Tiistai 26.9.2017

Jo kolmas tappio – HIFK:n tilanne vaikea

Jaa artikkeli:
Luotu: 
26.3.2012 20:54
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva

HIFK on hävinnyt kolmannen playoff-ottelun Jokereita vastaan jääkiekon SM-liigassa. Puolivälierä ratkeaa neljästä voitosta.

Tämäniltainen ottelu päättyi lukemiin 3–1. HIFK:n ainoan maalin teki ensimmäisessä erässä Ilari Melart. Jokereiden maaleista vastasivat Josef Boumedienne, Teuvo Teräväinen ja Nichlas Hardt. Viimeinen maali tehtiin tyhjään häkkiin.

KalPa puolestaan voitti Bluesin 5–0. Tuomas Kiiskinen teki hattutempun ja muista maaleista vastasivat Jukka Hentunen ja Marko Kauppinen.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Vyötiäinen

Tuskin on suuri yllätys, että Niklas on HIFK-fani. Niinhän on koko valtamedian urheilutoimittajatkin. Ja pitäähän sitä olla mukana hengessä. ;)

HIFK:n johto poisti viime kauden alussa suomenkielisen tekstin(kerran IFK, aina IFK) tunnuslauseestaan, vaikka enemmistö kannattajista on suomenkielistä.

Muutenkin HIFK markkinoinnissaan pilkkaa ei-stadilaisia suomalaisiksi junteiksi ja että vain ruotsinkieliset ovat tosistadilaisia.

Markkinointikielikin on vanha ruotsiin perustuva slangi tai englanti. Suomihan on HIFK:n mielestä junttikieli.

Oudointa on se, että HIFK:n suomenkieliset fanit sallivat moisen itsensä halveeraamisen. Myös toimittajat.

Onko se taas yksi osoitus suomalaisesta kyykyssäolemisesta kaiken ruoitsalaisen edessä?

luuserius

Käypi sääliksi. Vaikka muutaman vuoden päästä lähellä keski-ikää oleva media-ammattilainen voi helposti vielä työllistyä. Onhan Suomessa ennakoitu työvoimapulaa. En tiedä sitten miten printtimediassa. Lehdenjakajilla voisi aina olla töitä.
Toivotaan että HIFK vielä tekee ihmeen. Toisaalta voi ottaa opiksi, pääjohtajankaan ei kannata ottaa kantaa politiikkaan tai urheiluun, ettei muutu vastenmieliseksi pääomistajan silmissä. Pelissä on kovat panokset.