Keskiviikko 22.11.2017

Islamistit uhkailevat videolla Saksaa ja Itävaltaa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.11.2007 10:47
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Kuva Itävallan yleisradioyhtiölle lähetetystä videosta.

Islamistinen ryhmittymä on uhkaillut videon avulla Saksan ja Itävallan hallituksia. Ryhmä on antanut itselleen nimen "Globaali islamistinen mediarintama".

Videon tekijät ovat suunnanneet sisällön enimmäkseen Saksaa vastaan, ja siinä viitataan epäsuorasti terrori-iskuihin, jos Saksa ei vedä joukkojaan Afganistanista. Siinä vastustetaan myös Itävallan armeijan joukkojen lähettämistä Afganistaniin ja vaaditaan terrorismista epäillyn muslimipariskunnan vapauttamista.

Itävallan sisäministeriö on tiennyt jo päiviä nauhan olemassaolosta. Ministeriön näkemys nauhasta on, että sisältö ei viittaa todelliseen vaaraan. Muissa ministeriöissä on kuitenkin päivitelty hidasta toimintaa. Esimerkiksi oikeusministeriön väki oli saanut tietoa uhkailusta sisäministeriöltä vasta tv- ja lehtiartikkelien tultua julki.

Sisäministeri Günther Platter on tapahtumien jälkeen esittänyt taas vaatimuksen saada entistä paremmat oikeudet internetin onlinesisältöjen tutkintaan. Hän vaatii erityisesti poliiseille oikeudet yksityisten sähköpostiviestien valvontaan, tallentamiseen ja salatarkkailuun.

Vaatimus on aiheuttanut vastalauseita myös poliitikkojen riveistä: toiminta rikkoisi EU-direktiivin yksityisyyden suojasta sähköisen viestinnän alalla, joka on laadittu kansainvälisiä ihmisoikeuksia noudattaen.

Jaa artikkeli:

Kommentit

p.p.joonathan

Islamistien uhkailu,
Eikö tämä uhka ole todellista! Olisiko syytä tarkistaa viranomaisten työkalupakin sisältö! Eikö se olisi parasta yksilön ja järjestyksen suojaamista, jos voidaan ennakkoon estää rikollisten toiminta.
Taitaa maailmassa ja varsinkin Euroopassa vallita sama tilanne kuin 30-luvulla: ummistetaan silmät ja toivotaan, että aika hoitaa möröt pois.
Asenne saattaa tulla kalliiksi, ei vain rahallisesti, vaan turhien kuolemien takia.

tapioneva

Itävallassa olisi mahdollista kansainväliseen terrorin vastaiseen sotaan vedoten tarkkailla myös ÖFP:ä ja Jörg Haideria. Monissa EU-maissa on hyvinvointiin kyllästyneitä oppositioita, jotka vaativat sosiali- ja kristillisdemokratian tilalle vapautta ja demokratiaa. Ne pitäisivät varmaan itsensä vastaisina islamilaisen terrorin uhkaa Troijan hevosena.

PekkaRaukko

Niin pitkään kun maan työkalupakissa on armeija, jota käytetään hyökkäyssotiin, on sillä työkalupakissa tarve "vemeelle", jolla torjutaan vastaiskut, eli terrori.

Valitettavasti tällaista työkalua ei ole olemassa, enkä usko että sitä tullaan koskaan keksimään.
Tätä sopisi Suomenkin herrojen pohtivan, kun tahtovat Afganistanissa pois kanttiinihommista.

tapioneva

Sotaretoriikka peittää sen, että kun Irakiin tai Afganistaniin tai aivan minne muualle tahansa muodostetaan rintama, on johdomukaisesti myös kotimaa saatettava sotatilaan ja muodostettava kotirintama: sensuuri, urkinta, kansalaisoikeuksien rajoittaminen jne.

Toisin sanoen pakottavasta rauhanturvaamisesta seuraa kotirintaman muodostuminen kaikkine seurauksineen.

VastaVirtanen

-
Työkalupakista tihkuu kameliöljy, STT 17/09/01 kertoo BinLadenin sijoituksista Suomessa. Lehtitietojen mukaan Suomessa on jo yli 20.000 'ramadanin viettäjää', eduskuntakin vapisee. Kukaan ei kyseenalaista miksi tämä yhä laajenee: Sisäministeri Itälä IS-21.10.01 : <em>Terroristit käyttävät Suomea lepopaikkanaan </em>
<strong>
Hesarin &IS sensuurikin oli hetken levällään </strong>Vuonna 2001, 2002 , siitä tilanne on vain pahentunut samalla kun uhka vaietaan kuoliaaksi. Vaikenemallako terrorismi pysäytetään? Onko niin että CO2 poliitikot jokelan seisoskelevien nallein seläntakana mielummin näpertelevät asekieltojen ja sakkorysien ääressä kuin puuttuvat asioiden kulkuun? Kyykytettyjä tottelevaisia veronmaksajia on niin helppo jallittaa... Katso mitä uskonnon johtajat itse tahtovat meille vääräuskoisille ja uskottomille tehdä. Poliitikot - bää bensaaseen www.memritv.org (english subtitles)
http://www.terrorismawareness.org/

