Maanantai 28.5.2018

TPS:lle toinen murskavoitto tanssityttökohun ja yleisökadon keskellä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.9.2017 01:03
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
|

TPS on aloittanut kautensa jääkiekon Liigassa hyvin. Lauantaina TPS voitti Tapparan 6-2 ja tiistaina Sportin 7-2. Sarjataulukossa TPS on toisena JYPin jälkeen.

TPS:n valmentaja Kalle Kaskinen oli peliyhtiöiden kertoimissa korkealla veikkauksissa, kuka valmentaja saa ensimmäisenä potkut. Kolmen ottelun perusteella TPS:n peli vaikuttaisi olevan kuitenkin kunnossa.

Kaukalossa TPS:llä menee hyvin, mutta kaukalon ulkopuolella on myrskyisää. Turkulaisseura sai niskoilleen negatiivista kommentointia sosiaalisessa mediassa, kun seura ei tehnyt uutta sopimusta tanssityttöjensä kanssa. Tanssitytöille haluttiin uutta toimenkuvaa, jossa he olisivat tarjoilleet ruokaakin, mutta se ei tanssijoille sopinut.

TPS:n on syytetty aliarvioivan cheerleadingia. Siitä ei ollut kuitenkaan kysymys, vaan päätös perustui puhtaasti liiketoiminnan tehostamiseen.

TPS on viime vuosina kärsinyt yleisökadosta. Lauantaina Tappara-ottelussa katsojia oli Turussa 6511, mutta Sport-ottelu veti virallisen ilmoituksen mukaan vain 3598. Paikalla olleiden mukaan katsojia oli paljon vähemmän.

Cheerleader-kohusta ei ole annettu uhkailua pelien boikotoinnista. Ongelmana on ennemminkin Turun areenan kaukainen sijainti. Jos Turun rautatieaseman liepeille rakennettava uusi areena toteutuu, saattaa TPS:n yleisökato-ongelma korjaantua.

JYP johtaa sarjaa kerättyään kolmesta ottelustaan kahdeksan pistettä. Tiistaina JYP voitti Kärpät 4-3.

Ässät voitti HPK:n Hämeenlinnassa 2-1. Ässät on kerännyt kahdesta ottelustaan täydet pisteet.

KooKoo hävisi jatkoajalla Pelicansille 3-4 ja koki kauden ensimmäisen pistemenetyksensä. KooKoo on sarjassa kolmantena tasapisteissä TPS:n kanssa.

Mestarisuosikki Tappara voitti KalPan 1-0. Samalla Tappara pesi kasvojaan viime lauantain surkeasta TPS-ottelusta.

Jaa artikkeli: