Torstai 23.11.2017

”Emme olleet valmiita”, Real Madrid voi heittää pyyhkeen kehään

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.2.2016 21:13
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Zinedine Zidane koki katkeran tappion
|

Seuralegenda Zinedine Zidane on kokenut ensimmäisen tappionsa Real Madridin päävalmentajana. Tappio tuli pahaan paikkaan, kun Real Madrid hävisi paikallisderbyssä Atletico Madridille 0-1. Ranskan maajoukkuetähti Antoine Griezmann viimeisteli voittomaalin hienolla suorituksella.

Real Madridin osalta tappio merkitsee sitä, ettei joukkue taistele enää La Ligan mestaruudesta. FC Barcelonan pitäisi kompuroida viimeisessä 13 ottelussaan totaalisesti, kun eroa Realiin on yhdeksän pistettä ja Realilla on pelattuna yksi ottelu enemmän. Barcalla lienee varaa jopa tappioon El Clasicossa.

Zidane ainakin myöntää, ettei Realin tilanteen vaikeaksi.

- La Liga ei ole ohi, mutta oli vaikeaa jo ennen ottelua. Ellei enemmän. Tänään oli todella paha isku hävitä kotona Atletico Madridille. On vaikeaa. Totuus on, etten ole tyytyväinen peliin. On raskasta hävitä derby kotikentällä. Täytyy vain olla ammattimaisia ja ajatella seuraavaa peliä, Zidane sanoi lehdistötilaisuudessa.

- Emme olleet valmiita peliin. Meidän piti juosta enemmän kuin vastustajan, jolla oli peli keskiviikkona. Pelaajat pelaavat, mutta minulla on vastuu. Täytyy varmistaa, ettei tätä enää tapahdu, Zidane jatkoi.

Atletico Madrid on viisi pistettä Barcelonaa jäljessä. Jos Barcelona sunnuntaina voittaa Sevillan, johtaa Barcelona sarjaa kahdeksalla pisteellä. Se on iso ero, kun Barcelonan kaltainen joukkue on kyseessä.

Toisin kuin Espanjanssa, ei Englannin Valioliigassa ole kärjessä merkittävä jättiläinen. Sarjaa johtaa piskuinen Leicester City, joka voitti Leonardo Ulloan maalilla Norwichin 1-0. Leicester johtaa toisena olevaa Tottenhamia ja kolmantena olevaa Arsenalia viidellä pisteellä.

Arsenal kohtaa sunnuntaina Manchester Unitedin ja Tottenham Swansean.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: