Torstai 27.6.2019

Osia erikoissyyttäjä Muellerin raportista julki ehkä jo viikonloppuna: ”Valkoinen talo ei saa vaikuttaa siihen, miten ja mitä julkistetaan”

Luotu: 
23.3.2019 09:53
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Erikoissyyttäjä Robert Mueller on saanut valmiiksi raporttinsa Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaalikampanjan mahdollisista Venäjä-yhteyksistä.
|

Erikoissyyttäjä Robert Mueller on saanut valmiiksi raporttinsa Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaalikampanjan mahdollisista Venäjä-yhteyksistä. 

Raportti luovutettiin perjantaina Yhdysvaltain oikeusministerille William Barrille, joka on ilmoittanut uutistoimistoille, että osia raportista saatetaan julkistaa jo viikonloppuna. 

Amerikkalaismedian tietojen mukaan raportin perusteella ei olla nostamassa uusia syytteitä. 

Demokraatteja edustavat edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi ja senaatin demokraattiryhmän puheenjohtaja Chuck Schumer vaativat, että raportti on julkistettava kokonaisuudessaan. He huomauttavat lausunnossaan lisäksi, ettei siitä saa julkistaa osia etukäteen Valkoiselle talolle.

”Valkoinen talo ei saa vaikuttaa siihen, miten ja mitä raportista julkistetaan”, he toteavat lausunnossaan.

Donald Trumpin asianajaja Rudy Giuliani korostaa, ettei syytteitä ole ”erittäin aggressiivisen tutkinnan” jälkeen tulossa. 

Jaa artikkeli:

Kommentit

Kenneth Ainetdin

No niin Mueller on antanut lähes 2 vuotta kestäneen tutkintansa raportin oikeusministeri Willam Barr:ille. Barr on luvannut antaa tuomionsa viikonlopun jälkeen tai aikana.
Meikäläinen ennustaa seuraavan tapahtumaketjun:
1. Muellerin raportti vahvistaa Trumpin syyttömyyden.
2. Heti kun kohta 1 on valmis ja puitu lehdistössä julkistetaan Fisa-tuomioistuimen dokumentit.
3. Fisa-dokumentit ovat niin raskauttavat monelle kongressiedustajalle, että he eroavat/erotetaan kongressista ja kongressi hajoaa.
4. Huhtikuussa alkavat pidätykset. Yli 83 tuhatta syytettä on odottamassa. Pidätettyjen joukossa tullaan näkemään myös Barry Soetoro (Obama) ja Clintonit sekä Jeb ja George W. Bush.

Timo Nenonen

Jep , yli 25 miljoonaa taalaa poltettiin nothinburgerin tutkimiseen, josta jo alun alkaenkin jokainen täysijärkinen tiesi sen olevan silkkaa valhetta. Usan demarit ovat hallusinaatioiden vallassa olevaa sekoboltsia porukkaa. Trump/Pence 2020 voittaa toisen kauden.