<strong>EU:stako Apua?</strong> Vuosina 1993 -2003 EU maat lahjoittivat yksittäin sekä yhdessä yli nelja miljardi Euroa Palestiinan johdolle (PA). http://www.israelnationalnews.com/news.php3?id=68404 ... Tässä kiitollista osama-maksua, jostain syystä maksu ei kelvannut parlamentaarikoille, siispä toimintaa tuetaan lisää: <em>"The Telegraph 2001: Islamilaisterroristin ryhmän oli tarkoitus tappaa kaikki 625 euroedustajaa ja EU-virkamiehiä päästämällä sariinikaasua parlamentin rakennukseen."</em>

On olemassa rauhan ja rinnakaisen yhteiselon mahdollisuus, Chamberlain keskusteluilla se saavutetaan -
Oikea Rauha: http://www.rawa.org/zarmeena.htm
http://www.rawa.org

¤vastavirtanen

VastaVirtanen

Andritz ei kuulosta suomaalaiselta nimeltä? Onkohan jotain yhteyttä 40-luvun saksan 'saippuakoneisiin'? ...sopisi-SS-kuvaan. Siltä euroopan ryöstöretkeltähän omaisuudet keskittyi; kohta 13.12.2007 alkaa 'neljännen valtakunnan, pelimarkkojen kasaaminen.

VastaVirtanen

-
Presidentti AhMadInJehad odottaa tänään vuonna 2007, lahkonsa mukaan, messiaansa nousevan kaivosta: <em>Mahdi kahdestoista Imam... </em>Hän sanoo julkisesti että homoja ei ole - totta puhuu siinäkin: ne hirtetään julkisesti. (antais vaan olla, ei ne lisäänny...). Kun hän sieltä 'nousee', aletaan leikkiä nuke'illa... Sentrifugit jalostaa yellowkakkua vääräuskoisia ja ateisteja varten. Toimintaa kuten vuonna 625 kun **hamed päätti ottaa vallan pois j**talaisilta Medinassa. Tähän ei saa kirjoittaa mitä siellä tapahtui, koska se on niin poliittisesti tuoretta arkaluontoista historiaa.

Tätä et ole nähnyt: Inside Iran, Signs of the Apocalypse
http://www.cbn.com/media/results.aspx?search=Iran%20video#

¤vastavirtanen

tapioneva

<cite>Terroristit käyttävät Suomea lepopaikkanaan</cite>. Sehän on hyvä. Kun terroristit käyttävät Suomea pelopaikkanaan, takaa se sen, etteivät terroristit hyökkää Suomea vastaan, koska sen seurauksena Suomi ei enää olisi lepopaikka terroristeille. Tilanne on siis suomalaisen, kansanedustajan, ministerin, Helsinki-Vantaan lentomatkustajan sekä Helsingin metron käyttäjän kannalta peräti ihanteellinen.

Suomessa ja Sveitsissä on ollut paljon terroristeja ja oppositiomiehiä jo viime vuosisadalla: pääasiassa Venäjän oppositiomiehiä.

Norjan palestiinalaispolitiikka on niin vapaamielistä, että Yhdysvaltain Oslon suurlähestystön turvallisuus on viety äärimmilleen. Toisin sanoen on muitakin Pohjoismaita, missä on hyvä olla. Yhdysvallat tosin ei katso suoja-alueen riittävän, koska lähetystö on kaupungin keskustassa, vaan suunnittelee sen siirtämistä kauemmas.

Mauri Uusitalo

Vaan kuinka kauan? Ei Suomi lepopaikka ole, vaan on yksi rauhallisimmista paikoista maan päällä tehdä uusia suunnitelmia viattomien ihmisten pään menoksi. Suomi kelpaa terroristitekojen kohteeksi siinä missä muut maatkin. Toivonkin, että herrat päättäjät ottavat faktat huomioon päätöksenteossa. Suosion haku(flirting) poliittisiin tarkoituksiin ei onnistu normaalin suomalisen ajatukseen! Think twice!

tapioneva

Mauri Uusitalo: Vaan kuinka kauan? Ei Suomi lepopaikka ole, vaan on yksi rauhallisimmista paikoista maan päällä tehdä uusia suunnitelmia viattomien ihmisten pään menoksi.

