Keskiviikko 23.1.2019

Antti Törmänen ja Petteri Sihvonen saivat töitä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
9.8.2017 11:28
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
|

MTV ja C More jatkavat jääkiekon MM-kisojen televisiointeja uuden sopimuksensa myötä vuoteen 2023. Lisäksi kyseiset kanavat näyttävät jatkossakin Euroopan mestareiden liigaa CHL:ää.

Keskiviikkona MTV tiedotti muutoksista jääkiekon tv-tiimissään. Juhani Tammisen poistuminen kanavilta oli tiedossa jo aiemmin. Nyt vahvistettiin, ettei tiimissä jatka myöskään Hannu Aravirta. Tiedotteessa Aravirta ilmoitti, ettei lopettamispäätös ollut helppo, mutta aikaansa kutakin.

Uudeksi asiantuntijakseen MTV on pestannut Antti Törmäsen. Viime keväänä Törmänen sai lähteä HIFK:n päävalmentajan paikalta, kun seura päätti korvata hänet Ari-Pekka Selinillä.

MM-kisoissa MTV:n asiantuntijatiimissä jatkavat Jukka Jalonen ja Karri Kivi. Jalonen jatkaa alkavalla kaudella Jokereiden ja Kivi Ilveksen päävalmentajana.

Yllättävintä oli, että MTV:n asiantuntijatiimiin liittyy myös Petteri Sihvonen. Urheilulehden ja peliyhtiö PAFin asiantuntijana varsin ansaitustikin negatiivista palautetta saanut Sihvonen ilmoittaa MTV:n sivuilla aikovansa uudistua.

- On hieman vaivaannuttavaa, kun minua yhä joskus kutsutaan "johtavaksi jääkiekkoanalyytikoksi". Kyllä se johtava oli ja meni. Se oli brändäämistä se. Nyt olen liikkeellä asiantuntijana asiapää edellä. Tahdon luoda nahkani. Unohtakaa se Johtava ja kutsukaa jatkossa tuttavallisemmin vaikka Pohtivaksi, jos joku nimi pitää olla. Pyydän saada mahdollisuuden alkaa puhtaalta pöydältä, ilmoittaa Sihvonen MTV:n nettisivuilla.

CHL alkaa 24. elokuuta. MTV näyttää syksyllä muutaman pelin myös ilmaiseksi Sub-kanavalla.

Jääkiekon MM-kisat 2018 pelataan Tanskassa Kööpenhaminassa ja Herningissä 4.-20. toukokuuta.

Linkki Petteri Sihvosen kirjoitukseen:
https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/uutiset/artikkeli/sihvonen-johtava-ol...

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: