Lauantai 19.1.2019

Israel julkaisi videon: Näin sotilaitamme hakataan

Jaa artikkeli:
Luotu: 
31.5.2010 18:25
  • Kuva: Kuvakaappaus IDF:n julkaisemalta videolta
    Kuva
    Israelin armeija pyrkii osoittamaan myös mielenosoittajien käyttäneen väkivaltaa.

Israelin armeija on julkaissut videomateriaalia erikoisjoukkojen kommandoiskusta, jossa on kuollut ainakin kymmenen Gazaan apua viemässä ollutta henkilöä.

Israelin armeija pyrkii kopterista kuvatulla videolla esittämään, miten Gazaa avustamaan lähteneet käyttivät väkivaltaa Israelin erikoisjoukkoja vastaan.

Videolla väitetään nähtävän, miten sotilas heitetään kannelta toiselle, sotilaita lyödään metalliputkella ja heitä kohti heitetään tainnutuskranaatti ja palopommi.

Israelilaisen tv-kanavan mukaan kommandoiskussa kuoli 19 apua viemässä ollutta henkeä. Israelin armeija on vahvistanut, että iskussa kuoli yli kymmenen ihmistä.

Katso video tästä linkistä.

 

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

jussilaari

Miksi israelilaiset erikoisjoukot hyökkäsivät laivoihin?

Normaali kansainvälinen tapahan on tällaisissa tapauksissa se, että tykkivene ampuu kovilla sata metriä laivan eteen ja ilmoittaa, että ellette käänny, seuraava tulee kohti.

Nyt ei tällaista yksinkertaista ja hyväksi havaittua keinoa käytetty. Erikoisjoukot laskeutuivat helikoptereista joihinkin laivoihin ja syntyi kuolonuhreja. Herää ajatus, että ne, jotka kuolivat olikin tarkoitus tappaa. Olivatko he mahdollisesti Israelin hallituksen tappolistalla jo entuudestaan? Israel vain käytti nyt hyväksi tarjoutunutta tilaisuutta ja "likvidoi" nuo henkilöt.

ajatuksia

"Israel 'pyrkii' ja videolla 'väitetään' miten Gazaa avustamaan lähteneet käyttivät väkivaltaa Israelin erikoisjoukkoja vastaan." Israel antoi näille terroristien ystäville mahdollisuuden viedä avustustarvikkeita kunhan lasti olisi ensin Israelin osoittamassa paikassa tarkistettu. Kyllä "rauhanaktivistien" väkivalta oli ihan todellista ei väitettyä.

juuei

IDF luuli, että tämä olisi todellakin "rauhanlaiva". He luulivat että pääsisivät kapteenin puheille ja saisivat täten komennettua laivan toiseen satamaan.

Sotilailla ei ollut "kovia" panoksia automaattiaseissaan vaan kumiluoteja. Kovia oli vain pistooleissa. He todellakin odottivat rauhanomaista ratkaisua mutta kun ensimmäiset laskeutuneet lahdattiin niin kävi niinkuin kävi.

Jos IDF olisi päättänyt mennä "ryminällä" sisään niin a)yhtään IDF:n sotilasta ei olisi todennäköisesti menetetty/haavoittunut.
b)kuolleita olisi paljon enemmän.

Aktivistien puolesta haluan sanoa, että toivottavasti uskontonne on oikeassa ja saitte ne 72 neitsyttä. Jos ei, niin sitten kävi paska tuuri.

tapio_o_neva

Toisin sanoen ilman laivojen lippumaiden aseiden hallussapitolupaa merirosvot kumiluodein ja pistoolinluodein aseistautuneina ryntäsivät laivaan riistämään laivamiehistön vapauden.

Yleensä on niin, että laivoilla noudatetaan lippumaan lakia kansainvälisillä merialueilla. En usko, että Israel oli anonut lupaa tulla muiden valtioiden valtioalueelle eikä anonut aseenkantolupia aluksille.

jussilaari

"IDF luuli, että tämä olisi todellakin "rauhanlaiva". He luulivat että pääsisivät kapteenin puheille ja saisivat täten komennettua laivan toiseen satamaan."

Jees, maailma ei vain ymmärrä, että kymmenien raskaasti aseeistautuneiden kommandomiesten laskeminen helikopterista laivaan aamuyön tunteina oli vain IDF:n tavanomainen tapa nousta laivaan keskustelemaan ystävällismielisesti kapteenin kanssa.

elmo kaila

rauhanaktivistit tekevät kamikaze-hyökkäyksen karanaateilla ja polttopulloilla.. aseistautuneita sotilaita vastaan...sitä saa mitä tilaa.olihan heillä tietysti monia mahdollisuuksi viedä lasti rauhanomaisesti ja laillisesti perille..mutta kun ei käynyt.nyt sitten voivotellaan...