Torstai 20.6.2019

Nyt se tapahtui: Tässä ensimmäiset Venäjä-pakotteet

Luotu: 
6.3.2014 15:27
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
    Arkistokuvassa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama.
|

Yhdysvallat on tänään asettanut ensimmäiset Venäjän vastaiset pakotteet Ukrainan kriisin vuoksi.

Financial Timesin tietojen mukaan  Yhdysvallat ei enää myönnä viisumeita sellaisille venäläisille, joiden katsotaan uhkaavan Ukrainan turvallisuutta. Rajoitus koskee myös Krimin asukkaita. 

Yhdysvallat on myös ilmoittanut jäädyttävänsä näiden henkilöiden USA:ssa olevan omaisuuden. 

Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Nenonen

Taitaa Jaakko olla se kärpässienten nautiskelija, Johnny on aivan oikeassa. Jenkit näkyy olevan todella sekoboltseja toimissaan. Mitä ihmettä auttaa mitään asiaa jäädyttää USAssa asuvien ja siis ilmeisesti heidän omien kansalaistensa varojen varastaminen toisella puolen maapalloa tapahtuvaan ceissiin? Ja onhan totta sekin, että Usa on itte myöntänyt käyttäneensä 5 miljardia maksaakseen "kansannousijoille" liksaa "kapinasta".

Joten Salomaa on asioista yhtä pihalla kuin lumiukko ja vielä solvaa muita, ku ei itte tiedä mistään mitään.

Johnny puhui asiaa, USA on todella sekoboltsi valtio, eikä todellakaan pelkästään tässä asiassa. Itte ne hyökkäilee milloin mihinkin maahan ilman mitään syytä ja heidän lennokkinsa tappavat viattomia ympäri bollia. Heidäthän pitäisi roudata Haagiin tuomittaviksi ensimmäisinä. Ihme vinkujia he ovat totta tosiaan. He ovat maailman ainoa valtioterroria harjoittava maa, jonka kohteena voi olla mikä muu tahansa valtio.

Jani Pulkki

Ala olemaan sitä mieltä että aika monen suomalaisen kannattaa tarttua tilaisuuteen ja ottaa itselleen Venäjän kansalaisuus sekä muuttaa sinne saman tien. Mitään viidettä kolonnaa emme Pac maneineen tänne tarvitse, pyytävät vielä apua kohta isä aurinkoiselta. Varsovan liittoon voisimme kyllä liittyä, siis siihen liittoon johon Varsovakin kuuluu, kuinka noloa että olemme sellaisia vellihousuja ettemme uskallla liittyä liittoon jossa lähes kaikki muut ovat. Pitääkö käydä kysymässä Tukholmasta jos isoveikka tulis kanssa samalla oven avauksella.

Jari Nyrjä

Kyllä on yllä olevassa keskustelussa kommentoijina ns. omaan pesään laskijoita. Kohta niitä passeja on mahdollista hakea ihanne yhteiskuntaan jossa oikeuslaitos ja mielipiteen vapaus on kunniassa. Venäjä, kaiken vapauden ja inhimillisyyden kehto, Yhdysvallat tuo suuri saatana joka ei ihmiskunnalle koskaan ole tuonut mitään hyvää .... on tainut jäädä historian opiskelut vähiin.

Jari Nyrjä

Venäjä on erikoinen valtio siinäkin mielessä että ns. valtaapitävät henkilöt pitävät merkittävää osaa varallisuudestaan länsimaisissa pankeissa.Tästä voi miettiä mitä se kertoo luottamuksesta omaan järjestelmään. Meneppä Venäjälle ja arvostele siellä valtaapitävää eliittiä olet varmasti vaikeuksissa, Yhdysvalloissa ja lännessä voit aukoa päätäsi vapaasti kyseenalaistaen käytännössä kaiken ilman että tarvitsee pelätä pidätystä.

Sauli Harju

Ei se nyt aivan nuin mene. Länsimaissa on semmonen meininki että melkeempä kaikki pitää vastaan taistelevia tyyppejä täysin höyrähtäneenä ja siksi niitä ei kuunnella. Jos alat oikeista naruista nykimään niin joudut putkaan aivan varmasti ja syyte tulee.

Juha Toivanen

Kyllä Se on niin että suurvalloilla on omat intressit tähänkin soppaan! Parasta nyt olisi nopeasti lisätä puolustusvoimien määrärahoja ja paljon...! Viime sodat ei ollut suomen viimeisiä sotia, Se joka niin luulee niin on todella tyhmä, hölmö vai millä sen vois sanoin kuvaa.... Ihmiset tulevat taistelee loppuun asti tällä planeetalla niin kauan kun tää pallo pysyy elinoloisena...!!! 8)

Janne Pohjala

No, ehkä Venäjä voi kansallistaa kaiken USA:n ja länsimaiden omaisuuden Venäjällä. Sitten taas ihmetellään miksi oma lääke maistuu näin pahalta. On se kumma kun läntiset talousviisaat yrittää sanoa että pakotteista on enemmän haittaa kuin hyötyä, mutta Populisti-Obama keräilee ääniä laskemalla mäkeä muiden takalistolla ja samaan aikaan hallinto masinoi miljardeilla dollareilla näitä johdon vaihtoja pitkin maailmaa että saa lisää lebensraumia ja tukikohtia.

