Maanantai 16.7.2018

HIFK:lle todella tärkeä voitto, myös HJK kiittää

Jaa artikkeli:
Luotu: 
9.8.2017 22:04
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jalkapallon Veikkausliigassa nähtiin keskiviikkona merkittävä yllätys, kun kauden aikana pahasti kompuroinut HIFK onnistui voittamaan sarjakakkosen Vaasan Palloseuran Helsingissä 2-1. Voitto oli HIFK:n sarjapaikan kannalta todella tärkeä.

VPS hallitsi peliä ensimmäisellä puoliajalla täysin. HIFK ei laukonut VPS:n maalia kohti. Juho Lähde maalasi HIFK:n johtoon.

Toisella puoliajalla oli toinen ääni kellossa. Jukka Halme tasoitti upealla kaukolaukauksella 1-1:een ja voittomaalin puski Mika Väyrysen keskityksestä Mikael Forssell.

Viimeksi HIFK oli voittanut kotonaan 6. toukokuuta Rovaniemen Palloseuran. Tällä kaudella HIFK on voittanut 21 ottelustaan vain kolme.

HIFK on nyt kahdeksan pistettä sarjajumboa JJK:ta edellä. Kolmanneksi viimeisenä olevaan RoPSiin HIFK:lla on matkaa viisi pistettä.

HIFK:n voittoa kiittää myös sarjajohtaja HJK, joka johtaa sarjaa yhä kymmenellä pisteellä. Mestaruus voi ratketa jo hyvissä ajoin ennen kauden päätöstä.

Toisessa keskiviikkona pelatussa ottelussa PS Kemi ja Ilves pelasivat maalittoman tasapelin. Ilves nousi sarjassa neljänneksi. PS Kemi on yhdeksäntenä kaksi pistettä toista pohjoisen seuraa RoPSia edellä.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli: