Keskiviikko 19.12.2018

Ahmadinejad haukkui mustekala Paulin: ”Moraalitonta”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
28.7.2010 12:05
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Mustekala Paul ennusti virheettä kahdeksan ottelun voittajat Etelä-Afrikan MM-kisoissa.

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on haukkunut kovin sanoin jalkapallon MM-kisoista tutun mustekala Paulin.

Telegraph-lehden mukaan Iranin johtajan mukaan MM-kisojen tulokset uskomattomalla tavalla oikein ennustanut Paul symboloi kaikkea sitä, mikä länsimaissa on pielessä.

Hänen mielestään mustekala symboloi Iranin vihollisten moraalista rappiota.

Mustekala Paul oli kisoissa kahdeksan kertaa peräkkäin oikeassa jalkapallon MM-otteluiden voittajien ennustamisessa.
Ahmadinejad syytti Paulia länsimaisen propagandan ja taikauskon levittämisestä.

- Ne, jotka uskovat tällaiseen eivät voi olla globaalien kansakuntien johtajia, jotka pyrkivät - kuten Iran - inhimilliseen täydellisyyteen, pohjaten toimintansa pyhien arvojen rakkauteen, Ahmadinejad sanoi.

 

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tapio_o_neva

Kannattaa muistaa, että englantilainen maahanmuuttaja, Paul Odenhausenilainen, ei ole ennustaja, vaan analyytikko siinä, missä kuka tahansa vedonlyönnin ja rahoitusalan asiantuntija.

Minusta on aivan oikein, että Ahmadinejad alkaa pehmenemään päästään entisenä ylioppilaspoliitikkona sekä koskettelemaan puheissaan Suuren saatanan ja Pienen saatanan sijasta Korkeasaari-luokan asioita.

Paul Odenhausenilaista pitää suojella kaiken maailman julmureilta.

siviilitarkkailija

Iranissa ja Saudi-Arabiassa langetetaan vihervaemmistolaisten ihannoiman sharia-lain mukainen islamilainen kuolemantuomio kaikille niille jotka julkeavat ennustaa!

Ali Hussain Sibat niminen Libanonilainen TV juontaja tuomittiin Saudi-Arabiassa käytyään noituudesta kuolemaan. Vastaava tuomio noituudesta tulee kaikille jotka julkeavat ennustaa tulevaa. Ainoastaan öljyteollisuuden parissa toimivat vihervaemmistolaisia tukevat öljypörssispekulattorit, jotka ennustelevat tulevia voittoja ja tappioita, saavat islamin tulkinnan mukaisesti ennustaa, koska pitäähän öljyteollisuuden saada ympäristöpoliittiset myyntivoittonsa.

http://www.timesonline.co.uk/t…085303.ece

Kyseessä ei siis ole hengen vaan islamilaisen lain mukainen yksiselitteinen noituus-tuomio niille jotka uskaltavat ennustaa tulevaisuutta. Vihervasemmistolaisen, ja suomessakin suositun, tavan mukaan menneisyyden ennustaminen on ainoa sallittu ja suorastaan suositeltava harrastus. Koska menneisyyden ennustaminen on ainoa keino jolla vihervasemmistolaisen öljyteollisuuden tukeminen muuttuu ennustetun historian mukaan kannatettavaksi.

Eli osta ja käytä öljyä, älä ennusta tulevaisuutta = vihervasemmistolainen energiapolitiikka pähkinänkuoressa.

tapio_o_neva

Tässähän onkin mainio mahdollisuus. Suomen epäonnistuneimmat ekonomistit ja talousennustajat voisi lähettää Teheraniin tuomittaviksi. Näin saataisiin uusia ja vähemmän epäonnistuineita tilalle.

Kannattaa muistaa, että Paul Odenhausenilaista pitää vartioida, koska häneen on suuttunut Islamilaisen tasavallan presidentti.

Paul Odenhausenilainen on mainio vedonlyöntianalyytikko.

tapio_o_neva

Vaikka urheilu lopetettaisiin kuntourheilun tasolla terveellisenä kuntoiluna ja kilpaiurheilun tasolla huumekulttuurina televisiosta ja radiosta niin silti jäisivät kaikki pyllyjutut.

En esimerkiksi usko, että Iltalehti, Ilta-Sanomat, Seitsemän päivää tai MTV3 voisi elää pelkästään valtion budjetin käsittelyä koskevilla reportaasheilla vaan olisi aivan välttämätöntä kertoa avoimesti ja rehellisesti:

- Matti Vanhasen seuraavat naisjutut
- Matti Nykäsen viimeiset vaiheet
- Merikukka Forsiuksen jännittävä perhe-elämä
- Timo Kauniston avioeron todelliset syyt ja villi vapaa-aika Kirsi Ojansuun kanssa
- Ilkka Kanervan viimeiset seikkailut
- kun Stubb ei voisi enää maratoonata lehdistössä eikä olla teräsmies, pitäisi hänenkin kehittää joku sukupuolisiveetön skandaali päästäkseen muiden veljien kansa otsikoihin

Roska ei joukkotiedotusvälineistä lopu, koska ne toimivat imurin tyhjiön tavoin.

Musta Nuoli

Uuden Suomen lukija Musta Nuoli on haukkunut kovin sanoin fanaatikkojen kokoontumisajoista tutun presidentti Ahmadinejadin.

Mustan Nuolen mukaan maailman tapahtumat uskomattomalla tavalla väärin tulkinnut partasuu Ahmadinejad symboloi kaikkea sitä, mikä muslimimaissa on pielessä.

Hänen mielestään partasuu Ahmadinejad symboloi järjen vihollisten moraalista rappiota.

Partasuu Ahmadinejad oli ties kuinka monta kertaa peräkkäin väärässä maailmantilanteen tulkitsemisessa.
Musta Nuoli syytti Ahmadinejadia vainoharhaisen propagandan ja taikauskon levittämisestä.

- Ne, jotka uskovat tällaiseen eivät voi olla globaalien kansakuntien johtajia, jotka pyrkivät - kuten Uusi Suomi- inhimillisyyteen, pohjaten toimintansa terveen järjen käytölle, Musta Nuoli sanoi.

tapio_o_neva

Minusta Nokia-eläkeläinen Kalle Isokallion ja perusinsinööri Veijo Miettisen sekä ylioppilas Aarno Laitisen rinnalle pitäisi äijämarisijaksi kehittää joku imaami Manninen, joka kävisi hövelisti savon kielellä rakentavaa dialogia maailman miljardin muslimin kanssa.

Tuo äijäsurkutuskin on yksi kansantaiteen laji!