* Tampereella Stalin tapasi ensimmäistä kertaa Leninin ja Suomessa viihtyivät myös henkilöterroriin erikoistuneet sosiaalivallankumoukselliset, joiden ajatuksin Suomessakin ryhdyttiin aktiivisen vastustuspuolueen hengessä murhaamaan virkamiehiä, kuten Bobrikov ja Soisalo-Soininen. Suomella on ollut perinteenä ylläpitää oikeusvaltiota, joka on lokoisa poliisivaltioihin suuntautuvaa terroria suunnitteleville henkilöille.

Mauri Uusitalo: Suomi kelpaa terroristitekojen kohteeksi siinä missä muut maatkin.

* Terrori on yleiseen mielipiteeseen vaikuttamista. Suomesta tulee terrorin kohde sen jälkeen, kun Suomi terästää osallistumistaan kansainvälisen terrorin vastaiseen sotaan jämäkämmin esimerkiksi Afganistanissa.

Mauri Uusitalo: Toivonkin, että herrat päättäjät ottavat faktat huomioon päätöksenteossa. Suosion haku(flirting) poliittisiin tarkoituksiin ei onnistu normaalin suomalisen ajatukseen! Think twice!

* Kyllä flirttailu on ulko- ja puolustuspoliittisen retoriikan arkea. Esimerkiksi ulkoasiainvaliokunnan entisen puheenjohtajan, Liisa Jaakonsaaren mukaan Suomi-neidon salarakas on Nato
http://www.satakunnankansa.fi/teema/paakirjoitus/2862952.shtml <cite>Nyt Natosta keskusteleminen on kuin salainen kihlaus: kaikki kielletään, mutta häitä valmistellaan jo kovalla kiireellä. Jos Suomi on Naton salarakas, niin kuin Liisa Jaakonsaari (sd.) sattuvasti sanoi, niin Suomi on jo Natolle raskaana. </cite> Läheisyyttä oli myös YYA-kautena.

PekkaRaukko

Mauri Uusitalo:
"Ei Suomi lepopaikka ole, vaan on yksi rauhallisimmista paikoista maan päällä tehdä uusia suunnitelmia viattomien ihmisten pään menoksi."

Mihinkähän Mauri tässä viittaa sanalla viaton.
Onko espanjalainen, joka on hyökännyt Irakiin viaton? Entä britti?
Mitä pitää tehdä menettääkseen viattomuuden, jos tuhansien ihmisten tappamisen jälkeenkin viattomuus on tallella?

tapioneva

Yhdistyneiden kansakuntien jäsenvaltioon ilman YK:n 51. artiklan perusteita ja ilman Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvoston päätöstä hyökänneiden, miehitykseen liittyneiden ja turvallisuutta miehityksestä luopumisen jälkeen ylläpitävien maiden edustajat, jotka eivät ole rikosoikeudellisesti kyseisessä maassa vastuullisia, ovat hyvän asialla pahaa vastaan.

Sen sijaan maansa suvereniteetista kiinni pitävät ja uskontonsa toisuskoisten mielestä väärinymmärtäneet edustavat pahaa.

Näin ollen sodankäynti ei ole rikos, vaikka taistelutavasta johtuu se, että yhtä taistelijaa kohden voi mennä oheisvahinkona 20 siviiliä, kun taas itsenäisyyden puolustaminen pitkitettynä vastarintana on väärin. Rauhaa ei voitane tehdä, koska ulkopoliittiset päätöksentekijät puuttuvat. Irakin vallankumousneuvostoa ei ole enää olemassa ja valtionpäämies on hirtetty.

On kuitenkin niin, että maat joissa terroristit lepäävät, ovat rauhallisempia kuin maat, joissa terroristit taistelevat. Suomi on pohjoismaiden puolueettomin maa. Jos Suomi ottaisi edes osan siitä rahasta Venäjältä, minkä Kypros, Sveitsi, Luxemburg ja Israel ovat ottaneet, olisi Suomi Pohjoismaiden Sveitsi sen lisäksi.

Suomi on hyvä maa, sanoi Adolf Ehrnrooth. Myös Vladimir Iljitsh Lenin viihtyi Suomessa... Suomalaisella aktiivisella vastustuspuolueella oli lisäksi vuosisadan alussa suhteita venäläiseen henkilöterroriin erikoistuneisiin sosiaalivallankumouksellisiin.

pekka jarvinen

"Mihinkähän Mauri tässä viittaa sanalla viaton.
Onko espanjalainen, joka on hyökännyt Irakiin viaton? Entä britti?
Mitä pitää tehdä menettääkseen viattomuuden, jos tuhansien ihmisten tappamisen jälkeenkin viattomuus on tallella?"

