Torstai 23.5.2019

Vladimir Putin: ”Maailmanloppu tulee 4,5 miljardin vuoden päästä”

Luotu: 
21.12.2012 08:00
  • Kuva: All Over Press
    Kuva
    Venäjän presidentti Vladimir Putin uskoo tietävänsä, milloin maailmanloppu tulee.
|

Venäjän presidentti Vladimir Putin on rauhoitellut venäläisiä, joiden on kerrottu hamstraavan muun muassa kynttilöitä, tulitikkuja ja suolaa maailmanlopun varalta.

Presidentti Putinin mukaan maailmanloppu ei tule vielä aikoihin. Ei ainakaan vielä tänään perjantaina 21. joulukuuta 2012, vaikka muinaisten mayaintiaanien kalenteri alkaakin tämän päivän jälkeen alusta.

–Minä tiedän, koska maailmanloppu tulee, Putin sanoi lehdistötilaisuudessa brittilehti Telegraphin mukaan.

Putinin tokaisu oli vastaus toimittajan kysymykseen siitä, miksi hän palasi julkisuuteen vain päivää ennen maailmanloppua. Presidentti jatkoi:

–Maailmanloppu tulee noin 4,5 miljardin vuoden päästä. Jos muistan oikein, aurinkomme toiminta pettää. Silloin kaikki loppuu. Mutta ennen sitä auringosta tulee pieni valkoinen kääpiö.

Putinin mukaan väistämätöntä ei kannata pelätä.

Hieroglyfitutkija Harri Kettunen kertoi Uudelle Suomelle viime viikolla, että myytti päivämäärästä 21.12.2012 mayojen maailmanlopun päivänä on länsimaalainen virhetulkinta.

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pekka Tanskanen

Voitte syytää pessimistiksi, mutta en millään kykene hahmottamaan, että tämä sama sakki täällä olisi vielä kymmenen tuhannen vuoden kuluttua. Joten miksi murehtia vuosimiljardeista.

Siinä välissä pieni porukka lienee "päässyt karkuun" siirtokuntaa perustamaan jollekin lähitähdelle ja tämä loppu popula on sotinut itsensä kivikauteen kadottaen kaiken tietämyksen menneestä.

Siitä sitten taas noustaan ja keksitään kaikki uudestaan.
Tuli, höyrykone, sähkö, Kekkonen.....

Lauri Furtato

Epäilenpä tuota että ihminen muka selviytyisi MISSÄÄN muualla kuin maapallolla. Täälläkin se tekee tiukkaa jos ei lasketa pieniä heimoja sademetsissä ja joitain muita alkuperäiskansoja, jotka ovat oppineet elämään luonnon kanssa!

Jo lyhyet parin vuoden tai kk:kin mittaiset matkat avaruuteen aiheuttavat fyysisiä ongelmia, luiden tiheyden heikkenemistä,näön heikkenemistä ties mitä. Puhumattakaan henkisestä puolesta. Marsissa tai missään lähelläkään ei ole mitään luonnon kaltaista. Ihmiset sairastuvat jo asuessaan kaupungeissa elleivät pääse välillä "huilaamaan". On väkivaltaa ja vaikka mitä häiriökäyttäytymistä.

Ihmiset tuntuvat vieraantuneen siitä mitä me oikeasti olemme. Emme ole mitään virtuaalisia astraaliolentoja vaan luuta ja nahkaa. Jokainen joskus turpaan saanut tietää tämän varsin konkreettisesti. :D Ennen kaikki uskoivat ja näkivät jumalia, nyt iso osa ihmisistä kuvittelee olevansa jumalia!