Lauantai 25.5.2019

Putinin kaveri tviittasi EU-pilkan: ”Parrakas tyttö”

Luotu: 
12.5.2014 18:44
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Conchita Wurst.
|

Venäjän varapääministeri Dmitri Rogozin on ottanut kantaa Euroopan tulevaisuuteen ja viitannut pilkallisesti Itävallan Conchita Wurstin viisumenestykseen.

- Euroviisut näyttivät Euroopan yhdistäjille Euroopan näkymät: parrakkaan tytön, presidentti Vladimir Putinin lähipiirin mies tviittasi eilen.

Rogozin ei ole Putinin hallinnossa turha mies, sillä hän johtaa sotateollisuuskomissiota. Hän on myös presidentin erikoislähettiläs.

Myös Suomelle monesta yhteydestä tuttu äärilinjan poliitikko Vladimir Zirinovski on kiinnittänyt huomiota drag queen Wurstin euroviisuvoittoon. Hän pitää sitä ”Euroopan loppuna”. 

Lännen puolella Itävallan oikeistopopulistien johtaja Heinz-Christian Strache on myös väheksynyt Wurstia. Ison-Britannian populistisen itsenäisyyspuolueen Ukipin johtaja Nigel Farage puolestaan on kertonut vihaavansa euroviisuja viittaamatta tosin erikseen tämänkertaiseen voittajaan.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Kai Auvinen

Eihän tämä ole uusi asia. Olihan Neuvostoliitossa urheilijoina Pressin veljekset. Tamara . Pieni ote Vikipediasta
Pressin sisar Tamara oli myös menestynyt yleisurheilija. Sisarusten sukupuolesta esitettiin koko heidän uriensa ajan epäilyksiä. Kumpikin lopetti urheilu-uransa vuonna 1966, kun pakolliset sukupuolitestit otettiin käyttöön. Venäläinen media ei kuitenkaan edelleenkään kyseenalaista sitä, etteivätkö Irina ja Tamara Press olisi olleet naisia.[1]
Niin että ehkä sitä ennekin oli "parrakkaita naisia"

Pekka Ala-Prinkkilä

Vajoamme syvemmälle ja syvemmälle tähän sekopäiseen sukurutsailevaan geenimafian pilanneeseen uusliberaaliseen suohon Euroopassa. Mutta odottakaa: Luulen, että hiljaa hyvää tulee, eli Kolmas Mailmansota tähän naivistiseen itsetuhoiseen maanosaan. Mikä onkin toivottavaa niin saadaan vähän apuharvennusta tähän umpihulluuteen.