Sunnuntai 21.10.2018

Israelilta raju varoitus – 17 000 palestiinalaista paennut kodeistaan

Jaa artikkeli:
Luotu: 
14.7.2014 07:46
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Palestiinalaiset pakenevat Gazasta Israelin varoitettua mahdollisesta maahyökkäyksestä.
|

Tuhannet palestiinalaiset ovat paenneet Gazan pohjoisosista Israelin eilisen varoituksen jälkeen. Israel varoitti sunnuntaina raketti-iskuista ja mahdollisesta maahyökkäyksestä Gazaan.

YK:n tietojen mukaan jopa 17 000 palestiinalaista on paennut kodeistaan. Asiasta kertoo BBC

Gazan pelastusviranomaisten mukaan raketti-iskuissa on kuollut yli 170 ihmistä.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Kaarle Akkanen

Siis kuka oikeasti sanoi mitä ja milloin? Rakettien ampujat viis-veisaavat kansalaistensa turvallisuudesta. Kaivavat verta "nenästään" ja saanevat sitä? Tarkoitus on taas kerran saattaa Israel yleisen paheksunnan kohteeksi! Täältä katsoen he ovat hyvin onnistuneet tavoitteissaan!?

Helena Kaski

Täysin asiatonta ja valheellista tekstiä, Pentti Holi. Uutisessa kerrottiin gazalaisten paosta kodeistaan. Miksi he lähtevät pois? Koska Israelin korkeamoraalinen armeija, joka huolehtii vihollispuolenkin siiviileistä, varoitti heitä etukäteen siitä, että alueelle on vaarallista jäädä tulevien iskujen takia.

Sana "kansanmurha" on menettänyt nykyään merkityksensä, kun sitä näin kevyesti heitellään. Gazasta puhuttaessa on syytä muistaa, että Gazan väkimäärä on kasvanut valtavalla vauhdilla viime vuosikymmeninä. Kansanmurha käsittääkseni vaikuttaa toiseen suuntaan.

En ole koskaan kuullut Jeesusta kuvattavan