Perjantai 24.11.2017

Raivostui verovirastolle – törmäsi lentokoneella toimistoon

Jaa artikkeli:
Luotu: 
19.2.2010 09:11
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Yhdysvaltain verovirastolle raivostunut mies ohjasi pienlentokoneensa päin veroviraston toimistoa Teksasissa, kertoo uutistoimisto AP.

Raunioista löydettiin kaksi ruumista. Ilmeisesti toinen kuuluu lentäjälle ja toinen on veroviraston työntekijä. Rakennuksessa oli turmahetkellä 200 ihmistä. Ainakin 13 loukkaantui. Heistä kaksi on kriittisessä tilassa.

Lentäjän kerrotaan sytyttäneen talonsa tuleen ennen tekoaan. Hän oli myös jättänyt itsemurhaviestin internetsivuilleen. Siinä hän kertoi raivostaan veroviranomaisia kohtaan.

Katso video tuhosta tästä.

 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Vieras

Seurasin Twitteristä mitä erilaisimpia twiittejä, luin Andrew Joseph Stackin muistokirjoituksen. Hänen versionsa hänen elämästään, hänen taistelustaan, jossa hän ei saanut omaa ääntään kuuluville.
<p>
Hän oli tavallinen ihminen. Ohjelmistoyrittäjä, muusikko, lentäjä. Hän menetti vanhuudenturvansa - eläkkeen - moneen kertaan. Hän menetti terveydenhuoltonsa. Hän yritti toimia oikein, lain mukaan, ja sai näpeilleen. Tekoa en voi hyväksyä, mutta voin sen ymmärtää - Joe Stack ei jaksanut enää ja hän oli yksin ongelmiensa kanssa.
<p>
Hän oli yksi niitä maan hiljaisia, joista valtio ei välittänyt eikä kukaan halunnut kuunnella. Nyt kaikki ovat huomanneet Joe Stackin, mutta meneekö viesti perille?
<p>
Twiittaajat pääsääntöisesti haukkuvat Joe Stackin kommunistiksi, ääriliberaaliksi ja niin edelleen.
Kuulematta sitä mitä Joe halusi sanoa. Joesta tuli sen poliittisen ryhmän lyömäase joka ei häntä kuunnellut.
<p>
Joe Stack (1956-2010)
<p>
Rest In Peace

Vieras

Valtion "ostettu" hallinto on vain välikappale.

Tämän ongelman juuret ovat vuoden 1913 joulukuussa tehdyssä päätöksessä.

Jäljet johtavat aina - niin tässäkin - "sylttytehtaalle". Sinne, missä raha painetaan, ja korolla valtiolle lainataan. Sieltä se verotuspaine tulee. Siellä on se häikäilemättömän, mafiatyylisen valiokoneiston mädättäjä ja korruptoija, ja kansan konkreettinen orjuuttaja.

Verotuspaine on itseasiassa niin kova, että Amerikassa VEROTETAAN ihmisen tekemää TYÖTÄ, vaikka se on korkeimman oikeuden voimassa olevan päätöksen mukaan LAINVASTAISTA!

Siitä ei vain välitetä.

'Mainilan Laukaukset'

FBI:lla ennakkotietoa iskusta?! ...niinkuin Syyskuun 11:kin oli ennakkotietoa.

Source: FBI Knew Austin Attack Was Coming

"A trusted source has told this office that the FBI knew Austin was going to be attacked today and had dispatched officers from its Dallas headquarters yesterday afternoon to be in place for today’s incident.

The source claims that a confidential memo was circulated yesterday detailing that a building in Austin was going to be the target of an attack today. He was told this by an informant who works in the Dallas FBI office.

Four FBI agents hurriedly left the Dallas office yesterday to be ready and on the scene for the aftermath of the incident, according to the informant, who was shaken when he saw events unfolding today and put two and two together.

We cannot confirm the accuracy of the claim but the source is known to us and has no motivation for inventing the story.

The fact that pilot Joe Stack changed his manifesto at least 27 times before the final version suggests that he had been writing it for days and this could have been what tipped off the FBI in the build up to the attack.

The claim dovetails with reports we are receiving from Austin residents that the FBI were immediately on the scene after the plane crash and were filming both the building and eyewitnesses."

http://www.prisonplanet.com/source-fbi-knew-austin-attack-was-coming.html

Vieras

Aaron Russon loistava elokuva siitä, kuinka amerikkalainen verotusjärjestelmä toimii mafiaperiaatteella - ja vastoin lakia.

Lakia vastaan toimitaan työtä verotettaessa, koska lain muuttaminen pakottaisi myöntämään lainvastaisen toiminnan jatkuneen vuosikymmeniä.

Valheessa eläminen on siis ainoa mahdollisuus.

Kannattaa todellakin katsoa.

http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173