Lauantai 23.6.2018

Cristiano Ronaldo välttelee kiusallisia kysymyksiä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
19.6.2017 16:32
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Futistähti Cristiano Ronaldoa epäillään Espanjassa veronkierrosta. Hänen väitetään jättäneen verot maksamatta jopa 14,7 miljoonan euron summasta.

Ronaldo on tuohtunut negatiivisesta julkisuudesta. Hän on uhannut jättää seurajoukkueensa Real Madridin, koska ei ole saanut seuraltaan mielestään tukea ikävässä jupakassa. Ronaldo ei enää haluaisi pelata Espanjassa.

Ronaldoa kohtaan löytyy kiinnostusta Englannin Valioliigasta. Uusi osoite saattaa myös olla Paris Saint-Germain.

Ennen mahdollista kohusiirtoa Ronaldo pelaa Venäjällä maanosaliittojen mestaruusturnauksessa Confederations Cupissa. Sunnuntaina Ronaldo valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun Portugali pelasi 2-2 -tasapelin Meksikoa vastaan. Portugalille tulos oli tosin merkittävä pettymys, sillä Meksikon Hector Moreno tasoitti 2-2:een viime hetkillä.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu saapuu FIFA:n turnauksissa tavallisesti lehdistötilaisuuteen, mutta Meksiko-ottelun lehdistötilaisuudessa Ronaldoa ei näkynyt. Hän antoi pelistä kommentteja vain kisajärjestäjien sponsorihaastattelussa.

- Tämä ei ollut tulos, jonka halusimme. Voitimme melkein pelin, mutta kärsimme viimeisillä minuuteilla. Mutta tämä on jalkapalloa, kommentoi Ronaldo kliseisesti.

Ronaldo antoi ymmärtää, ettei tulos ollut Portugalille katastrofikaan.

- Joukkue parantaa. Meillä on hyvä mahdollisuus voittaa Confederations Cup, koska jäljellä on alkusarjasta vielä kaksi peliä. Täytyy siis ajatella seuraavaa peliä. Jos voitamme, olemme askeleen lähempänä jatkopaikkaa. Hälytyskelloille ei ole tarvetta. Olemme okei, Ronaldo sanoi.

Ronaldon poissaolo lehdistötilaisuudesta ei varsinaisesti yllättänytkään. Median edustajat osasivat odottaa, ettei Ronaldo haluaisi vastata kiusallisiin kysymyksiin.

Ronaldo ei aina ole ollut median kanssa lempeissä väleissä. Negatiivinen kirjoittelu on useasti ärsyttänyt häntä.

Välillä Ronaldo on antanut negatiiviseen palautteeseen aihettakin. Uusi Suomi oli paikan päällä kuulemassa viime kesänä Saint-Etiennessa, kun Ronaldo haukkui Islannin pelaavan ”matalalla mentaliteetilla” Portugalin jäätyä piskuista saarivaltiota vastaan 1-1 -tasapeliin. Ronaldoa haukuttiin erittäin epäurheilijamaiseksi persoonaksi.

Ronaldon ennuste meni pieleen, sillä Islanti eteni EM-kisoissa puolivälieriin otettuaan sensaatiomaisen voiton Englannista. Portugali puolestaan nappasi Euroopan mestaruuden kaadettuaan loppuottelussa Ranskan jatkoajalla. Ronaldo saavutti himoitsemansa mestaruuden myös maajoukkuepeleissä.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: