Maanantai 16.7.2018

HJK:lla rajut pieksäjäiset, kuusi maalia Seinäjoella

Jaa artikkeli:
Luotu: 
11.8.2017 00:26
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
|

Seinäjoella 4005 katsojaa oli saapunut torstaina seuraamaan SJK:n kotiottelua HJK:ta vastaan jalkapallon Veikkausliigassa. Yleisölle tarjottiin pieksäjäiset, sillä HJK voitti 6-0.

SJK antoi ensimmäisellä puoliajalla tasaisen vastuksen. Toisella puoliajalla joukkue näytti lopettavan pelaamisen. HJK teki viisi maalia 21 minuutin sisään.

- Jalkapallo on joskus tämmöistä. Mutta olen varma että pelaajani tietävät että he pystyvät nousemaan tästä taas takaisin. Olemme tehneet niin aiemminkin. Nyt pitää keskittyä seuraavaan otteluun, kommentoi SJK:n valmentaja Manuel Roca seuransa verkkosivuilla.

Roca on saanut SJK:n peliä kuntoon parissa kuukaudessa, mutta torstain esitystä voi hyvällä syyllä sanoa ala-arvoiseksi. Ottelu on esimerkki siitä, ettei kaikki edelleenkään ole kunnossa.

HJK:n ykkösuhkaajaksi on noussut FC Lahti, joka torstaina voitti FC Interin 1-0. Sarjakakkonen Lahti on viimeksi hävinnyt Veikkausliigassa 19. toukokuuta.

Lahtelaiset ovat 11 pistettä HJK:ta perässä. Moisen etumatkan kurominen 12 ottelussa on haastavaa ja HJK:n nykykuntoa ajatellessa se vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Viime kauden mestari IFK Mariehamn on tuuliajalla. Ahvenanmaalaisjoukkue taipui Rovaniemellä RoPSille 0-3.

KuPS nousi sarjassa kolmanneksi VPS:n edelle. KuPS voitti Kuopiossa Ats Purjeen maalilla JJK:n 1-0.

Sarjajumbo JJK on yhä kahdeksan pistettä toiseksi viimeisenä olevaa HIFK:ta perässä.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: