Torstai 23.11.2017

Opettajaa lyötiin nyrkkiraudalla kesken oppitunnin

Jaa artikkeli:
Luotu: 
19.3.2009 18:03

Ruotsissa malmöläinen opettaja sai nyrkkiraudasta kesken koulupäivän. Kolme naamioitua miestä ilmestyi hänen luokkaansa kesken koulupäivän ja pahoinpitelivät häntä, kertoo Dagens Nyheter.

Hieman yhdentoista jälkeen aamupäivällä hänen luokkaansa ilmestyneet miehet kysyivät opettajalta erästä nimeä. Kun opettaja vastasi hänen olevan kyseinen henkilö, miehet kävivät tämän päälle. Yksi heistä löi opettajaa verisesti nyrkkiraudalla.

Koulun rehtorin mukaan oppilaat menivät shokkiin, kun he näkivät miesten pahoinpitelevän opettajaansa kesken tunnin. Opettaja ei itse kuitenkaan joutunut shokkiin. Hän lähti miesten perään.

Pakoon pötkineet miehet hajaantuivat, mutta malmöläisen opettajan onnistui saamaan yhden henkilön kiinni. 21-vuotias mies on poliisin hallussa. Hänellä on rikostausta. Kaksi muuta tekijää ovat edelleen vapaalla jalalla.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Multicultris maxisimis

Aika rikas tapahtuma.

Luulen, että kyseessä oli kulttuurinen kohtaaminen, jossa yhden suvunjäsenen kohtaamaa rasistista solvaamista (esim. pyytämällä istumaan pulpetissa) soviteltiin ruotsalaista kulttuuria rikkaammalla tavalla. Ruotsalainen opettaja osoitti kuitenkin ilahduttavall tavalla, kuinka ruotsalainen opettaja on täynnä tarmoa näissä kulttuurisissa kohtaamisissa.

Koskakohan suomessa sukulaisillat kouluisissa saa samat muodot?

- Astrid Thors, Tarja Halonen, Johanna Suurpää ja eduskunta lähes yksimielisesti osaa vastata kysymykseen.

Kyllä kaikki onnistuu, kun kaikki yhteen kynttilään puhaltaa!