Lauantai 18.11.2017

Kiekkoleijonien MM-avaus: ”Tiukka peli”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
5.5.2012 09:06
Päivitetty: 
5.5.2012 12:26
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Näin leijonat juhlivat pelin ainoaa maalia eilen.

Suomen MM-avauspeli Valko-Venäjää vastaan päättyi Suomen täpärään voittoon 1-0. Leijonat osasivat odottaa kovaa vastusta.

- Tiesimme, että pelistä tulisi tiukka, mutta se oli hyvä voitto. Tiesimme, että heillä on hyvä maalivahti, Jarkko Immonen kertoo kansainväliselle jääkiekkoliitolle IIHF:lle.

- Puolustavat tosi hyvin ja yrittävät vastahyökkäyksistä sitten itse. Tiesimme, että oli tiukka peli tulossa ja sillä lailla valmistauduimme, Antti Pihlström kommentoi peliä Leijonat.fi -sivustolla.

Hänen mielestään alku oli hyvä, mutta peli hiipui loppua kohden.

- Saimme hyvän paineen, mutta emme tehneet maaleja. Kolmas erä ei ollut ihan niin hyvä meiltä. Ensimmäinen peli kuitenkin takana ja voitto tuli, se oli tänään tärkeintä. Nyt alamme parantaa tästä, Pihström sanoo Leijonat.fi:lle.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

lee

Hieno homma, että Skoda tarjoaa matsit YouTuben kautta ulkomailla oleville. Välillä pikkuisen pätkii mutta ei isommin haittaa.

Jostain pitäisi saada vaan Mertarannan ääni. Tai mikä hyvänsä suomalainen selostaja kävisi. Eiliset pari katsottua matsia eivät selostajien puolelta tunnelmaa hirveästi nostaneet.

semi

Pelastettavissa jos kisat annetaisiin Britannian haltuun edes vuodeksi, toisin kuin kuvitellaan on briteissäkin jääkiekkoa ja markkinointitaitoa.

Jääkiekko on vaikka siinä pelaa maailman supervallat mukana sillä tavalla marginaali urheilu että ihmisillä ei ole rahaa sitä harrastaa.

Jääkiekkoa pitäisi viedä ulos, on hyvin mahdollista että pelaajia ei tulisi kovin paljoa enempää mutta katsojia vosi olla pelkästään viihdearvon vuoksi olemassa lisää.

Juuri nyt menossa on jääkiekon harakiri jossa vatsa vedetään nurin, monet muut laijit voivat ottaa oppia jos osaavat.