Sunnuntai 26.5.2019

Kaikkien aikojen isku: USA häätää ulkomaalaiset raiskaajat

Luotu: 
12.12.2009 08:28
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva

Yhdysvallat karkottaa lähes 300 rikoksista tuomittua ulkomaalaista maasta.

Yhdysvaltain eri viranomaisten kaikkien aikojen suurimmassa tehoiskussa pidätettiin yli 30:stä eri maasta kotoisin olevia rikollisia. Suurin osa pidätetyistä, lähes 200, on Meksikon kansalaisia.

Lähes sata rikollista on jo lähetetty pois maasta. Valtaosalla karkotetuista oli tuomioita raiskauksista, aseellisista ryöstöistä ja muista vakavista rikoksista.

Ainakin 17:sta karkotetuista saattaa odottaa jopa 20 vuoden vankeustuomio, sillä he palasivat heti karkotuksen jälkeen laittomasti takaisin Yhdysvaltoihin.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jaan Torukkas

Tässä asiassa olen Putkisen kanssa aivan sataprosenttisesti samaa mieltä. Ja muutenkin millä eväillä me roudaamme Afrikasta joka vuosi tuhatmäärin väkeä tänne maleksimaan. Kun vielä kaiken kukkuraksi he heti tänne päästyään yhdistävät perheen? Siis järjestävät siskot, veljet, kummit, kaimat, heimopäälliköt ja kylän poppamiehet iloksemme.

Kokoomuksen Pöntisellä, Lapuan kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja, oli aivan erinomaisen hyvä vaalilause: "Stoppi sosiaalipummi-maahanmuuttajille!" Tällaista linjakkuutta toivoisin useammallakin poliittiselle päättäjälle.

Jaan Torukkas

No joo, velkarahallahan sitä tietysti nyt mennään. Ja todennäköisesti mennään sillä velkarahalla helvettiin, mutta kuitenkin ensimmäisessä luokassa? Tässä nyt hiljattain ovat kuitenkin alkaneet muutamat kansanedustajatkin heräämään tähän Afrikan runsauden sarven turismin valheellisuuteen?

Ja on nyt jopa alkanut esiintymään vaateita sen rajoittamiseen. Nimittäin ei se velanotto voi ikuisuuteen jatkua, sillä velanantaja alkaa pikku hiljaa kyselemään myös vakuuksia. Ja niiden kontoksi ei varmaan käy työvoimapulan paikkaamisen pankissa talletettu somaliporukka?

Mutta jos sitä somalitulvaa ei rajoiteta, niin hunninkohan se tässä kohta edessä on. Kuinka paljon sitä itse kukin kuvittelee suomalaisten pystyvän elättämään ulkomaisia porukoita, joille ei työ maistu. Onko raja kolmesataa tuhatta, miljoona vaiko peräti pari miljoonaa?

Itse kuvittelen rajan tulevan jo kohta tuossa viidenkymmenen tuhannen paikkeilla. Syntyy levottomuuksia ja pahimmillaan jonkinlainen pienimuotoinen sisällissota? Jos näin onnettomasti käy, kuten käynee jos hommaan ei puututa, niin tulen olemaan Putkisen taistelijapari tässä sodassa.

Vieras

Kannatan, kaikki raiskaajat ja murhamiehet voisi ulkoistaa venäjälle vankilaan. Toimisipahan kunnon pelotteena. Loput voitaisiin pitää suomessakin. Sen lisäksi kaikki näihin edellämainittuihin syyllistyneet ulkomaalaiset rikolliset tulisi karkottaa tuomion jälkeen pois suomesta.

Vieras

Suomen ja myös kaikkien muiden EU-maiden tulisi säätää laki, että kaikkiin väkivaltarikoksiin ja sen lisäksi muihin törkeisiin rikokssiin syyllistyvät ulkomaalaiset on karkoitettava.

Kyseinen karkoituskäytäntö ei olisi rasismia, se kohtelisi kaikkia ulkomaalaisia tasapuolisisesti, mutta viestittäisi erittäin selvästi että kussakin maassa tulee elää sen sääntöjen mukaisesti. Rikollisia on kaikissa maissa ihan omassa väestössäkin tarpeeksi ei niitä kannata enää ulkomailta tuoda lisää.

Turvapaikan saaneiden osalta käytäntö olisi sama, mutta heidät sijoitettaisiin suljettuihin leireihin josta he olisivat vapaita lähtemään kotimaahansa kun katsovat sen olevan riittävän turvallista, mutta vapaana yhteiskunnassamme liikkumiseen he eivät enää olisi oikeutettuja.

Yksiselitteinen karkoituskäytäntö laskisi varmasti huomattavasti ulkomaalaisten rikollisuutta, koska pelinsäännöt olisisivat täysin selvät.

raiwo

eikös se ole usassa niin että meksikoon karkoitetut ovat jo tulleet takaisin maahan harrastamaan rikoksia niinkuin aiemmin ja osassa maata/kaupunkeja (esim. San Francisco) suojelee laittomia siirtolaisia karkoituksilta... eikö ole uskomatonta että jossain maassa voi olla jopa 11 miljoonaa (jotkut väittävät jopa 25 miljoonaa) laitonta henkilöä maassaan, ei ajokortteja, vakuutuksia, ei tietoa sairauksista tai rikosrekistereistä eli on yhteiskuntaluokka täysin lain ulkopuolella josta osa eli halvan työvoiman käyttäjät eivät halua eroon!

Kuinjahan monta laitonta siirtolaista euroopassa on ja tehdäänkö asialle mitään?

Vieras

Mitenkään olematta rasisti (ts. sama sääntö rotuun, ihonväriin tai uskontoon riippumatta), mikäli et ole Suomen kansalainen ja syyllistyt vakavaan rikokseen (esim. henkirikos, raiskaus, törkeä pahoinpitely), ei muuta kuin ulos maasta vaan. Vähintään rikoksenuusijat samoin tein kohti ulkomaita. Ei se Suomen turvallisuustilannetta ainakaan heikentäisi (eikä sosiaaliturvaluukun maksupaineita).

Taas näemme, usassa on osataan hommat, vaikka sitä onkin muodikasta aina vihata täällä kommarisuomessa.

Vieras

.. en voi hyväksyä näitä karkotusideoita. Olisi huomioitava, miten vaikeaa heillä on kotimaassaan ja mihin vaaroihin voivat joutua siellä, ilman että on ketään sukulaisia tai läheisiä paikalla.
Olisi päinvastoin tuettava heidän kotoutumistaan ja otettava esim sossupuolueeseen aktivoitumaan yhteiskunnallisesti.

richardjarnefelt

Vaan yksi asia pitäisi vielä lakeihin lisätä: koko suvun karkoitus rikollisen kanssa. Monissa muissa kulttuureissahan ollaan paljon vähemmän yksilökeskeisiä kuin Suomessa, ja perhe on kaikki kaikessa. Tapahtukoon "perheenyhdistäminen" siis myös toiseen suuntaan!

Tällä olisi sekin hyötyvaikutus, että monen raiskaajan vetskari pysyisi tiukasti kiinni, kun tietäisi samalla vaarantavan omien läheistensä huolettoman toimeentulon Suomessa.

Lisää blogissani: http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/tarvitaan-somalilaki-pah...

Bloggaan nykyisin Aamulehdessä, kun en enää tänne kelpaa.

peppe

Yhdysvaltojen kansalaisten perusoikeuksia reippaalla kädellä kaventanut Obama keräsi tuolla tempulla monta miljoonaa ääntä ennen presidentinvaaleja. Mahtaako näillä ulkomaisilla RIKOLLISILLA olla jo (jenkkityyliin ylimitoitettu) linnatuomio kärsittynä ;) No, kyllähän toki rikolliset ulkomaalaiset pummit voidaan karkoittaa miunkin mielestäni. Hienoa poliittista peliä, kyllä ne osaa siellä lätäkön takana.