Maanantai 20.5.2019

Kiina ja USA yhdessä Irania vastaan

Luotu: 
29.7.2009 08:45
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton ilmoitti tiistaina Yhdysvaltain ja Kiinan yhdistäneen voimansa, jotta Iranista ei tulisi ydinasevaltiota.

Maat pelkäävät, että ydinaseistautunut Iran voisi käynnistää alueiden välisen asekilvan ja horjuttaa Lähi-Idän ja Persianlahden tilannetta, Clinton kertoi kahden päivän neuvottelujen jälkeen.

Yhdysvallat ja Kiina kävivät myös perusteelliset neuvottelut suhtautumisestaan Pohjois-Korean ydinkokeisiin. Kiina on Pohjois-Korean läheisin liittolainen.

Yhteisessä lausunnossaan kaksi maata kertoivat tekevänsä tulevina vuosina yhteistyötä ydinaseiden leviämisen estämiseksi.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Ukko-Paavo

...ovat vihervasemmiston dogmien mukaan "uhreja", koska ovat oppositiossa oleva "vähemmistöryhmä". Talebanit eivät lähtökohtaisesti uhkaa ketään, vaan ovat itse "uhattuina". He ovat "vapaustaistelijoita" ja "aktivisteja" siihen saakka, kun onnituvat kaappaamaan taas vallan. Vasta tämän jälkeen heistä voi tulla taas "pahiksia".

False Flag

..kertoo Pakistanin presidentti Asif Ali Zardari.
http://www.prisonplanet.com/cia-and-isi-together-created-taliban-says-za...

Yhdysvallat Pakistanin avustuksella kasasi ja aseisti Talibanin/ Mujahideenit.
Alueelle haalittiin fundanmentalisteja joita aivopestiin koulutusleireillä ihan samallalailla kuin lehdistö ja päättäjät puuskuttaa "al qaeda"-leireistä tänäpäivänä, tuolloin(kin?) "al qaedan" tukijana oli tosin USA, jolloin siitä tulee täysin hyväksyttävää,eikö? ...olihan vastassa kommunismin-peikko ..jonka tosin länsimaalaiset pankkiirit rahoitti valtaan.

Kun NL-afghaani sota päättyi, Afghanistan jätettiin oman onnensa nojaan, jossa Amerikkalaisten aseistama ja kasaama fundamentaali-Taliban sitten otti vallan ..eikä se haitannut silloin ketään ..Talibaneja kävi Amerikassa asti neuvottelemassa öljyputki-hankkeesta ..niin kauan kun bisnes intressit on samat kun kansainvälisellä teollisuus-pankkiiri kollektiivilla on rauha maassa...

Kosovon sodan aikaan Talibania käytettiin palkkasotilaina Kosovon vapautus armeijan, KLA:n riveissä ..ja vaikka huhuttiin KLA:n rahoittavan toimintaansa huumekaupalla Talibanin(al qaedan) välityksellä, ei se estänyt USA:ta poistamasta KLA:ta terrorismijärjestö-listalta, eikä se vaikuttanut USA:n KLA:lle antamaan rahalliseen tukeen.

Kun vielä otetaan huomioon että koko terrorismin vastainen sota aloitettiin "itse" räjäyttämällä WTC tornit 11.9.2001, niin ei länsivallat/NATO/YK idässä kyllä oikeudenasialla ole.

http://stj911.org/press_releases/ActiveThermiticMaterial.html

Ukko-Paavo

Se ei kuitenkaan tee Talebaneista ja islamista yleensä yhtään sen miellyttävämpiä. Rahakorporaatioiden haluaman kontrollin kannalta Kommunismi ei eroa kapitalismista. Paradoksaalisesti kommunistisessa Kiinassa ammattiliitot on kielletty ja duunarin oikeusturva kaikkein heikoin.

Suomen tulisi huolehtia omista asioistaan ja ennen kaikkea suomalaisten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Suomalaisten pitäisi tehdä enemmän töitä toisille suomalaisille. Antaa korporaatioiden jakaa maailma keskenään.

janialmenoksa

En ole varma yo. väitteen todenperäisyydestä mutta sinänsä en yhtään ihmettele jos juutalaiset kokevat Euroopan vihollisekseen.

Vuonna 70 j.Kr. roomalaiset, siis eurooppalaiset, ajoivat juutalaiset pois omasta maastaan, minkä jälkeen suurin osa heistä asui diasporassa enimmäkseen Euroopassa sorrettuina ja vainottuina toiseen maailmansotaan asti, jolloin Natsi-Saksa murhasi 6 miljoonaa juutalaista. Vielä tämänkin jälkeen britit yrittivät väkivaltaisesti estää natsien keskitysleireiltä selvinneitä juutalaisia palaamasta omaan maahansa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Viime vuosikymmeninä antisemitismi on Euroopassa jälleen voimistunut ja Israelin viholliset ovat saaneet Euroopasta paljon tukea vaatimuksilleen, jotka toteutuessaan (erityisesti vaatimus ns. palestiinalaisten pakolaisten paluumuutto-oikeudesta) johtaisivat siihen, että Israelin juutalaiset vähintäänkin joutuisivat sorretuksi vähemmistöksi omassa maassaan.

pekkapoeka

tekee valmiiksi sen pahan paukkunsa, se on todella vakava paikka maailmanrauhalle. Vielä vakavampi kuin Pohjois-Korean kummitus ohjuksineen, ei se sentään halua välttämättä tappaa omaa kansaansa, toisia korealaisia. Israel luultavasti yrittää pommittaa Iranin ydinlaitokset "tavanomaisilla" aseilla muusiksi hyvissä ajoin. Seurauksia voi vain arvailla, jonkinlainen vastaisku Iranista tulee varmasti, ainakin "tavanomaisilla" ohjuksilla. Eikä Iranin hemmot hellitä, se nähtiin Saddamin kanssa käydyssä sodassa. Silloin tarvitaan kyllä USA:n, Kiinan ja Venäjän apua ja kiireesti. Toisaalta, islamilaisella maalla Pakistanilla on jo ydinohjuksia, eikä niitä kai pidetä uhkana muualla kuin Intiassa? Ja edelleen, USA on tehnyt äskettäin kauppoja Intian kanssa, aseita ja ydinteknologiaa. Kyllä näitä uhkakuvia näyttää riittävän. Saisipa takaisin vanhat hyvät kylmän sodan ajat!