Keskiviikko 26.6.2019

Sarjapedofiili jäi kiinni viime hetkellä

Luotu: 
18.8.2010 07:51

Useista seksuaalirikoksista tuomittu 79-vuotias pedofiili karkasi eilen illalla vartijoiltaan Tukholman lähistöllä Mariefredissä. Mies oli karatessaan lomalla hoitolaitoksesta. Hänestä annettiin karkaamisen jälkeen valtakunnallinen etsintäkuulutus.

Poliisi sai miehen kiinni Norjaan matkalla olleesta junasta viimeisellä asemalla ennen Norjan rajaa Charlottenbergissä.

Vaarallisena pidetty mies on tuomittu lukuisista törkeistä seksuaalirikoksista. Hänellä kerrotaan olevan erityinen kiinnostus nuoriin poikiin.

Mies sai tuomioita jo 1940 -ja 1950-luvuilla ja hän on viettänyt suurimman osan elämästään lukkojen takana. Vuonna 1967 hänet tuomittiin alaikäisen pojan raiskauksesta ja murhasta.

Karkureissu ei ollut miehen ensimmäinen. Hänen kerrotaan karanneen useita kertoja. Viimeksi vuonna 1998 mies oli karkureissuilla kateissa yli kuukauden.

Vielä ei tiedetä, miten mies onnistui karkaamaan hänen mukanaan olleiden kahden vartijan seurasta.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

foinikkialainen

Ruotsissa hänellä on mahdollisuus joutua "vankilaan" l. ruotsalaiseen avohoitoon. Muuten saattaisi "ihmisparka" kiivetä ladon katolle ja uhata hypätä alas, vireä vanhus kun tuntuu olevan. Eikö vähemmistövaltuutettu älähdä? Sorry, tää "elukka" on x-kromosomin kanssa jossain tekemisissä, mutta se opetetaan kait nykyään vain korkeakouluissa ja sitähän Eva Biaudet ei ole käynyt, vaikka sitä hakuvaatimuksessa ensin vaadittiinkin. Kyllä on hiehot, lehmät ja Seta ja Demla sekaisin. Kohta on pedofiileillä oma ry:kin? Vanha hörhö. Murhaajakin vielä, mutta niin oli se kolme heteroa ampunut, joulukuussa armahdettu, muistinsa menettänyt "mannekin". Jos oikeus tapahtuisi, niin alkaisi olla saunan takana ahdasta.