Maanantai 25.9.2017

Jokereiden ei auttanut selitellä: ”Kunnioitetaan vaan tulosta ja yritetään toipua”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
2.3.2016 22:45
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
|

Hartwall-areenalla ei tällä kaudella pelata enää playoff-kiekkoa Jokereiden hävittyä pudotuspelisarjan Nizhni Novgorodin Torpedolle 2-4. Jokerit voi syyttää tappiosta vain itseään.

- Me oltiin kenttäpelissä vähän päällä. Pystyttiin luomaan tasakentällisin parempia maalintekotilanteita kuin vastustaja. 3-2 kuitenkin taululla. Kyllä siitä voi olla ylpeä, kuinka joukkue yritti tässä viimeisessä pelissä ja taisteli. Se on vähintä, mitä voi tehdä. Se ei vaan riittänyt tänään, kommentoi Jokereiden valmentaja Erkka Westerlund.

Monissa taistoissa mukana ollut Westerlund ei halunnut spekuloida, miten olisi käynyt, jos Jokerit ei kärsinyt loukkaantumissumasta.

- Siellä on tästä pelistä numerot taululla ja koko sarjasta vastustaja on voittanut neljä kertaa. Ei se ole sattumaa. Vastustaja menee jatkoon. Nyt ei ole aikaa selityksille.

Westerlund ei halunnut kommentoida myöskään muita ottelusarjaan liittyneitä asioita, kuten esimerkiksi tuomarityöskentelyä.

- Palataan näihin asioihin sitten myöhemmin. Nyt on ihan turha alkaa spekuloimaan niillä. Aika usein ne asiat käsitetään väärin. Kunnioitetaan vaan tulosta ja yritetään toipua.

Jokerit odotti runkosarjan divisioonavoittonsa jälkeen paljon enemmän.

- Tietenkin kova pettymys pelaajille, valmennukselle, johtoryhmälle ja organisaatiolle, että ollaan tässä tilanteessa. Enää ei voi mitään tehdä. Nyt on peli pelattu, Westerlund summasi.

Westerlundille keskiviikon ottelu oli viimeinen Jokereissa. Jatkossa Jokereita valmentaa Jukka Jalonen.

Jokereiden sopimus osallistumisesta KHL-liigaan on voimassa ensi kaudellakin. Jokereiden pääomistaja Harry Harkimo on vakuutellut venäläisomistajien sitoutuneen seuraan pitkäjänteisesti.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: