Sunnuntai 22.10.2017

MM-kisalippuja vieläkin jäljellä – ”Otamme huomioon kritiikin”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
25.4.2012 19:25
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Tästä lystistä saa maksaa noin 156 euroa.

Jääkiekon MM-kisojen pääsylipuista on kisojen pääsihteeri Mika Sulinin mukaan myyty noin 80 prosenttia.

Lippu.fi:stä selviää, että vain finaalin ja alkusarjan Suomi-Kanada -pelit ovat loppuunmyytyjä. Kaikkiin muihin Suomen peleihin saa vielä lippuja, vaikka kisat alkavat jo ensi viikon perjantaina.

– Avauspeli on jo loppuunmyyty ja uskon, että loputkin peleistä vielä myydään loppuun, Sulin sanoo Uudelle Suomelle.

– Tässä on vielä yli viikko aikaa. Kulutuskäyttäytyminen on muuttunut niin, että ihmiset ostavat lippunsa vasta ihan pelien alla, hän lisää.

Lippujen korkeat hinnat ovat puhuttaneet jopa valtiopäivätasolla. Kansanedustaja Lauri Heikkilä kysyi hallitukselta, miten se aikoo estää ”törkeän rahastuksen” ensi vuoden kisoissa.

Sulin toteaa, että Ruotsissa on samat hinnat. Hän kuvailee kisojen järjestyskuluja massivisiksi.

– Tottakai otamme huomioon kritiikin, joka lippujen hinnoista on tullut ja katsomme sen mukaan miten ensi vuonna toimimme, Sulin kommentoi.

Tämän kevään MM-kisojen halvimmat yksittäiset liput Suomen maajoukkueen peleihin maksavat 156 euroa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Cygnus

Aika erikoiselta vaikuttaa että vain kaksi peliä on myyty loppuun. Kun toisaalta katselee noita hintoja niin saa olla aika fanaattinen fani että kävisi perheensä kanssa useammassa ottelussa.

No, täytyy toivoa ettei näitä kisoja enää Suomessa järjestetä. Saa meinaan reissun kaupanpäälle kun aikaisempiin MM kisojen lipunhintoihin vertaa vaikka kisat olisi kauempanakin.

järkevästi ajatellen

Jos halutaan todella että kaikilla olisi mahdolisuus tulla katsomaan olisi siloin lippujen hinnat syytä tarkitaa asialiselle tasolle.
10-15 € päivä olisi jo huippu hinta kun ei siihen muuta sa.
Asia olisi toisin jos olisi sovittu joko busiyhtiöiden tai VR kanssa että lipun omistaja pääsisi tuota katsomaan 70 % alennuksella ja takaisin myös.

nimperi

Minua kisat eivät ihan hirveästi kiinnosta, joten minusta on ihan oikein, että lystin maksavat ne, joita kiinnostaa. Tai jos kiinnostaa mutta ei ole rahaa... tervetuloa markkintalouteen, jossa kysynnän ja tarjonnan lait jyllää. Verorahoja (=osaltaan minunkin rahojani) ei siis saisi ihan hirveästi käyttää kisojen saamiseen kaiken kansan nähtäville.

Lisättäköön, että erityisesti viime keväisen MM-joukkueen julkisen känniörvellyksen jälkeen koen, että huippu-uhreilu tai ainakin huippujääkiekko on toimintaa, jonka pitää pyöriä puhtaan kaupalliselta pohjalta. Viime kevään jääkiekkojoukkue oli ilmeisesti semmoisia deekuja, että eivät pystyneet pitämään kännäystä kurissa edes sitä muutamaa tuntia, mitä olisi pitänyt malttaa, että julkinen esiintyminen olisi saatu hoidettua ilman sammaltavaa puhetta ja sekoilua. Ketkä sellaista porukkaa haluavat katsoa tänä vuonna, maksakoot sen ihan itse.