Mistä tiedät, onko espanjalainen tappanut tuhansia irakilaisia "siviilejä", joilla on Kalashnikov pitkän kaapunsa alla ja se luovutetaan naisväelle heti, kun tapahtuu jotain, mikä voisi paljastaa tämän taistelijan siviilivaatteissa. Tämä on vain sitä ikävää tosiasiaa tämän hetkisestä sodankäyntikulttuurista, mutta emme me vielä lopu kesken maapallolta. Eikö se ole jo tutkimuksinkin todeksi todettu, kun laitetaan rottia tarpeeksi yhteen häkkiin, niin ne alkavat tappamaan toisiaan, ollaanko me ihmiset sen kummempia.

VastaVirtanen

-
Media on globaali tiukasti kontrolloitu aivopesuväline. Tässäkin on käynnissä isomman operaation suunnitelmaosa "metelöinti", nk. <em>luurankoja kansalle -operaatio.</em> <strong>
'Kohulla' peitetään asia</strong>: Täysin Salattu 13.12.2007 EUvallankaappaus, Lissabonin EU perustuslain allekirjoitus. <em>Salainen: Missä uutiset? Kuka allekirjoittaa? Mikä sisältö? Miksi Salattu? Miksi kaikkein kansojen äänestysoikeus rikoksen kautta hyljätään?...</em>

Tarvikeliikkeessä käynnin = hinnat silloin/nyt/kohta - perusteella vaikuttaa kuin tulossa olisi ennen kokematoin EU ekolama. CO2 Jokellus unohtuu kun kansa huutaa leipää. Perheillä on kuulemma 'sama elintaso' kuin 90-luvulla (jos 'vahingossa' hesari unohtaa että asuntojen laina-ajat ovat 4-8 kertaisia!)

¤vastavirtanen.

VastaVirtanen

-
<strong>Hei!</strong> Näin rohkeasti ja suvaitsevan julkisesti meillä toimitaan. Silloin joskus, kun uhka tuli jalkaisin idästä, Miehet painoi liipasinta rata rata rata tata taaaa... Nyt Trrjat lataa ssrrrjaaa <em>
... kuuluu:</em> rata... click - <strong>Hei!
<em>
Hei, Kotisivuillamme on oheinen teksti eli linkki ei ole toistaiseksi käytössä. </strong>Rata: Lehdistötiedotteet 7.12.2001

Rata julkaisi laajan listan epäillyistä terroristeista
04.10.2001 08:55 (STT) Suomen Rahoitustarkastus (Rata) on julkaissut verkkosivuillaan listan henkilöistä, joilla epäillään olevan yhteyksiä syyskuun 11. päivän terrori-iskuihin Yhdysvalloissa.
Listalta löytyy noin 370 nimeä. Useista henkilöistä kerrotaan myös heidän syntymäaikansa ja -paikkansa, osoitteensa ja puhelinnumeronsa sekä sähköpostitiedot.
Rata kertoo verkkosivuillaan, että lista perustuu Eublaa blaa... </em>

¤vastavirtanen

VHM

Muutama huomio.

Terrorismin varjolla sananvapautta ja yksityisyyttä kavennetaan, niinkuin mm. Platter esitti, mikä ei välttämättä ole huono asia, jos sillä estetään murhenäytelmät, mutta avaa ovet totalitääriselle NWO-hallinnolle.

Tämänkaltaiset ilmiöt toivottavasti saavat kotimaiset median ja politiikan edustajat tosissaan pohtimaan mm. NATO:on liittymiskysymyksiä, maahanmuuttokysymyksiä ja rauhan uskontoon liittyviä kysymyksiä aiempaa realistisemmassa valossa.

Toivottavasti sama vanha punaviherkiekko ei pyöri levysoittimessa...

VastaVirtanen

-
Tässä Presidentti Ahmadinjehadin lausuntoja, otteita videolta Teheranista. Marttyrius, vääräuskoisten salamurha on 'taidetta'.
<strong>
Marttyrius on 'taidetta':</strong> <em>"Onko olemassa pyhempää suurempiarvoista taidetta kuin marttyyrius? Nauraen: Kanskunta jossa on marttyyrius, ei tunne orjuutta. 'Taide' saavuttaa täydellisyyden, kun se osoittaa parhaan elämän ja parhaan kuoleman. Itse asiassa 'taide' kertoo kuinka elää. Se on 'taiteen' sisältö. ... Eräänä päivänä Islam valloittaa mitä? <strong>Islam valloittaa jokaisen vuorenhuipun maailmassa. </strong>Meidän sotilaitamme odottaa paratiisi. Meidän armeijamme on allahin armeija."</em> (takoittaako paratiisi 'tänään' 72 neitsyttä, siis 72 vuoden päästä 72 hampaatonta tappelevaa mummoa, ikuisuus niiden kanssa?)

