Maanantai 25.9.2017

BBC kutsuu Räikkösen paluuta ”vaikuttavaksi”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.3.2012 11:51
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
    Kimi Räikkösen paluuta formuloihin ylistettiin.

Britannian yleisradioyhtiön BBC:n F1-asiantuntija Andrew Benson kehuu Kimi Räikkösen paluuta formuloihin BBC:n verkkosivuilla.

– Kaoottisessa lopputaistossa Lotus-kuski Kimi Räikkönen teki vaikuttavan paluun ajettuaan kaksi vuotta rallia ja otti seitsemännen sijan ohittaen Sergio Perezin, hän kertoo.

Räikkösen taakse jäivät myös Daniel Ricciardo, Paul di Resta, Jean-Eric Vergne ja Nico Rosberg, joka oli kahdeksantena kunnes Pastor Maldonin kolarointi johti paikan menettämiseen.

Kimi Räikkönen näytti jo jäävän kymmenenneksi, mutta ohitteli lopussa yltäen seitsemänneksi.  Lue lisää tämän päivän F1-kisoista täältä.

– Autolla pystyisi parempiinkin suorituksiin. Tietenkin sen jälkeen, mitä eilen tapahtui, niin suoritus oli ihan hyvä, Räikkönen kommentoi Helsingin Sanomien mukaan.

Räikkönen jäi 17:ksi eilisissä aika-ajoissa.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Gotti

Aivan totta ja mies on vielä suomalainen niin se viimeistään tekee suorituksen täysin arvottomaksi. Kannattais Kimin muuttaa Kööpenhaminaan ja hakea Ruotsin kansalaisuutta niin ehkä sitten suomessakin voisimme antaa arvoa hänen edesottamuksilleen.

Pekka Siikala

Täydellinen romahdus Räikköseltä.

(Noin kuuluu suomalaisen kommentoijan suhtautua, muuten keskustelu tyrehtyy. On vielä hyvä lisätä että mikään ei ole helpompaa kuin ajaa autolla ympyrää. Ilman tätä negatiivisuutta suomalaisen kommentoijan vähänkin itsetunto valuu viemäriin)

Todellisuudessa, jota kommentoijat eivät yleensä tunne, Räikkösen suoritus oli kerrassaan erinomainen.

de comments

kun olen Siikalan Pekan kanssa samaa mieltä siitä mitä hän kommentissaan kirjoittaa.

Kimin ajosuoritus oli kerrassaan loistava huomioiden hänen epäonnistumisen aika-ajoissa. Starttaaminen takajoukoista ei ole helppoa ja oletikin kun ohituspaikat ovat kortilla. Pakko on ajminen hitaampien takana jonkin aikaa, jolloin eroa kärkeen pääsee syntymään liian paljon.

Tästäpä on hyvä jatkaa seuraavaan kilpailuun.

luuserius

Finnairin johtaja sai 400 000 euroa siitä että jäisi töihin epämiellyttävään työpaikkaan, kuten vaikeuksissa olevat valtionyhtiöt tapaavat olla.
Ferrari (Santander) maksoi yli 20 miljoonaa euroa siitä ettei Kimi ajaisi toisen tallin väreissä pariin vuoteen. Johan järki sanoo että Räikkönen on kautta aikojen surkein suomalainen autonkuljettaja.
Jota sponsorit jostain ihmeen syystä rakastavat.

demarien vihollinen no1

..on selvää, että Räikkönen tulee olemaan taas huipulla.Pikku hiljaa ainakin me suomalaiset voisimme lopettaa lässytykset puhumisista ja juhlimista. Sentään tärkeintä on ajaa hyvin.

F1 taas mielenkiintoista.ja Räikkönen on koko kisan mielenkiintoisin kuljettaja ja kohta myös muutkin sponsorit tajuavat...

space

okei suoritus,mitä paransi huomattavasti viimeisen kierroksen nousu sijalta 10 sijalle 7, lähinnä muiden mokelluksien ansiosta. Realistisesti Kimi olisi voinut olla onnistuneen aika-ajon jälkeen kisassa ehkä 5 ja kilpailla Alonson kanssa, jos olisi ollut ns. best of the rest. Red Bullit ja McLarenit ovat niin varman näköisiä ja kuskitkin ovat kokenutta konkariporukkaa, että muut keskikastissa kilpailevat sijoista 5-10 ja nousevat korkeammalle vain jos joku tästä nelikosta tekee virheen tai keskyttää tekniseen vikaan.

luuserius

Kimi tuskin yltää Lotuksella mestaruusjahtiin. Toisaalta uusien sponsoreiden tulo voi tuoda tallille rahaa kehittää autoaan yllättäviin suorituksiin pidemmälläkin kautta. Kimihän on kuskina erittäin taitava eli pystyy kehnommallakin autolla tasaisiin suorituksiin (5 sakkiin). Toivotaan toivotaan. Näyttää siltä että macit ja red bullit taas ovat kärjessä, kuten jo näimme eli mestaruuspokaalia käytännössä hamuaa kolme kuskia. Mutta lajin suola on yllätykset :)

Viilee

Hienoa kun Kimi ja auto kestivät noin hyvin, vaikka lähtökohdat olivat surkeat aika-ajon jälkeen. Toivottavasti Kovalainenkin piristyy ja rohkaistuu ja nousee kisassa loppupään sijoilta kympin sakkiin. Nyt tämä lupaava kuljettaja on liian pitkään joutunut roikkumaan häntäpään sijoilla ilman pisteitä. Meille suomalaisille toivon positiivista suhtautumista näihin meidän rankkaa työtä tekeviin miehiin.