Maanantai 10.12.2018

Jokereiden hurja putki päättyi Pietarissa: ”Olisi pitänyt kyllä hoitaa”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.10.2017 20:24
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokereiden 15 ottelun voittoputki jääkiekon KHL-liigassa päättyi lauantaina. SKA Pietari voitti Jokerit jatkoajalla 4-3.

Ottelun ratkaisi SKA:lle NHL-legenda Pavel Datsyuk. Entisen Detroit-tähden rannelaukausta maalivahti Ryan Zapolski ei kyennyt pysäyttämään.

SKA johtaa sarjaa. Joukkue voitti kauden 20 ensimmäistä otteluaan ja Jokereille pistekin Pietarin vieraspelistä oli hieno saavutus. Jokereiden pelaajat olivat kuitenkin pettyneitä, koska enemmänkin olisi ollut otettavissa.

- Kun kolme kerta johdetaan peliä, niin olisi pitänyt kyllä hoitaa, mutta näin tällä kertaa. Kertoo paljon joukkueestamme, että laitoimme Pietarissa sarjakärjen tosi ahtaalle. Tästä on ihan hyvä jatkaa Lokomotiv-peliin, kommentoi Jokereiden kokenut hyökkääjä Antti Pihlström seuran tiedotteessa.

Jokerit pelaa ensi viikolla kolme vierasottelua. Maanantaina vastassa on Lokomotiv Jaroslavl, keskiviikkona Barys Astana ja perjantaina Dinamo Minsk.

SKA johtaa läntistä konferenssia. Eroa Jokereihin on 16 ja Moskovan TsSKA:an 17 pistettä.

SKA Pietarin Jokerit kohtaa seuraavan kerran 2. joulukuuta. Silloin pelataan ulkoilmaottelu Helsingin Kaisaniemessä.

- Kun vieraissa pystyy pelaamaan näin hyvin, niin on tietysti helpompi lähteä myös kotiotteluun. Vähän jäi hampaankoloon, kun kolme pistettä oli otettavissa, Pihlström päätti.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit