Maanantai 18.6.2018

Neymar lähti, Barcelona tuuliajolla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.8.2017 10:13
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Espanjan jalkapallokauden avaustaisto, kaksiosainen Supercupin finaali, oli varsin yksipuolinen näytös. Real Madrid kellisti FC Barcelonan yhteismaalein 5-1.

Toinen osaottelu Madridissa keskiviikkona päätyi Realin 2-0 -voittoon. Paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä.

Hämmästyttävintä oli, ettei Barcelonalla ollut kummassakaan ottelussa jakoa. Toisessa ottelussa Real Madrid joutui pelaamaan ilman Cristiano Ronaldoa, mutta sitä ei edes huomannut.

- Kausi on pitkä ja tilaa on kehittyä, mutta ensimmäistä kertaa yhdeksän vuoden aikanani Barcelonassa tunnen, että olemme huonompia kuin Real Madrid, kommentoi FC Barcelonan pelaaja Gerard Pique Marca-lehdelle.

Piqueta hämmästyttää, miten eroa on tullut lyhyessä ajassa niin paljon.

- Se on totta, että he voittivat viime vuonna Mestarien liigan, mutta siitä ei ole kauan, kun tulimme tänne (Santiago Bernabeulle) ja voitimme heidät.

Pique myöntää, että Supercupin anti oli Barcelonalle selkeä varoitus.

- Emme ole parhaimmillamme tällä hetkellä joukkueena tai seurana. Meidän täytyy jatkaa työtä ja mennä eteenpäin. On tärkeää, että elämme tappion kanssa ja hyväksymme, että Madrid oli parempi.

Barcelona luopui Neymarista yli 200 miljoonan euron summalla, kun Paris-Saint Germainin omistajat kaivoivat kuvetta. Supercupissa tuli ainakin selväksi, että Barcelona tarvitsee Neymarille yhtä pätevän korvaajan.

Espanjan La Ligan kausi alkaa ensi viikonloppuna. Real Madrid kohtaa sunnuntaina Deportivo La Corunan vieraissa ja Barcelona Real Betisin kotona.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: