Perjantai 24.5.2019

”Testilento onnistui” – Mullistava lennokki toimii tukiasemana taivaalla

Luotu: 
26.3.2015 20:40
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
    Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg esitteli lennokin, joka pystyy toimimaan internetin tukiasemana yläilmoista käsin.
|

Isossa-Britanniassa on testattu onnistuneesti miehittämätöntä lennokkia, joka pystyy tuomaan internet-yhteyden mihin tahansa maailmassa.

Asiasta kertoo Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg omalla profiilisivullaan.

Zuckerbergin mukaan lennokin siipien kärkiväli on isompi kuin Boeing 737-matkustajakoneessa, eli yli 30 metriä. Se saa käyttövoimansa siipien päälle asennetuista aurinkopaneeleista ja pystyy toimimaan tukiasemana kuukausia lähes 18 kilometrin korkeudessa.

– Tämän kaltaiset lennokit auttavat tuomaan koko maailman internetiin, sillä ne pystyvät kustannustehokkaasti palvelemaan sitä 10 prosenttia maapallon asukkaista, joka elää syrjäisillä alueilla, missä ei ole internet-verkkoa, Zuckerberg toteaa.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Shobana Sutharshan

Uusi tapa kilpailuttaa sähkösopimus.

Nyt kannattaa vaihtaa sähköyhtiötä! Superkilpailuttajan avulla saat helposti ja nopeasti edullisen takuuhintaisen sähkösopimuksen kotiin ja mökille. Sopimukset ovat aina luotettavilta kotimaisilta yhtiöiltä ja Hintatakuulla! Sähkösopimuksen vaihto vie vain muutaman minuutin ja säästät helposti jopa useita satoja euroja.

Katso heti tarjouksemme ja tee hyvä päätös tästä:

http://bit.ly/superkilpailuttaja