Perjantai 24.5.2019

Insesti-isä tunnusti murhan!

Luotu: 
18.3.2009 10:37
Päivitetty: 
18.3.2009 10:49
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Itävaltalainen insesti-isä Josef Fritzl on tunnustanut murhan ja orjuuttamisen, jotka hän on tähän asti kiistänyt. Yksi Fritzlin tyttärelleen tekemistä lapsista kuoli.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Fritzl on sanonut, että hänen tyttärensä videotodistus muutti hänen mieltään.

- Olen pahoillani, lisäsi Fritzl.

Tiistaina insesti-isän tytär Elisabeth Fritzl kohtasi jälleen isänsä St. Pöltenin oikeussalissa. Itävaltalaisen Kurier-lehden mukaan Elisabeth halusi itse tulla oikeuteen ja kohdata rikoksista syytteessä olevan isänsä.

Fritzl piti tytärtään vankina maanalaisessa kellarissa liki neljännesvuosisadan ja teki tälle seitsemän lasta. Yksi lapsista kuoli pian syntymän jälkeen. Elisabethin mukaan näin kävi, koska Fritzl ei suostunut toimittamaan hengitysvaikeuksista kärsinyttä lasta hoitoon.

Oikeutta Fritzliä vastaan on käyty pääasiassa suljetuin ovin. Tuomio on luvassa huomenna.

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Käpälämäen tarkkailija

...tähän tulee näin vaatimattomasti kommentteja? Sairas, sairas maailma. Hei siellä te kaikki ihmiseen uskovat humanistit, vapaa-ajattelijat sun muut, kop kop. Onko ketään kotona? Eihän näin pitänyt enää nykymaailmassa käydä? Nyt kun olemme päässeet niin rehvakkaasti eroon Jumalasta ja kaikesta muustakin menneisyyden painolastista ja olemme vastuussa vain itsellemme, niin mitenkä tällaista voi tapahtua? Eikö ihmisen pitänyt olla sivistyksensä huipulla?

Vieras

Mitähän tällä asialla on uskonnon, kristinuskon tai islamin kanssa tekemistä?
Tunnevammaisuus, empatiakykyvyttömyys ja kyvyttömyys yleensä asettua toisen ihmisen asemaan on kaikille ihmisille mahdollista, jos lapsen kasvuolosuhteet ja mahdollinen geeniperimä sattuvat negatiivisessa mielessä kohdalleen.

Miksei Frizlin vaimo tai muut ympärillä olevat nähneet mitään? Tai eivät edes epäilleet mitään? Ihminen näkee sen minkä haluaa nähdä ja kykenee näkemään. Niin myös tässä äärimmäisessä tapauksessa tämä Fritzl itse.

seppoilmari

Tunnevammaisuus, empatiakykyvyttömyys ja kyvyttömyys yleensä asettua toisen ihmisen asemaan on kaikille ihmisille mahdollista.

Sopii johtajatason hommiin on kyvyiltää korkeantason päättäjä.

Tälläisiä on joukossamme myös meillä Suomessa.