Maanantai 23.10.2017

Yllätys lähellä, mutta Lionel Messi on liian hyvä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.2.2016 00:53
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Lionel Messi teki Lontoossa kaksi maalia Arsenalin verkkoon
|

Arsenal voinee heittää hyvästit haaveilleen Mestareiden liigan voitosta. Se taisteli hienosti Lontoossa tiistaina FC Barcelonaa vastaan, mutta tuhlasi tukun maalipaikkoja ja hävisi 0-2.

Ensimmäisellä puoliajalla Barcelona oli yllättävänkin suurissa vaikeuksissa. Arsenal oli paljon aktiivisempi kuin osattiin odottaa.

Toisella puoliajalla Lionel Messi maalasi 71. minuutilla Barcelonan johtoon tyylikkään hyökkäyksen päätteeksi. Neymar antoi ensimmäisen syötön ja Messi onnistui yllättämään Arsenal-vahti Petr Cechin ensimmäistä kertaa urallaan.

Messi osui ottelussa myös 83. minuutilla. Mathieu Flamini kaatoi hänet rankkarialueella ja Messi pamautti pilkun sisään.

Toinen ottelu pelataan vielä Barcelonan Camp Noulla, mutta Arsenalilla tuskin on mitään jakoa nousta otteluparin voittoon. Barcelona lienee maailman vaikein voitettava kahden maalin tappioasemasta. Hyökätä pitäisi riskillä ja samaan aikaan tulisi pitää Messiä, Neymaria ja Luis Suarezia vartioinnissa.

Arsenal ansaitsee hatunnoston, mutta Lionel Messille joukkue ei lopulta voinut mitään. Messi valittiin tammikuussa maailman parhaaksi pelaajaksi ja todisti Lontoossa olevansa palkintonsa arvoinen.

Toisessa tiistaina pelatussa ottelussa kohtasivat Torinossa Juventus ja Bayern München. Se peli päättyi 2-2 –tasapeliin.

Kaksi arvokasta vierasmaalia tehnyt Bayern johti jo 2-0. Thomas Müller maalasi Bayernin ensimmäisen puoliajan lopulla 1-0 –johtoon ja 55. minuutilla Arjen Robben teki toisen maalin taitavan yksilösuorituksen päätteeksi.

Juventus nousi tasoihin Paulo Dybalan ja Stefano Sturaron maaleilla. Molemmat maalit syntyivät hienoista hyökkäyksistä, joissa Bayernin puolustus oli hukassa.

Alussa Juventus antoi Bayernin pitää palloa, mikä kostautui. Takaiskumaalien jälkeen Juventus lisäsi aktiivisuuttaan ja dominoikin peliä. Bayern oli vaikeuksissa.

Aktiivisesti hyökkäävänä ja korkealta prässäävänä Juventus oli Bayernille hyvin hankala vastustaja. Siitä Juventus jatkanee toisessa ottelussa Münchenissä tarvitessaan vähintään 1-0 –voiton tai 3-3 -tasapelin.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: