Torstai 20.6.2019

Pedofiilien uhrit itkettivät paavia

Luotu: 
19.4.2010 07:14
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Paavi tapasi seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita miehiä Maltalla.

Paavi Benedict XVI ei peitellyt tunteitaan sunnuntaina, kun hän tapasi seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneita miehiä Maltalla. Paavi puhkesi kyyneliin kuullessaan uhrien riipaisevia kertomuksia.

Maltalla vieraillut paavi tapasi suurlähetystössä kuusi hyväksikäytön uhriksi joutunutta miestä.

Paavi kertoi olevansa häpeissään ja syvästi pahoillaan kaikesta siitä, mitä miehet olivat joutuneet kokemaan. Hän vakuutti, että katolinen kirkko aikoo tutkia kaikki hyväksikäyttötapaukset huolellisesti.

Malta liittyi huhtikuun alussa niiden maiden joukkoon, jotka ovat joutuneet keskelle katolista kirkkoa ravistelevaa pedofiliaskandaalia. Tuolloin selvisi, että useat maltalaispapit ovat yhdentoista viime vuoden aikana sekaantuneet lasten hyväksikäyttötapauksiin.

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

JATK

Johan ensimmäisistä paljastuksista taitaa olla muutama kymmen vuotta ja uutisia on tullut tasaiseen tahtiin. Se, että paavi vuodattaa pari show-kyyneltä tai että kirkko "tutkii kaikki hyväksikäyttötapaukset huolellisesti", ei auta jo hyväksikäytettyjä ja niitä, joita ei vielä ole hyväksikäytetty. Ongelma näyttää olevan rakenteellinen, mutta siihen puuttumiseen ei ole tahtoa.

zaqq

Paavin epätoivoisia yrityksiä jotka lisää vain sitä kuvaa joka hänestä muodostuu, pedofiilijärjestön "pomo" joka yrittää olla pyhimys.

Monet tutkimukset ovat profiloineet pedofilian juurikin katollilaisuuteen sekä ylempiin pappismiehiin, on kumma että moinen uskomuksen ympärille muodostunut joukko saa niin paljon erivapauksia, eikö kirkot pitäisi asettaa yhteiskuntaan samalle viivalle kuin RY:t yleensäkkin.
Loppuisi semmonen harhakuva jota uskonto pitää yllä, ihminen kuvittelee olevansa jotain yli-inhimillistä.

parviainen

"Maltan katolinen kirkko on vastaanottanut kymmenen vuoden aikana ilmoitukset 45:een pappiin kohdistuvista hyväksikäyttöepäilyistä. Puolet näistä tapauksista kirkko on todennut aiheettomiksi."

- Kirkko siis tutkii itse omat rikoksensa? just just.

Kippari

Ei riitä, että katolinen kirkko tutkii hyväksikäytön keskuudessaan.
Tämäntyyppiset asiat kuuluvat rikosoikeudelle ja niistä on tehtävä rikosilmoitus. Syyllisille asianmukaiset rangaistukset.
Mikään uskontokunta ei voi olla maallisen oikeuden yläpuolella.

Vie rahat

että katolisen kirkon mädännäisyys on yksi ratkaiseva tekijä koko Euroopan degeneroitumisessa ja yleisen dekadenssin yleistymisessä.

Ihmettelisin, jos ei olisi ollut tahoja, jotka olisivat tarjonneet näille esiin tulleille uhreille rahaa.Sillähän Suomessakin on yritetty pinteestä päästä!
Mutta jos paavi olisi nyt esimerkiksi voidellut nämä Maltalaiset hiljaisiksi aikamoisilla rahatukuilla, niin entä muut ja entä itse tilanne? Eikö se näyttäisi entistä pahemmalta, todelliselta prostituutiolta?

Minulla on sellainen käsitys, että ihmiskunnan keskuudessa on rikoksia,joita ei voida hyvittää rahalla ja joiden anteeksianto ja sovitus on kaikkia uskonnollisia rituaaleja syvällisempää. Elämää kohtaan tehdyistä rikoksista ei kirkotkaan saisi päästä kuin koirat veräjästä.

Vieras

Oulun piispa kolmikymmenpäisine seurueineen olleen kovinkin kunniakasta käydä tervehtimässä pedofiilipopea?

Kuunneltiinko kaunista poikakuoron ääntä ja lauluja.

Niin ja sitten päästiin bussilla kotiin halki Euroopan, aattele! Roomassa oliin oikein OPINTOMATKALLA!

Herra siunaa ja varjele tuon onnettoman kirkkoveneseurakunnan älynväläyksiä ja lapsellisuuksia. He todellakin ovat ylpeitä siellä käynnistään. He kuuluvat joukkoon, johon vain harvat luterilaiset pääsevät. He ovat paavin miehiä Pohjoisesta!