Keskiviikko 16.1.2019

Osallistui vedenjuontikilpailuun - kuoli myrkytykseen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
30.10.2009 18:31
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva

Amerikkalainen kolmen lapsen äiti osallistui radiokilpailuun. Hän halusi voittaa lapsilleen Nintendo Wii -pelikonsolin. Kilpailussa piti juoda suuri määrä vettä wc:ssä käymättä. Lopputulos oli, että nainen kuoli akuuttiin vesimyrkytykseen. Nyt hänen perheensä saa noin 11 miljoonaa euroa radioasemalta, kertoo Svenska Dagbladet.

Kalifornialainen tuomioistuin on todennut, että KDND-FM-radioasema ja sen omistaja ovat vastuussa naisen kuolemasta vuoden 2007 tammikuussa. Hän oli osallistunut kilpailuun, jossa juotiin 225 millilitraa vettä joka 15. minuutti. Wc:ssä ei saanut käydä.

Nainen hävisi kilpailun, mutta kuoli muutama tunti myöhemmin akuuttiin vesimyrkytykseen. Sen aiheuttaa normaalin elektrolyyttitasapainon häiriintyminen veden liian nopeasta ja runsaasta juomisesta. Se saattaa turvottaa aivoja ja pysäyttää tärkeät elintoiminnot, esimerkiksi hengityksen.

Naisen uskotaan juoneen kilpailun aikana 7,5 litraa vettä.

 

Jaa artikkeli:

Kommentit

pZ

Ai kuten valtio on vastuussa, jos peluripankki pelaa rahat?

Kukaan ei koskaan tietenkään "ymmärrä", että mihinkään liittyy mitään riskiä? Vaikkapa Maddoffiin pyramidiin tai Wincapitaan.

Eihän "en-tiennyt-että-se-oli-rikos" tai "en-uskonut-että-jäisin-kiinni" tai "no-kun-toikin-teki" tai "sossu-antaa-liian-vähän-rahaa" kelpaa oikeudessakaan.