CBN videolla sadat allekirjoittavat marttyyrilupauksen: <em>"emme tarvitse lupaa keneltäkään. Tämä on valintamme, emme pelkää. Emme tarvitsee fatwaa (erillinen mullahin antama tappokäsky) <strong>koska koraani jo sisältää tämän murhakäskyn</strong> ja se on kaikkien Islamin auktoriteettien käsky."</em> Lovers of Martyrdom group, 52.000 jäsentä...

CBN news sai videoida erästä marttyyrien rekrytointipistettä teheranissa. Aiemmin tuo rakennuskompleksi oli USAn lähetystö, 1979 panttivankidraaman paikka jossa Ahmadinjehad toimi (panttivankien tunnistamana) eräänä kidutus 'upseerina': <em>"Israel tulee pyyhkäistä pois maailmankartalta" </em>... video-ohjekirjoja kuinka toteuttaa itsemurhaoperaatio.

Insinöörioppilas Yazdi, Miksi allekirjoitit marttyyrin lupauksen?: <em>"Marttyrius on minulle suloisempi kuin hunaja, kun laitat pommiliivit päällesi räjäyttääksesi itsesi, olet välittömästi marttyyri. Meidän aseemme perustuu uskontoomme. ... olen nyt valmis tulemaan marttyyriksi missä tahansa maailmassa. En halua että Israelilla on paikkaa maailmankartalla.</em>

Ylläolevat suoria lainauksia CBN news videolta
http://www.cbn.com/media/results.aspx?search=Iran%20video&t=&page=1#

¤vastavirtanen

TSV

Tämä koko homma alkaa jo riistäytyä käsistä. Oma valtio vakoilee lisääntyvillä verorahoilla omia kansalaisia, koska muun maalaiset muuttajat ovat tuoneet mukanaan radikaalit mielipiteensä ja uskontonsa. Saudi-Arabiassa kidnapattiiin joukkoraiskattiin nainen joka joutui oikeuteen kun oli rikkonut jotain mahdi mullahin lakia seksistä muiden miesten kanssa.. ja nyt naista odottaa vaatimaton 200 (aluksi 90 mutta se nostettiin) ruoskan iskua ja puolvuotta linnaa..
Siis tämmöisten ihmisten kanssa olemme tekemisissä. Olisiko liian vaikea kerätä Euroopan maahanmuuttaja radikaali ainekset ja pistää ne takas? meillä on omatkin radikaalimme mitä pitää katsoa.

Sitten jos Iran haluaa nähdä jumalan mahtavuuden niin pamauttavaisit Jahven kansa pieni muotoisen ylin latauksen niiden aavikolla niin alkais nekin miettimään et onko tää meidän jihad niin järkevä juttu.

Oi niitä aikoja kun matkustaminen on vielä hauskaa ja ei tarvinnut käydä kolmea eri turvatarkastusta sen takia, että nyt muutama kaveri mutustelee 72 rusinaa ku tuli luettua vähän väärin se kirja.

Itse asiassa ei syö, koska itsemurhasta menee helvettiin. Eikös se Koraani pidä ottaa kirjaimellisesti.

tapioneva

Länsimaista Yhdysvallat sen vuoksi, että sillä on 50% maailman puolustusmenoista ja ydinase sekä arabimaista Saudi-Arabia sen vuoksi, että sillä on huomattavat öljyvarat, on arvostelun ulkopuolella. Saudi-Arabia on sunnimaa ja Saudi-Arabiasta tulee merkittävä osa islamistisen taistelun johtajista.

Se, että Saudi-Arabiassa on uskonnollinen poliisi, mahdollistaa sen, ettei siitä tule islamilaista demokratiaa niin kuin Iranista, vaan että se voi ulkoisesti jatkaa oikeilla energiapoliittisilla linjoilla, mikäli se sisäisesti pidetään koossa kohtuullisen vähäisin teloituksin ja laajasti uutisoiduin raipparangaistuksin.

Olisi mielenkiinoista nähdä saudittaren selkä 200 raipaniskun jälkeen. Jos se olisi Flickr:ssä tai Youtubessa, asiasta voisi muodostaa kansalaismielipidettä.

VastaVirtanen

Liittyköhän 50%tieto vuodentakaiseen öljyhinnastoon? Kyoton ja rasvain avulla Moskovan liepeille nousee pilvenpiirtäjäkaupunki, asevarustelun menokäyrä nousee kuin scud. Kiina yrittää parhaansa; jo pari vuotta sitten analyytikot arvioi Kiinan asevarustelun viittaavaan rytinään 2007. Vielä olis 1½kk jäljellä... PahAmerikka on jäämässä alakynteen.

