Perjantai 22.6.2018

Jokereiden harjoitusottelukaudesta jäi epävarma kuva

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.8.2017 22:56
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokerit pelasi torstaina viimeisen harjoitusottelunsa ennen ensi viikolla alkavaa jääkiekon KHL-kautta. SKA Pietari tyrmäsi Jokerit Nikolai Putshkov-turnauksen ottelussa 5-1.

SKA pelasi ilman Ilja Kovaltshukia ja Pavel Datsjukia. Silti SKA takoi taululle tylyt lukemat johdettuaan kahden erän jälkeen jo 4-0. Jokereiden ainoan maalin teki Pekka Jormakka.

Jokerit pelasi ennen KHL-kauden alkua seitsemän harjoitusottelua. Se voitti näistä peleistä kolme ja hävisi neljä. Kahdessa viimeisessä pelissä tuli takkiin, kun edellisessä matsissa keskiviikkona Severstal Tsherepovets voitti Jokerit 2-1.

SKA Pietari on KHL:n hallitseva mestari ja pelaajamateriaalinsa valossa suurin suosikki. Jokerit se voitti molemmissa harjoitusotteluissa ensimmäisen kohtaamisen päätyttyä 4-1.

Tosipelit käynnistyvät toki vasta ensi viikolla ja eletään vasta elokuuta. Pelaajamateriaalin valossa Jokereilla on vahvempi joukkue kuin vuosi sitten, mutta SKA-ottelujen perusteella Jokereilla on paljon matkaa KHL:n terävimpään kärkeen.

Edellinen kausi oli Jokereilta ehdoton pettymys. Kausi oli vuoristoratamainen ja päättyi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tappioon suoraan neljässä ottelussa Moskovan TsSKA:lle.

Tulevan kauden odotukset ovat Jokereiden osalta paljon korkeammalla. Kaksi viimeistä harjoitusottelua tosin osoittivat, että paljon pitää parantaa, kun kausi ensi keskiviikkona käynnistyy.

Jokereiden kausi alkaa kahdeksan vierasottelun putkella. Avausvastustajana on 23. elokuuta Valko-Venäjällä Dynamo Minsk. Ensimmäisen kotiottelunsa Jokerit pelaa 16. syyskuuta Dinamo Riikaa vastaan.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: