Torstai 23.5.2019

”Hampurilaisneitsyet” järkyttävät – katso!

Luotu: 
4.12.2008 10:05

Burger Kingin uudesta mainoskampanjasta on noussut kohu, kertoo brittilehti Telegraph. Mainoksiin on haettu syrjäseuduilta ”hampurilaisneitsyitä”, joita pyydetään vertaamaan Burger Kingin Whopperin ja McDonald’sin Big Macin makua.

Burger King on etsinyt mainoksiin maanviljelijöitä esimerkiksi Romaniasta ja Thaimaasta. Whopper-sivuston mukaan ”puolueettomat” testitulokset esitellään dokumentissa ensi viikolla.

Kriitikoiden mielestä mainoskampanja on loukkaava ja hyväksikäyttöä. Esimerkiksi Sharon Akabas Columbian yliopiston ravitsemusinstituutista pitää mainoskampanjaa törkeänä.

- Mitä seuraavaksi? Alammeko viedä aseita näille syrjäseuduille kysyäksemme, kumpi on parempi, Akabas kommentoi.

Katso Whopper-mainoksia tästä!.

Yritykset: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Erkk1

Burger Kingin vierailu tässä maassa jäi kyllä lyhyeksi ja nyt se lienee jo unohdettukin, joten ihan hyvin voisivat verrata noita täälläkin. Muutenkin ihan hyvä ja kekseliäs kampanja, vaikka lopputulos nyt tuskin kenellekään molempia hamppareita maistaneelle yllätyksenä tuleekaan.

Mitä aseisiin tulee, niin aivan taatusti jokainen Grönlannin syrjäseutulainen sellaista käyttää päivittäisessä elämässään, kuten luultavasti myös moni Thaimaan viidakoissa ja Romanian vuorilla, eikä kärsi suomalaista tai amerikkalaistyyppisestä hysteriasta ja suoranaisesta tyhmyydestä.

saippuakuppias

No, ainahan voidaan itkeä minkä vaan takia mutta TOTUUS ei pala tulessakaan kyllä tuplaWHOPPER on poikaa... Sitä odottaa, että pääsee Kastrupin toiseen kerrokseen herkuttelemaan kunnon burgerilla !

Ajattelin samaa kuin TSV, eihän homma ole autenttinen, jos ei siinä oteta kokonaisuutta huomioon. Muovinen elämysmaailma huutavine lapsineen ja pervopelleineen, eltaantunut rasvan maku, yli 6 min seissyt haalea purilainen ja myyjänä michelinteini luovat autenttisen tunnelman.