Sunnuntai 26.5.2019

HIFK:n uudet sopimukset selvillä

Luotu: 
16.4.2008 14:20
Päivitetty: 
16.4.2008 14:53
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Kim Hirschovits(vas.) Kari Jalonen ja Matias Loppi.

Kari Jalonen, 48, on odotetusti Helsingin IFK:n uusi valmentaja. Seura tiedotti valinnasta äsken Helsingin Jäähallissa järjestämässään tiedotustilaisuudessa. Jalosen sopimus on kaksivuotinen.

Jalonen valmensi neljällä edellisellä kaudella Oulun Kärppiä. Jalosen aikana Kärpät voitti kolme Suomen mestaruutta, yhden pronssin ja kaksi EM-hopeaa. Jalosen viimeisellä kaudella Kärpät varmisti myös paikan Jääkiekon mestareiden liigaan ensi syksynä.

HIFK:n kolme edellistä valmentajaa, Doug Shedden, Bob Francis ja Paul Baxter, ovat kanadalaisia.

Jalonen on pelaajaurallaan pelannut yhden kauden verran HIFK:ssa. Tuolloin Jalonen ei nauttinut helsingissä erityistä suosiota pelaajien tai fanien keskuudessa.

HIFK tiedotti tänään myös uusista pelaajistaan. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät keskushyökkääjät Kim Hirschovits ja Matias Loppi. Maalivahtiosastolle uutena tulee Juha Pitkämäki.

Kaikkien sopimukset ovat kahden vuoden mittaisia.

Keskushyökkääjä Kim Hirschovits on paluumuuttaja Jokereista. Hirschovits lähti kasvattajaseurastaan verivihollisen riveihin kaksi kautta sitten.

Myös sentteri Loppi, 28, on pelannut aiemmin HIFK:ssa.Loppi pelasi petopaidassa vielä A-nuorissa ja uransa kolme ensimmäistä liigaottelua HIFK:ssa, kunnes lähti kiertämään SaiPan, Ruotsin, Pohjois-Amerikan ja lopulta Pelicansiin ennen paluuta HIFK:hon. kautta takaisin kotiseuraansa.

Seura tiedotti myös siirtyvänsä vanhan kilpiaiheisen logonsa käyttöön. Petologo tulee säilymään pelipaidan olkapäissä ja fanituotteissa.

Jaa artikkeli: