja, se olisi huono asia. Älä tee sitä.

Trump oli myös sekoittanut HIV:n ja HPV:n [papilloomavirus] toisiinsa.

- Molemmilla kerroilla hän halusi tietää eron HIV:n ja HPV:n välillä. Pystyin selittämään nämä asiat, jotka harvoin sekoittuvat toisiinsa.

Gates myös paljasti, että Trump puhui itsestään kolmannessa persoonassa.

Lähde: Kauppalehti

Lue myös:

Donald Trumpin päätökset huolestuttavat Suomessa: ”Tämä on todella vastuutonta”

Susanna Koskeen pettynyt Orpo Ylellä: Kokoomuksella valmius vetäytyä sotesta, ”jos yhtälö ei toimi”

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jukka Kautto

He, he sanoi Bill, jonka luoman vakoilevan käyttöjärjestelmän ei tarvitse huomioida edes käyttäjien todellisia tarpeita. "Trump may no be the brightest apple in the yard, but those in the current establishment, do not have a faintest idea of democracy."

Heikki Rosti

Kotona Valloissa tämänkaltaiset sammakot yleisiä,Bill Gatesia kehoitin lisäämään lahjoituksia julkiseen rahoitusmyllyyn.Aito demariaate tosin vastustaa tätä,koska vain vajaa 3vuotta ja valtakunta pääsee taas 'enemmistövaltaa.Meillä on karvaita lääkkeitä näille politiikan auguureille .Ei 3 vuotta ,mutta 3+4 vuotta.Palaan aiheeseen siis v.2025.Kriitikot toteavat,2puoluejärjestelmässä on helppo arvata oikein.Ei suurta osaamista .Ei tässä olekaan.Mutta sen näkeminen ,mitä ei nähdä on enemmän kuin suurta.

Sami Rinta-Mänty

Voi hyvänen aika kuinka tyhjänpäiväinen artikkeli. Todellinen syväanalyysi. Kun kyseessä on Trump niin toimittaja heittää kaiken itsekritiikin nurkkaa kunhan saa kirjoitettua taas yhden negatiivisen artikkelin hänestä. Ja mikä tuossa edes oli niin kauheaa ja negatiivista... Vai oikein puhui suunsa puhtaaksi...

tom brunila

Donald Trump oli tavannut Bill Gatesin tyttären eräässä tapahtumassa ja keskustellut tämän kanssa. Tuolloin hän oli ilmeisesti rohjennut kohdistaa katseensa Bill gatesin tyttäreen.
Ja nyt Bill Gates on loukkaantunut siitä, että Trump julkesi katsella hänen tytärtään keskustelun aikana. Bill Gates voisi ratkaista asian vaatimalla tytärtään käyttämään huppua joka peittää hänen kasvonsa ja kieltää häntä liikkumasta paikoissa joissa liikkuu miehiä jotka eivät ole sukua.
Bill Gates muuten kerää hirvittävän paljon tietoa ihmisistä jotka käyttävät hänen yrityksensä tuotteita mutta ei ilmeisesti kestä sitä, että henkilöt jotka puhuvat hänen tyttärensä kanssa painavat mnieleensä tämän ulkonäön ja sen mistä keskustelivat!