VastaVirtanen

-<em>
"Terrorismin <strong>varjolla </strong>sananvapautta ja yksityisyyttä kavennetaan... </em>14:08 VHM." Kolmen viikon päästä <strong>"varjo"</strong> sulkeutuu. Viime viikkoisten "UUTISTEN" masinoinnin takana häärää itse Orwell. Halosta päähän että kauhistelisit ja olisit hiljaa vielä KOLME VIIKKOA:
<strong>
STT - 9.11.2007 - Verkkouutiset: EU-johtajat lentävät Lissaboniin allekirjoittamaan sopimusta</strong>: <em>"EU:n uuden perussopimuksen allekirjoittaminen aiheuttaa suuren lentorevohkan Euroopan ilmatilaan. Puheenjohtajamaa Portugali vahvisti jäsenmaille perjantaina, että uusi sopimus allekirjoitetaan Lissabonissa 13. joulukuuta. - <strong>Välittömästi allekirjoituksen</strong> jälkeen päämiehet lentävät Brysseliin pitämään huippukokousta. Koukkaus tehdään siksi, että Portugali haluaa uuden sopimuksen nimeksi tulevan Lissabonin sopimus. - Viime viikkoina on haettu myös muita ratkaisuja, jotka eivät aiheuttaisi aivan yhtä suurta lentoruuhkaa. Huippukokouksen siirtäminen Brysselistä kokonaan Lissaboniin ei kuitenkaan onnistunut, sillä EU-maat ovat vuonna 2000 sopineet, että kaikki viralliset huippukokoukset pidetään Brysselissä. - EU-maiden johtajat sopivat uuden perussopimuksen viimeiset avoimet kohdat Lissabonissa lokakuussa." verkkouutiset.fi/juttu.php?id=117456</em>

------------------------------------------------------------------------------------
<strong>
Sama sivu näytti tältä: Tiistaina 13.11.2007 klo 11.20 </strong><em>PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitSisältö
Etusivu - Uusimmat uutiset - Ajanviete - TV-ohjelmat - Viikon äänestys
Rekisteröidy - Arkisto - Haku Verkkouutisista - RSS
Uutisotsikot RSS-lukijaasi
Nykypäivä</em>

<strong> -------------- Etsimääsi juttua ei ole tietokannassa -------------- </strong>
Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441 Suomen Kansallisverkko Oy Toimitus Palautelomake

-

VastaVirtanen

YK:n AIDS Data-pumppaus Skandaali ... liittyy siihen kuinka meitä vedätetään.

Arviointimenetelmät olivat virheellisiä: Kaupunkiympäristöjen 'näytteillä' arvioitiin maaseutuväestön käyttäytymistä. Virheet tulivat ilmi - niitä ei korjattu. Miksi? Vielä viime vuonna ohjelmaa johtava Belgialainen tiedemies lausui: "AIDS Tilanne on kaoottinen, ylittää pahimmatkin ennusteet." - Vaikka tiesi että virhe arvioissa on 40%.

Jonh Bolton: kun kuulin tästä, mieleeni tuli heti YK:n IPCC paneli joka myös projisoi tilastoja hyväksikäyttäen ja tuottaa poliittista dataa [Kyi Moon 'Synteesiraportti']. Tämän tähden hallitusten tulisi valvoa näiden YK:n alaisia toimintoja eikä jättää niitä nk "asiantuntijoille" joiden omien investointien onnistuminen riippuu lopputuloksesta. Katso US
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/4966-tuore-ilmastoraportti-patistaa-hal...
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/5946-evaita-ilmastonmuutoksen-torjumiseen

WHO arvioi tällä tavoin (mutu?) että 2.1 miljoonaa kuoli AIDSiin v.2007, 17 miljoonaa sydäninfarktiin v.2005... Tämä tuntuisi osoittavan että valitukset näistä nk "tilastoista" osoittavat niiden johtuvan rahoituksesta... JB: On tunnettua että monien järjestöjen oma etu sanelee "tilastot" ja esittämiensä asioiden "kriittisyyden". Onhan "hätä" sallittu, mutta tilastojen väärentäminen ei. Siksi näihin väärennöksiin tulee puuttua.

John Bolton, USAn ex YK-lähettiläs; Author of Surrender is not an Option; Video Headline: Disease Decline? 21.11.2007
http://tinyurl.com/2uvymf
YK IPCC Ilmastohuijaus, 21.11.2007:
www.foxnews.com/story/0,2933,312490,00.html

¤vastavirtanen

Pete2

Vuoden 2007 ero vuoteen 1407 on se, että jopa ajatuksiasi pystytään seuraamaan, ja mielialojasi muokkaamaan, puhumattakaan siitä, että sinut voidaan laittaa tekemään mitä tahansa. Ainoastaan sillä ehdolla, että pienen pieni mikrosiru laitetaan sinuun sisälle. Niitä ihmisiä on tässäkin maassa joihin tämä kyseinen amerikkalainen ihmiskunnan huippusaavutus on istutettu.

Taitaa jälleen yksi Ilmestyskirjan profetia toteutua, nimittäin luvusta 666. Ainakin pikkuhiljaa.

