Keskiviikko 16.1.2019

Kova lakiehdotus maahanmuuttajia vastaan USA:ssa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.4.2010 09:42
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Obama aikoo estää kiistellyn lakiehdotuksen.

Arizonan kuvernööri Jan Brewer allekirjoitti perjantaina kiistellyn lakiehdotuksen, jolla on tarkoitus taistella Yhdysvaltoihin suuntautuvaa laitonta maahanmuuttoa vastaan.

Ehdotuksen sanotaan olevan yksi tiukimmista keinoista saada Meksikosta tulevat laittomat maahanmuuttajat kuriin.

Uusi laki edellyttäisi, että jokainen maahanmuuttaja on velvollinen kantamaan mukanaan asiakirjoja ja todistamaan kysyttäessä viranomaisille olevansa maassa laillisesti, vaikka heitä ei epäiltäisi rikoksesta.

Lakiehdotusta on kritisoitu rasistiseksi ja sen pelätään kiristävän maahanmuuttajien ja poliisien välejä.

Presidentti Barack Obama on ilmoittanut vastustavansa lakiehdotusta ja ryhtyvänsä toimiin sen toimeenpanon estämiseksi.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Legal alien

Obaman syntymätodistus piilossa, eikä sitä esitetä.

Vaimo sanoi julkisesti Obaman kotimaan ("Home Country" synnyinmaa) olevan Kenia.

Amerikan perustuslaki ei salli presidenttiyttä muulle, kuin ns. Natural Born Citizen -kriteerin täyttävälle henkilölle. Eli MOLEMPIEN vanhempien tulee olla Amerikkalaisia.

Obaman isä ei ole Amerikkalainen. Hän on kenialainen.

Barack oli nuorena poikana Indonesian kansalainen. Hän käytti silloin nimeä Barry Sotero, äitinsä uuden indonesialaisen miehen, isäpuolensa mukaan

Jos rouva Michelle Obama huolimaton lausahdus on totuus Barack-herran syntyperästä, on Amerikassa tällä hetkellä laiton presidentti. Se taas tarkoittaa sitä, että esimerkiksi (laittoman) ylipäällikön antaman Afganistan-komennuksen laillisuus voidaan kyseenalaistaa oikeudessa. Näin teki eräskin upseeri (Major Cook), ja voitti oikeuskäsittelyn. Tästä ei paljon mediassa puhuta - ymmärrettävistä syistä.

Michelle Obama Claims President Obama's Home Country Is Kenya :
http://www.youtube.com/watch?v=kJutTlONc3Q&feature=related

Dr. Orly Taitz and Major Cook:
http://www.youtube.com/watch?v=WdBVN7azPs8

Kenyan official: Obama born here:
http://www.wnd.com/index.php?pageId=139481

Demokratia vai kansanvalta

Obaman kenialainen isä oli Kenian entisen presidentti Jomo Kenyattan neuvonantaja ja koska isä olisi halunnut nähdä poikansa eräänä päivänä tulevan Kenian presidentiksi, aviopari matkusti Keniaan, jossa Barack Obama sitten syntyi. Monet Obaman sukulaiset ovat kenialaisessa lehdistössä ilmoittaneet olleensa paikalla Barackin syntyessä.

Jos Obama olisi syntynyt USA:ssa, joku muistaisi varmasti valkoisen naisen synnyttäneen värillisen lapsen 60-luvun alussa. Yhtään silmännäkijää tai todistajaa ei ole löytynyt.

Barack Sotero oli Indonesiassa asuessaan Indonesian kansalainen, sillä ulkomaalaisten ei sallittu käydä indonesialaista koulua. Kaksoiskansalaisuutta ei tunnettu silloin eli hän oli luopunut, tai siis hänen äitinsä oli luopunut Barackin USA:n kansalaisuudesta. Myös se tekisi mahdottomaksi USA:n tai Kenian presidentin virkaan valitsemisen.

Barack Obaman presidentin virka on petoksen tulos ja hän tietää sen. Myös suuri osa amerikkalaisista tietää sen.

Vieras

Obama syntyi Hawaijilla, mutta syntymätodistus annetaan sieltä vain omaisille - ei propellipäille eikä medialle.

Ihmisellä voi olla monta "home countrya". Esim. molempien vanhempien kotimaata lapsi kutsuu noin tai sitten kaikkia maita joissa on asunut pitempään nuorena.

jussilaari

"Uusi laki edellyttäisi, että jokainen maahanmuuttaja on velvollinen kantamaan mukanaan asiakirjoja ja todistamaan kysyttäessä viranomaisille olevansa maassa laillisesti, vaikka heitä ei epäiltäisi rikoksesta."

Jos lakia ei tulkittaisi rasistisesti koskemaan vain meksikolaisen näköisiä henkilöitä, niin silloin kaikkien Yhdysvalloissa asuvien tulisi olla valmiita aina ja kaikkialla todistamaan kansalaisuutensa syntymätodistuksella tai virallisilla maahantulopapereilla. Maassa, jossa ei ole sellaista henkilörekisteriä, kuin vaikkapa Pohjoismaissa, tämä on käytännössä mahdotonta.

Siksi uusi laki koskeekin käytännössä vain latinoja, mikä tekee siitä rasistisen.