Jani Pulkki

Suomen kansa vastusti Tarton rauhaa, liian huonona, vaikka oli liian hyvä. Vastusti aseleposopimuksia sekä rauhaa. Turvallisuuspolitiikka ei ole huutoäänestystä. Naton 5.artikla ei juuri eroa Lissabonin sopimuksen yhteisvastuuartiklasta, paitsi lievempi sanamuoto.

Osamu Hattori

Suurilla valtioilla on suuri rooli, eivätkä ne pärjää Suomen tekopyhällä pelkurihiiren asenteella. Jos suuret maat eivät valvo etujaan maailmalla, alkaa hiiret ja rotat hyppiä pöydällä. Se on vaaraksi meillekin. Yhdysvaltain passiivisuus on tärkein syy islamistien ja nyt putinistien intoutumiselle.

Kyse onkin vain siitä kenen puolella koet olevasi. Minusta Venäjä on suurin vaaramme, ja USA sopisi täydellisesti läheiseksi liittolaiseksi. Miksi vaatia USA:lta täydellistä siveyttä. En ymmärrä. Ei kukaan muukaan. 70-luvulta on jäänyt Suomi-Neuvostoliittoseuran opit voimaan.

Yhdysvallat on kaksi kertaa molemmissa maailmansodissa pelastanut tyhmät eurooppalaiset lopettamalla sodat isoin uhrauksin. Missä kiitollisuus?
Jossain on vikaa, pahasti vikaa, kun päässä pyörii nuo 70-luvun alun jorinat.

Majlis Lahtinen

OLLI Sorakivi--Harvoin täällä saa lukea tosiasioita..Tämän maan kansalaiset ei osaa olla kiitollinen mistään..Nyt Merkel tekee suuri virhe,kun on hiljaa kuin hiiri,ei edes halua mitään sanktioita, mutta ehkä se kostautuu myöhemmin..

Juha Toivanen

Pieni Suomi on aina ja tulee olemaan suurvaltojen pelinappula näissä kaikissa myllerryksissä, vaikka oltaisiin liittoutuneita kenen kanssa vaan...!!! Ainoa mitä Suomi voi tehdä on Se että valmistaudutaan kohtaamaan kaikki tulevat maailman myllerrykset kansana saappaat jalassa loppuun asti! Mitä ikinä tulevaisuus tuo tullessaan niin periksi ei anneta..!! 8) ps. Ja kuulemma kuulutaan venäjän etupiiriin...... 8)

Jari Nyrjä

Tapasin 90 luvun alussa entisen KGB upseerin joka muotoili isänmaallisuuteen liityen asiaa siten, että kuinka voit luottaa ihmiseen joka pettää omansa ja mielistelee muita. Ko. herran on jo eläkkeellä mutta pisti miettimään asioita.

Majlis Lahtinen

Väkisin täytyy nauraa,täällä tuntuu kyllä olevan hurjan paljon 'Kuusisen sotaaikaiset jäsenet edelleen..Mitä siinä on hyötyä syyttää Usa ja Obamaa,vaan kutsukaa Putini tänne ja tehkää suomesta venäjän pikkuvaltio,eiköhän se rauha tänne tulee sitten..TÄÄLLÄ ON YLI 60000 venäläisiä joka putin pitää tulla suojelemaan.Usalla on tarpeeksi vaivaa venäläisista joka on suurin osa rikollisia,,Kuten huomasitte 'Bostonin maraton, tapot,vakoilijoita suurin osa.....Koska usa on hyökännyt urheilijoita kohtaan..Huomaa kuin heikko suomalaisten itsetunto,itseluottamus on..Täällä on vaikeata keskustella mistään,kun kaikki siirtyy vaan asiasta pois,ja USA on se syyllinen..eihän siitä voi saada keskustelua...Jos haluatte ihaila putinia,niin keskity siihen,älä syytä muita maita siittä mitä putin tekee,koska eikö kysymys nyt ole Putinin hyökköys Ukrainan Krimi alueen..Ei mene kauan niin saadaan tosiaan ihailla putina täällä suomessakin,,Onko se sitten taas USAn syytä..Älä hyvät ihmiset pyydä sitten apua usasta..Vaikka tiedän että Eurooppa tulee vielä pyytää ja polvillaan rukoilen sitä apua,jos kehtaa...Kolmannen kerran usa joutuu pelastaa Euroopan. Mutta antaa poikien leikkiä, onhan vielä hetken jonkunmoinen sananvapaus suomessa..

Jari Nyrjä

Niinpä Majlis, kun lukee ketjun niin "viidennen kolonnan" porukkaa tuntuu olevan liikkeellä. Heidän mielestään suuri saatana Yhdysvallat aiheuttaa Suomen ympärillä turvattomuutta ja eripuraa. Eurooppalaiset kun osaa ihan itse sotkea asian niin että siihen tarvitsee ulkopuolisen puuttua. Viimeksi Balkanilla jossa kansanmurhan lopetti lopulta Yhdysvaltojen väliintulo, Eurooppalaisista ei siihen ollut. Tuli mieleen 50 vuotta vanhat asiat .... Kyllä me Eurooppalaiset ollaan tavan sakkia, hyvin halukkaita muita haukkumaan ja osoittamaan sormella mutta ei pystytä edes omasta takapihasta pitämään huolta.