Lauantai 23.9.2017

Button voittoon, Räikkönen nousi seitsemänneksi

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.3.2012 10:31
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
    Australiassa kisattiin F1-sarjan ensimmäinen osakilpailu.

Australiassa tänää kisatun F1-sarjan avausosakilpailun voittaja, McLarenin Jenson Button arvostaa talvitestejä.

– Tämä on osoitus siitä, kuinka tärkeät talvitestit ovat. Meillä on hyvä talvi ja viikonloppu sujui sen ansiosta loistavasti, Button kommentoi Ylen mukaan voittoaan lehdistötilaisuudessa.

Buttonille voitto on Albert Parkin radalla jo kolmas neljän vuoden sisällä.

– Jokainen voitto merkitsee henkilökohtaisesti paljon ja tämä voitto tuntuu mahtavalta, hän kertoi Sportti.com:in mukaan tiedotustilaisuudessa.

Toiseksi ajoi Red Bullin Sebastian Vettel ja kolmanneksi McLarenin Lewis Hamilton.

– Olin oikeastaan vähän yllättynyt taakse jääneestä välistä Red Bulleihin ja muihin, Button kommentoi BBC:lle.

Kimi Räikkönen näytti jo jäävän kymmenenneksi, mutta ohitteli lopussa komeasti yltäen seitsemänneksi. Mercedeksen Nico Rosbergilla rikkoutui rengas ja hän putosi 12:nneksi. Catehramin Heikki Kovalainen joutui keskeyttämään kilpailun Kers-vian takia.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

luuserius

Kimi kuittasi yli 20 miljoonaa bonusta Ferrarilta, että siirtyisi ralliharrastuksen pariin muutamaksi vuodeksi. Harva herra moisesta diilistä kieltäytyisi :)
Bisnes on bisnestä kaikkialla. Ei talouden lainalaisuudet lopu Suomen rajoille vaikka kuinka politiikot ääniä kalastelisivat.
Kyllähän Finnairin hallitus olisi huonosti työnsä hoitanut, jos Hienosen perässä olisivat muutkin johtajat lopputilin ottaneet.
Sitä kun kuuntelee ay-aktivistia vaikka pari tuntia, niin tulee mieleen joskus, että tulis edes luoti ja tappais. Saati pitäisi neuvotella tappiokierteessä olevassa valtionyhtiössä parannuksia. Finnairin henkilöstö elää vielä neuvostoaikaa, mutta matkustajat kulkevat norjalaisella halpalentöyhtiöllä. Valitettavasti.

luuserius

Ei tarvii olla huolissaan työeläkkeestään. Että hänellä on hyvä peruste siihen miksi asia ei kiinnosta :)
Eikä se johdu puhelinliittymästä....

En tiedä sitten mitä mieltä Kimi on Finnairin jättipalkkiosta. Montahan f-1 autoa valtavalla Finnairin optioedulla saa..........

Suomalainen työeläkeyhtiö voisi helposti ostaa koko f-1 sarjan ja rahaa jäisi vielä ylikin. Tulevien sukupolvien maksuosuus voisi kevyesti nousta ja eläke-etuus heikentyä, eikä kansalaiset huomaisi yhtään mitään.....politiikoista puhumattakaan. Onkohan eduskunnassa paljon apinatauluja......