Mikä yhdistää Karl Marxia, Vladimir Leniniä, ja Josef Stalinia muukin kuin kommunismi / sosialismi? Sama vapaamuurariloosi Münchenissä, jossa muuten Adolf Hitlerinkin oppi-isä Dietrich Eckhardt kävi rappaamassa.

VastaVirtanen

-
Tämä uhka on suurempi:

Steven Milloy; U.N. Climate Distractions 21.11.2007
foxnews com/story/0,2933,312490,00.html

YK:n ilmastopaneli julkisti juuri vuoden viimeiset "housut-pois-jalasta-pelotus" arvionsa 'kasvihuoneesta'. Ei tullut yllätyksenä että YK:n mukaan 257vuotta läntistä sivilisaatiota ja kehitystä on saattanut maapallosen välittömän tuhon eteen, ja ainoa pelastus tulee juomalla YK:n Kool-Aid'ia, ja YK:n maailmanhallituksen valvomana energiasäänneltynä ja YK:n talouskeskusjohtosuunnitelmalla. Unohdinko mainita, että meillä on "vain seitsemän vuotta" aikaa kääntää CO2 päästöt ettemme tappaisi neljäsosaa planeetan olennoista?

Minua pelottaisi myös jos en muistaisi että tämä sama YK juuri myönsi juuri paisuttaneensa AIDS tilastoja 40%, tällä pumppasivat yleisön kauhun ylös, ja saivat rutkasti tukijoiltaan rahaa. Sama YK joka vuosi kuin seula YK/Saddamin öljy/ruoka avustusohjelmasta, 20 mrd dollaria lahjuksiin. (Tee nettihaku, Hakusana: Saddam, Annan, Saddam, UN Iraq food for oil)

Mitä nyt tulee tehdä on tähystää läpi YKn epätoivoisista yrityksistä harhauttaa meidät kaikki hälyttävillä 'ennusteillaan' ilmastotuhosta. Tulee fokusoida tärkeimpiin ilmasto keskustelun aiheisiin. Kun niin tekee, selviää miksi YK:n väitekokoelmaan tulee suhtautua äärimmäisellä skeptisismillä.
Tuo pääasia selvästikin on CO2; onko maan lämpötilassa kyseessä ihmisen vaikutus? Tässä tärkeimmässä asiassa on YK:lla on häkellyttävän lyhykäinen ja typistetty kiero käsittely. Sen merkittävin kommentti: "suurin osa havaitusta maan keskiarvo lämpötilannoususta 20 vuosisadan puolivälin jälkeen, on erittäin todennäköisesti seurausta athropogeenisestä kasvihuonekaasujen tiivistymisestä. On erittäin todennäköistä että huomattavaa athropogeenistä lämmönnousua on kaikilla matereilla paitsi etelänapamantereella.

Tämä mainoskatko ohittaa faktan että 1940-1975 keskiarvo lämpötila laski (siitä johtui lehdistön jääkausi hype 70-luvulla) kun CO2 lisääntyi. Keskiämpötila ON LASKENUT vuodesta 1988 vaikka CO2 jatkaa nousua. Viimeisen 50 vuoden aikana 60% AJASTA LÄMPÖTILA ON LASKENUT. Jos löytyy syy-seuraus yhtälö CO2 ja lämpötilan välille viimeisen 50 vuoden aikana, se on vastakkaisessa suunnassa kuin mitä YK väite on. Ja jos olemme tekmäss "maapallo lämpenee kasvihuone" _TEORIAN vaatimia empiirisä kokeita, silloin jonkun pitää huutaa etelänapamantereelle että "tule mukaan ohjelmaan!".

YK väittää myös että CO2 atmosfäärinen tiivistymien ylittää rajusti luonnollisen 650.000vuoden ajanjakson. Lukijoiden oletetaan lähtevän tälle mielikuvitusmatkalle. Minkä YK UNOHTAA, on se että lämpötilan ja CO2 suhde on juuri päinvastainen mihin raportin tekstia on aiemmin johdatellut. Lisääntynyt atmosfäärinen tiivistymä itseasiassa jää vajaaksi viimeisen 800-2000 vuoden aikajaksona.

Al Gore kätevästi yhdistää kaksi epätarkkaa käyrästöä. Tämä tilastotaikatemppu on niin epätarkka että siitä ei trakoituksellisesti huomaa viimeisten vuosituhansien kehitys, ja kuinka CO2 käyrä LAAHAA 200 vuotta nk. 'lämmönnousun' jäljessä.

Craig Loehle, National Council for Air and Stream Improvement uusi lämpötilataulukko osoittaa että tuhat vuotta sitten maan 'keskilämpötila' oli 0,3C astetta korkeampi kuin nykyisin. Tämä lämpötila 'aalto' ei selvästikään ole johtunut hiilivoimalaitoksista tai autoista. Tämä tosiseikka osoittaa että nykyinen alempi lämpötila kuuluu normaaliin maan lämpötila vaihteluun. Se päästää ilmat YK pikaisista tulkinnoista.

