Lauantai 21.10.2017

Vladimir Putin heitti vitsin ryhmäseksistä: ”Pystyy velttoilemaan”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
7.9.2012 14:59
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Presidentti Vladimir Putinin mukaan valtion on suojeltava uskovien tunteita.

Presidentti Vladimir Putinin raju retoriikka herättää jälleen huomiota Venäjällä. 

Putin antoi eilen ensimmäisen haastattelunsa sitten kevään virkaanastujaistensa Russia Today-televisiokanavalle.

Putin kommentoi muun muassa Pussy Riotin tapausta ja yhden sen vangitun jäsenen, Nadežda Tolokonnikovan aiempaa toimintaa Voina-performanssiryhmässä. Vuonna 2008 Tolokonnikova ja muut Voinan jäsenet harrastivat ryhmäseksiä Moskovan biologisessa museossa kritisoidakseen valtion syntyvyyspolitiikka ja julkaisi videon performanssista Youtubessa.

- Monet ryhmäseksin ystävät sanovat, että ryhmäseksi on parempaa kuin kahdenvälinen seksi, koska yhteistyöprojekteissa pystyy aina velttoilemaan, Putin totesi.

Putinin mukaan hänellä ei kuitenkaan ole tarvetta puuttua ihmisten seksielämään niin kauan kuin siitä ei levitetä videoita internetissä. Hän myös sanoi, ettei voi tai halua kommentoida oikeuden päätöstä, vaan Pussy Riotin performanssin moraalista puolta.

- Venäläisillä on yhä kipeitä muistoja neuvostoajalta. Monia kirkkoja tuhottiin. Sillä oli tuhoisa vaikutus uskonnollisiin perinteisiimme. Sen vuoksi uskon, että valtion on suojeltava uskovien tunteita, Putin sanoi.

 

Performanssiryhmä Pussy Riotin kolme jäsentä vangittiin elokuussa. Pussy Riot esitti Putinin-vastaisen performanssin Moskovan pääkirkossa alkuvuonna.

 

 

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

kari keskiväli

Monikasvoinen PUTIN

- rasPUTIN aikoinaan tsaarin Venäjällä loi ”idean koko virkamieskoneiston puhdistamisesta rasPUTINinvastaisesta rintamasta”.
- huiPUTIN huijaa koko kansaa tempauksillaan.
- miesvaltaisella Venäjän nykyjohdolla on jokaisella oma pieni riiPUTIN.

löytyisikö vielä muitakin PUTIN-versioita