Maanantai 27.5.2019

Donald Trump ministeriön erottamissuunnitelmasta: ”Vau, niin paljon valheita – maanpetturuutta”

Luotu: 
18.2.2019 19:12
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
|

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump pitää ”laittomina” ja ”maanpetturuutena” maan oikeusministeriössä tehtyjä suunnitelmia Trumpin erottamiseksi presidentin paikalta.

Liittovaltion poliisin FBI:n entinen varapääjohtaja ja virkaatekevänä pääjohtajana toiminut Andrew McCabe vahvisti CBS:n 60 Minutes -ohjelmassa, että toimia harkittiin. McCabe on ensimmäinen omalla nimellään, vakuutukseksikin kutsutun suunnitelman vahvistanut henkilö.

”Apulaisoikeusministeri oli ehdottomasti erittäin huolissaan presidentistä, hänen kyvyistään ja aikomuksistaan tuohon aikaan”, McCabe sanoi haastattelussa.

McCabe erotettiin tehtävästään maaliskuussa 2018 vedoten epärehellisyyteen sisäisessä tutkinnassa. CBS:lle hän totesi uskovansa, että syynä potkuille oli Trumpin toimista avattu tutkinta 10 kuukautta aiemmin. McCabe erotettiin juuri ennen kuin hän olisi jäänyt eläkkeelle.

”Vau, niin paljon valheita nyttemmin häväistyltä FBI:n vt. pääjohtajalta. Hän sai potkut valehtelusta ja nyt hänen tarinansa muuttuvat yhä sekavimmiksi”, Trump tviittaa.

LUE MYÖS:

FBI:n ex-pomo paljastaa 60 minutes -ohjelmassa: Trumpin erottamista harkittiin – ”Hänen kyvyistään ja aikeistaan oltiin erittäin huolissaan”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Mikko Toivonen

Tuo Trumpin viittaama häväisty on siis häväisty ainoastaan Trumpin vaatimuksesta ja painostuksesta. Muut pitävät häntä hyvin rehellisenä ja oikeutta kunnioittavana tasapuolisena virkamiehenä joka hoiti jokaisen tehtävänsä erinomaisesti

Sakari Ylinen

Mikko ja Hannu te ette ehka sita tieda etta levitatte valheita, joita USAn media keksii. USA on tilanteessa jossa syylliset syyttavat syytomia omista rikoksistaan. Oli vain kaksi Venajayhteytta. Ensimmainen oli se etta Hillary Clinton sai Venajalta ja venalaisilta oligarkeilta $140 miljoonaa Hillary ollessa USAn Ulkomisteri. Toinen oli Hillaryn ja USAn Demokraatisen puolueen vaalivaliokunnan rahoittama ja Venalaisten tekema torkea valeuutinen Trumpin Moskossa kaynnista. Nuo ja muut torkeydet ja rikokset piti akkia peittaa kun Hillarysta ei tullutkaan presidenttia. Kunnon NL kommunistien tapaan paatettiin syyttaa "lantta" eli Trumppia omista vakavista rikoksista.