Lauantai 23.9.2017

Eva Longorialla uusi intohimo

Jaa artikkeli:
Luotu: 
25.7.2012 11:37
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Näyttelijä Eva Longoria on nyt poliittisesti hyvin intohimoinen.
|

Yhdysvaltain tunnetuimpiin näyttelijöihin kuuluva Eva Longoria (mm. tv-sarjasta Täydelliset naiset) hehkuttaa parhaillaan erittäin aktiivisesti demokraattipresidentti Barack Obaman uudelleenvalinnan puolesta.

Superjulkkis kampanjoi muun muassa Twitterissä, jossa hänellä on kunnioitettavat neljä miljoonaa seuraajaa. Obamalla itsellään tosin on vielä enemmän eli noin 18 miljoonaa. Presidentti on nimennyt myös missitaustaa omaavan naisen yhdeksi ”kansallisista kanssapuheenjohtajistaan”, joita on muutama tusina.

Yhdysvaltalais-meksikolaisesta perheestä tuleva Longoria on erityisen viehtynyt Obaman maahanmuuttopolitiikkaan, haluun auttaa pienyrityksiä sekä tuoda edullinen terveydenhoito ja koulutus kaikille kansalalaisille. Hän on yksi tärkeimmistä hahmoista houkuttelemaan kasvavaa latinoäänestäjien joukkoa Obamalle ääntään antamaan.

Longoria on lahjoittanut 40 000 dollaria Obaman vaalityöhön Swing State Victory Fundin kautta. Se avittaa Obamaa niin sanotuissa kiikunkaakun-osavaltioissa, joista osan Obama voitti viimeksi hyvin niukasti. Niitä ovat Colorado, Florida, Iowa, Michigan, Pohjois-Carolina, New Hampshire, Nevada, Ohio, Pennsylvania, Virginia ja Wisconsin.

Täältä Huffington Postin sivuilta voi katsoa videon, jossa Eva Longoria perustelee Obama-fanitustaan.

Yhdysvaltain presidentinvaalit pidetään ensi marraskuussa. Barack Obaman haastajaksi on noussut republikaanien Mitt Romney, jonka tukijoukkoihin kuuluvat muun muassa näyttelijä Chuck Norris sekä Kiss-rokkari Gene Simmons.

Norris tykittää blogissaan Obamasta esimerkiksi näin:

- Me kaikki tiedämme, mitä neljä vuotta uusia sosialistisia päätöksiä tekisi maallemme, taistelulajien taitaja kirjoittaa täällä.
 

Jaa artikkeli:

Kommentit

groek

Aika naurettavaa, kun ottaa huomioon sen, että poliittisessa mielessä Romneylla ja Obamalla ei ole mitään eroa keskenään. Chuck Norris taas sanoi äänestävänsä GOP ehdokasta ja se vaikuttaa olevan Romney. Siellähän on vielä mukana Ron Paul, jonka Yhdysvaltojen tiedotusvälineet ja myös suomalaiset tiedotusvälineet haluavat jostain syystä unohtaa.

Ron Paul halutaan unohtaa, koska hän on "uuden maailmanjärjestyksen" vastaehdokas. Se tarkoittaisi ei sotaa Iranin tai Syyrian kanssa ja muidenkin sotahankkeiden perumista. Pankkimaailmalle se tarkoittaisi uutta rahajärjestelmää, sellaista joka ei perustu petokselle niin kuin tämä nykyinen, eli aika moni vaikutusvaltainen joutuisi hankkimaan elantonsa ns. rehellisin keinoin.

Ihmisten ei haluta tietävän tästä miehestä, koska hänellä on mullistavia ideoita. Ideoita, jotka tarttuvat muihin ihmisiin ja sitten nämä ihmiset alkavat vaatia muutosta tähän naurettavaan sirkukseen, jota valtamediaa seuraavat kutsuvat todellisuudeksi.