Lauantai 23.9.2017

Zlatan liian hyvä, Chelsea tylysti laulukuoroon

Jaa artikkeli:
Luotu: 
9.3.2016 23:49
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Chelsean alkukausi meni Jose Mourinhon komennossa täysin plörinäksi, mikä maksoi Valioliigan mestaruuden. Joulukuussa Mourinho korvattiin Guus Hiddinkillä, jonka komennossa Chelsea on ollut nosteessa. Valioliigassa joukkue on noussut putoamisviivan tuntumasta kymmenennelle tilalle ja kilvoittelee FA Cupin voitosta.

Mestareiden liigassa Chelsealla olisi ollut tilaisuus kiillottaa kilpeään kunnolla. Paris Saint Germain osoittautui vain liian kovaksi joukkueeksi.

Ensimmäisen ottelun Pariisissa PSG voitti 2-1. Keskiviikkona Lontoossa Chelsealle olisi riittänyt 1-0 –voitto. Shown varasti kuitenkin PSG:n ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic.

PSG siirtyi johtoon 16. minuutilla, kun Zlatan tarjosi loistavan syötön, josta Adrien Rabiot ei voinut epäonnistua. Diego Costa tasoitti 1-1:een, mutta 67. minuutilla Chelsea-fanien maailma romahti Zlatanin tehtyä PSG:n toisen maalin. Chelsea olisi tarvinnut kolme maalia, eikä jakoa enää ollut.

Zlatan osoitti olevansa yhä yksi maailman parhaista pelaajista. Ainakin Chelsealle hän oli liian kova vastus.

Voitot 2-1 sekä kotona että vieraissa eivät jätä selittelyn sijaa. PSG oli parempi joukkue. Se on Chelseaa selkeästi edellä ja on potentiaalinen ehdokas Mestareiden liigan voittajaksi.

PSG:n arabiomistajat ovat pumpanneet seuraan rahaa Mestareiden liigan voittoa varten. Pelkkä menestys Ranskan liigassa ei tyydytä.

Aiempina kausina PSG on kokenut Mestareiden liigassa vain pettymyksiä. Nyt joukkue on niin kovassa iskussa, että unelma voisi toteutua.

PSG:n ohella puolivälieriin eteni keskiviikkona Lissabonin Benfica voitettuaan Pietarissa Zenitin 2-1. Hulk maalasi Zenitin johtoon, mutta Nicolas Gaitanin tasoitusmaali 85. minuutilla romahdutti pietarilaiset, sillä ensimmäisen ottelun Lissabonissa Benfica oli voittanut 2-1. Talisca teki Benficalle viimeisillä sekunneilla vielä toisen maalin.

Zenit koki merkittävän pettymyksen. Joukkuetta pidettiin otteluparin suosikkina.

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli: