Torstai 16.8.2018

Jokerit menestyi Kaukoidässä, voitti kaikki ottelunsa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.9.2017 16:11
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit päätti Kaukoidän kiertueensa voittoon. Admiral Vladivostok taipui Jokereille Mika Niemen jatkoaikamaalilla 0-1.

- Todellakin on hyvä fiilis, ei ole helppoa voittaa täällä. Hienoa, että saatiin voitto ja vieläpä kolmas voitto täältä. Se on todella kova juttu. Aika tarkkaa oli puolustaminen, ei saatu paikkoja kuin muutamista virheistä. Ei päästetty maaliakaan ja itse tehtiin yksi, niin se riittää. Hyvä joukkuepuolustus, Niemi kommentoi Jokereiden tiedotteessa.

Maalivahti Ryan Zapolski lukeutui Niemen ohella Vladivostokin ottelun sankareihin. Hän saavutti nollapelin 28 torjunnalla.

- Zapo (Zapolski) on ottanut muutaman tärkeän torjunnan jokaisessa matsissa. Ne ovat auttaneet meitä voittoihin, niin tänäänkin. Hänen on varmasti myös mukava pelata, kun tietää, että joukkue puolustaa hyvin, kommentoi Niemi.

Jokereille voitto oli neljäs perättäinen. Kautensa kahdeksalla vierasottelulla aloittanut helsinkiläisjoukkue on salistanut 17 pistettä ja on läntisessä konferenssissa kolmantena. Edellä ovat ainoastaan SKA Pietari ja TsSKA Moskova.

Jokereiden joukkue vaikuttaa selvästi vahvemmalta kuin viime kauden ryhmä. Seuraavaksi tasoa mitataan kotona. Kauden kotiavauksessaan Jokerit kohtaa ensi lauantaina Riian Dinamon.

- On sitä jo odotettukin, aika monta kilometriä tässä on lennetty. Toivottavasti saadaan lauantaina kunnon show aikaiseksi ja pelit menevät kotona yhtä hyvin kuin vieraissa, Niemi sanoi.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: