Keskiviikko 16.1.2019

Skientologia kielsi Travoltan pojan taudin

Jaa artikkeli:
Luotu: 
4.1.2009 11:29
  • Kuva: All Over Press
    Kuva

Useampi lääkäri arvelee, että perjantaina menehtyneen John Travoltan pojan Jettin olisi voinut pelastaa oikeanlainen lääkitys, kertoo brittilehti Mirror.

Lääkärit nimittäin uskovat 16-vuotiaan Jettin sairastaneen autismia. Travoltat ovat kuitenkin skientologeja, eivätkä siksi usko autismin olevan sairaus, joka vaatisi hoitoa.

Myös John Travoltan Joey veli uskoi Jettin sairastavan autismia. Travoltojen ystävä kertoi Joeyn ja Johnin väitelleen useamminkin Jettin taudista.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Kati Erling

Jos lapsella/nuorella on autismi, onko siihen todellakin olemassa lääkitys? Kuuluuko tosiaan autismiin epilepsian oireita? Minusta jotenkin kuulostaa pikemminkin siltä, että autismin sijaan/lisäksi tällä pojalla olisi ollut diagnosoimatta jotain ihan muuta neurologista oireilua kuten esimerkiksi epilepsiaa. Autismi diagnoosina on aivan toisenlainen, joskaan tietenkään autismidiagnoosi ei sulje esimerkiksi epilepsian tai jonkun muun vastaavan lisäsairauden olemassaoloa pois. Eikä tietenkään ole mahdotonta, etteikö autistisella ihmisellä olisi myös esimerkiksi psyykkisiä ongelmia, joihin saattaisi tarvita lääkitystä.

Vieras

Autismi ei ole sairaus vaan vamma, epilepsiaa on autisteilla reippaasti enemmän kun taviksilla. Autistipojilla epilepsia ilmestyy aika usein murrosiässä, autismia ja epilepsiaa aiheuttava vaurio/kehitysvamma on(tai oli, tarinat muuttuu, tieteellinen todistus puuttuu) nykyisen tietämyksen mukaan samassa "palikassa" aivoissa.

EdisPearl

...koko skientologia. Toinen vastaava on kabbala, josta on nyt tullut oikein trendi"uskonto."

En ymmärrä, mikä saa ihmiset repsahtamaan tuollaiseen humpuukiosastoon ja vielä muka uskonnon varjolla? Mitä uskontoja tuollaiset ovat? No eivät yhtään mitään.

Money Talks!

-EP-

EdisPearl

Mä en diggaa siitä tyypistä yhtään. Nykyisin ainakaan, onhan tuo muutaman suht' katsottavan leffan tehnyt.

Nyt herra on kyllä enemmän tai vähemmän hurahtanut ja justhan jossain kuvissa vaimonsakin oli täysin räjähtäneen näköinen, mutta kuulemma "tosi iloisella tuulella..." Mitähän ne oikein tarjoilevat siellä skientologien "pääkonttorissa....?"

-EP-

BIG-O

Kannattaa muistaa, että skientologien pyhän kirjan kirjoitti amerikkalainen sirkustirehtööri ja kirjan kantaviin teemoihin kuuluu ajatus siitä, että polveudumme humanoidi Xenusta.

Xenu on skientologisessa opissa galaktinen hallitsija, joka toi 75 miljoonaa vuotta sitten miljardeja ihmisiä Maahan, kasasi heidät tulivuorten ympärille ja räjäytti heidät vetypommeilla.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Xenu