On myös epäilys YK:n lämpötila datan luotettavuudesta.

Projektissaann "kuinka lämpötilaa EI TULE mitata", meteorologi Anthony Watts matkustaa ympäri USAta tutkien NASAn lämpötilamittaus tallennuspisteitä. Viimeisessä osajulkaisussa 34, Watts huomasi Oregonin Klamath Falls asema oli ympäröity asfalttikentällä, sekä altistunut läheisyydessä olevan voimalaitoksen lämmölle. Mittapisteen sijainti olikin selvästi valittu mittausten lukijan työn helpottamiseksi... Ei ole vaikea kuvitella kuinka tämä ja lämpötilalukemat samanlaisista ympäri maailman olevista mittauspisteistä (Helsingin mittapisteet: SALAINEN) vaikuttaa mittausdatan luotettavuuteen. Mittausdatan epävarmuustekijät nk. virhemarginaali kyseenalaistaa koko niiden hyödynnettävyyden keskusteluissa. Tästä seuraa että kun YK julistaa jumalaisen trendin 0.75 C asteen keskimääräisestä muutoksesta vuosisadassa syytä tietämättä, on syytä pitää mielessä että NASAn James Hansen (kasvihuonehälyttäjä) arvioi mittavirhemarginaalin olevan 0,7C astetta. Näistä johtuu että luottamusta YK:n esittämiin arvioihin ei ole.

Älä anna pohjoisnavan hälyttävien käsienheilutus slideshow -esitysten, hukkuvien jääkarhujen (2kpl) ja epälukuisten muiden katastrofien jotka vedetään henkeen yhtä-aikaa ihmisen tuottaman CO2 päästöjen kera, viedä sinua mukaansa. Ei ole olemassa mitään todisteita että ihmisen tuottama CO2 hiilidioksidi päästöt olisivat aiheuttaneet ympäristö ongelmia. Aivan selvästi ei ole syytä antaa talouden avaimia YK:n pelottamalle CO2 joukolle.

Steven Milloy publishes JunkScience com and DemandDebate com. He is a junk science expert and advocate of free enterprise and an adjunct scholar at the Competitive Enterprise Institute.

VastaVirtanen

-
muhamedin farkkuvegaanit?

Tätä rauhanuskontoahan me tässä vielä tarvitaan? "Al Qaeda siskokset leikkaavat setänsä ja tätinsä kurkut auki lasten nähden Irakissa." Opinmukainen tappoveruke: "näillä oli jalassa länsimaiset housut... " <strong>The Daily Mail: "Al Qaeda sisters behead</strong> uncle and aunt in front of their children in Iraq - because he wore Western-style trousers ..." http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article...
Suomivesitetty ILehti versio:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200711236890196_ul.shtml

-

VastaVirtanen

-
Voideltua kättelyä linnassa, DDR politiikka ei muutu. Viimeinen itsenäisyyden menetyksen muistopäivä ennen EU perustuslain voimaantulo kavallusta 13.12.2007:

Tämän julkaisu vaati jo huippurohkeaa patonkivihamielistä -brittiä-
The Dailymail 26.11.2007 Ranskassa mellakoidaan kolarin takia: <strong>"Omar Sehhouli,</strong> varastetulla moottoripyörällä ajaneen kuolleen velipoika: ei ole kyse väkivallasta vaan vihan ilmaisusta." "<em>Seitsemän miestä" pieksi kaksi miestä Turussa 24.11.07 henkihieveriin - takkeella ei ole kyseessä Aleksis kiven veljekset...</em> Miksi kotimaassamme jatkuvasti tapahtuvista "taide" -ilmaisuista me emme saa kuulla? http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/5823-kahden-kuolema-raivostutti-nuoriso...
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_ar...

Turussa 10-vuotiaan raiskanneelle liki viisi vuotta vankeutta; Mustafa Özen 16.11.2007 15:44
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200711166858180_uu.shtml

-

VastaVirtanen

-
YK-maailmanhallituspeli on ihan selvä. Taustalla iso raha joka yhdistää kaikki pelurit tilanteen mukaan. 'Oikeaoppisten' uhka on myös yhtä todellinen. Rauhanuskonnon wahhabi-ujutus joka kansaan, kaikkialle joka kansakunnassa on päämäärähakuinan ja hyvin voideltu kameliöljyllä. Pelin sääntöihin kuuluu kuvata suurta enemmistöä suvaitsevaiseksi. Yllä olevista linkeistä huutaa toisennäköinen päämäärä: "rauha" on sama kuin muun maailman alistaminen.

¤vastavirtanen