Keskiviikko 17.7.2019

Mies harrasti seksiä lehmän kanssa – pakotettiin naimisiin

Luotu: 
14.6.2010 15:02

Maailman medioissa kiertää todella erikoinen tarina indonesialaisesta miehestä, joka harrasti seksiä lehmän kanssa. Tapauksesta kertovat muun muassa Toronto Sun, The Sun ja Independent Online.

Brittilehti Metro kertoo, että 18-vuotias indonesialainen mies jäi kiinni rysän päältä harrastamasta seksiä lehmän kanssa. Miehen selitys teolleen oli: ”Lehmä vietteli minut”. Mies väitti nähneensä lehmän sijaan kauniin naisen.

Seurauksena mies pakotettiin naimisiin lehmän kanssa. Kyseessä oli puhdistava rituaali, jonka tarkoituksena oli häätää pahat henget Yeh Embangin kylästä.

Metron mukaan rituaalia oli vartioimassa poliiseja, joiden tehtävänä oli pitää uteliaat median edustajat loitolla.

Spektaakkeli oli 18-vuotiaalle niin raskas, että hän pyörtyi kesken toimituksen.

Lehmäpoloinen hukutettiin osana rituaalia.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

PAP

olisikohan tuossa sellainen ummehtunutta suomalaista kulttuuria piristävä komponentti.

Emme tiedä kuinka monessa suomalaiskylässä henget riivavat ja mellastavat aivan vapaasti.

Pitäisi pistää kehy/kepa/tekes projekti asiaa selvittämään ja kutsua muutama sata indonesialaista henkien maanamisen huippuosaajaa tänne konsultoimaan. Eiköhän saada riivahenget kuriin ja samalla umpimielistä ja sisäsiittoista kulttuuria rikastettua.

Mikähän mahtaa olla meidän kirkon ja piispan kanta eri lajien vihkimisen suhteen? Toivottavasti homma ei tyssää ahdasmielisiin kirkonmiehiin. Kyllä varmaan raamatusta löytyy kohta jossa lehmän paneminen on hyve.

tapio_o_neva

Ole hyvä ja ymmärrä asian kokonaisuus. Vihreän liiton ilmastopoliittinen asiantuntija on ajanut sukupuolineutraalia avioliittolakia.

Tässä kumpusi keskustelu, ettei sukupuolineutraali avioliitto ota huomioon zoofilien oikeuksia, jolloin tarvitaan lajineutraali avioliitto.

Indonesiassa toteutettiin lajineutraali avioliitto 18-vuotiaan nuoren miehen ja lehmän kesken, jotta lehmästä tuli rouva ja kunniallinen nainen. Lisäksi miehen vastavihitty vaimo hukutettiin jokeen, mikä on sekin ihmisoikeusloukkaus ja muistuttaa Intian leskien polttamista ennen englantilaisten vallanpitäjien tuloa.

Tämä uutinen lajineutraalista avioliitosta siis liittyy Suomessa käytävään keskusteluun (siviili)avioliittolain muuttamisesta.

Onko oikein muuttaa avioliittolakia siten, että se on V A I N sukupuolienutraali, mutta EI OLE lajineutraali. Se, ettei avioliittolaki ole lajineutraali, jättää monen ison ajokoiran turvattomaksi siinä tapauksessa, että avopuolisoemäntä kuolee.

Opetelkaa ystävät hyvät kaksitasoita lukemista älkääkä vetänyt niin nopeita johtopäätöksiä Uuden Suomen uutisoinnista, jossa joskus on suorastaan pirullisen syvällinen ajankohtainen merkitys.

tapio_o_neva

1999-2003 oli kansanedustaja Maija-Liisa Lindqvist pudotettuna eduskunnasta, kun hän päätteli, että avioliittolain laajentaminen johtaisi aikanaan siihen, että olisi mahdollista mennä avioon sian kanssa.

Seta ry:n kannattajat sekä homo- ja lesbotoimittajat huolehtivat siitä, että Lindqvist putosi eduskunnasta lehdistössä tehdyn hyökkäyksen vuoksi, jossa osoitettiin hänen olleen laiska kansanedustaja ja paljon poissa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Maija-Liisa_Lindqvist

Lindqvist antoi lausuntonsa eduskuntakeskustelussa 1997 ja kahden vuoden kuluessa homo- ja lesbotoimittajat kostivat julkisuudella.

Kallevi

"Onko oikein muuttaa avioliittolakia siten, että se on V A I N sukupuolienutraali, mutta EI OLE lajineutraali."

On. Se on aivan oikein. Samoin on oikein, että hyväksytään kahden aikuisen ihmisen välinen suhde, mutta ei hyväksytä aikuisen ja lapsen välistä seksisuhdetta. Homoseksuaalisuuden hyväksymisestä ei seuraa, että myös seksuaalinen hyväksikäyttö eri muodoissaan olisi hyväksyttävä.

Jonathan

Tuohon ei imipivaaralainen metsäapina pysty. Vaatii nimittäin julmetun lujaa luonnetta, jotta voi ja pystyy rakastelemaan lehmän kanssa. On siinä nuorukaisella ollut kova paikka, kun sulhanen hukutettiin vielä kaiken lisäksi.

Oi olisipa meillä täällä suomessakin noin rikas kulttuuri.