Torstai 23.5.2019

Lehti: Lyypekin veitsihyökkääjä otettu kiinni

Luotu: 
20.7.2018 18:04
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva

Ainakin kahdeksan ihmisen kerrotaan loukkaantuneen Lyypekissä, Saksassa tehdyssä veitsi-iskussa. Lübecker Nachrichten -lehden mukaan isku tapahtui bussissa. Loukkaantuneista yhden kerrotaan saaneen vakavia vammoja ja seitsemän lieviä vammoja. Aiemmin 14 ihmisen kerrottiin loukkaantuneen iskussa.

Tekijä on lehden mukaan otettu kiinni. Poliisi puhuttaa parhaillaan 30 silminnäkijää.

Bussi oli matkalla Travemündeen, kun Lübecker Nachrichtenin mukaan miespuolinen matkustaja oli yllättäen pudottanut reppunsa, ottanut esiin keittiöveitsen ja alkanut lyödä sillä muita matkustajia. Repussa oli lehden mukaan paloherkkää ainetta.

Bussinkuljettaja oli välittömästi pysäyttänyt bussin ja avannut sen ovet.

–Matkustajat hyppäsivät pois bussista ja huusivat. Se oli kauheaa. Ja sitten loukkaantuneet vietiin pois, eräs silminnäkijä kertoo lehdelle.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Hietanen

Monissa medioissa kiirehdittiin kertomaan, että puukottaja on Saksan
kansalainen ja asunut Saksassa jo vuosia ? Neljä vuotta vaiko 8 vuotta
kansalaisuuden saamiseksi ? Puukottaja on Iranista ja noin 35 vuotias.
Hyvin "kotoutettu", kuten Nizzan "Ranskan kansalainenkin" oli. Muun
agendan voi vain arvailla rakentuneen minareettien varjoissa...

Ruotsin Malmön, Göteborgin ja Tukholman autonpolttajat, otsaan
ampujat tai joukkoraiskaajat ym. ovat myös "ruotsalaisia", kuten Pilli ja Pulla.
Hienosti media suojelee ja vaikenee tietyistä kiistattomista faktoista, edelleen.

Eero Pekonen

Olet oikeassa Timo, ylen suvaitsevaisuuskasvatus senkun jatkuu, vaikka Siniset tuossa viime vuonna leuhki, että nyt yleisradiolakia (5. pykälä) on korjattu siten, että suvaitsevaisuuskasvatus loppuu... Oletko muuten huomannut, että nämä Suomeen väkisin tulleet ei enää lai kaan ahdistele naisia eikä tee raiskauksia? Ainakaan niistä ei enää ole lainkaan uutisia. Itse kyllä hieman epäilen, että poliisia on kielletty raportoimasta. Näiden uutisten tilalle on nostettu me too-kampanja, jossa syyllisiä ovat yleensä valkoiset heteromiehet.

Petri Hämäläinen

Ajatukset viattomien bussimatkustajien mukana. Satoja uhreja vuosien saatossa. Viattomien kärsimystä. Ihmisten surua ja pelkoa.

Miksi viherkommareîlla ole kykyä empatiaan uhrien, bussimatkustajien, naisten ja lasten puolesta? Miksi he levittävät vain vihaansa?

Jouko Repo

Kuka täyspäinen nyt puukon kanssa lähtisi tappamaan viattomia ihmisiä.

Ei kai kyseessä ole joku sairaaseen kivikautiseen kidutusriittiin hurahtanut mielenvikainen länsimaisen yhteiskunnan vihollinen, joka luulee palkinnoksi uroteostaan saavansa taivastiketin, sata neitsyttä ja ikioman kamelin vaimoksi ?