Torstai 23.11.2017

"Kosovon härkä" sai kenkää sormimerkistä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.2.2008 17:44
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Shefki Kuqi ei sortunut sormileikkeihin Suomi-Tsekki-ottelussa maaliskuussa 2005. Karel Poborsky jää tilanteessa kakkoseksi.

Suomen maajoukkuepelaaja Shefki Kuqi joutui Crystal Palacen siirtolistalle näytettyään törkeitä sormimerkkejä joukkueen faneille.

Sunnuntaina pelatussa Wolverhampton-ottelussa vaihtoon otettu Kosovon härkänä tunnettu Kuqi suuttui solvauksia huutaneille faneille.

- Pidätin häneltä kahden viikon palkan ja panin hänet siirtolistalle välittömästi. En voi hyväksyä tuollaista käytöstä, Crystal Palacen manageri Neil Warnock totesi ottelun päätyttyä.

Siirtolistalle joutuminen tarkoittaa sitä, että Palace ei enää tarvitse Kuqin palveluksia ja aikoo myydä hänet riittävää korvausta vastaan. Kuqi jatkanee silti harjoituksia muun joukkueen kanssa.

Kuqi pyysi tempaustaan välittömästi anteeksi joukkueen managerilta ja faneilta, mutta Warnock ei pahoitteluille lämmennyt.

- Ymmärrän hänen turhautumisensa, mutta tuolla tavalla ei voi suuttua omille faneille, Warnock vastasi.

Sormimerkit herättivät englantilaisilla jalkapallofoorumeilla syvää paheksuntaa.

- Kiitos... öö.. tyhjästä Shefki, tyrmistyneet fanit kommentoivat hyökkääjän käytöstä sekä pelillistä panosta ja odottivat Kuqin lähtevät joukkueesta mahdollisimman nopeasti.

Palace hävisi kamppailun Wolverhamptonia vastaan 0-2 ja on Englannin mestaruussarjan taulukossa sijalla 11, kun pelaamatta on vielä kahdeksan ottelua.

Kuqi pelasi syyskauden lainasopimuksella valioliigan Fulhamissa, mutta palasi Palaceen vuodenvaihteessa.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit